Snart blir det att GÅ till skolan!

Hej!
Just nu så sitter jag och har precis ätit frukost. Men precis som rubriken säger så ska jag gå till skolan idag! Jag åkte ju till stan med karro i går så min cykel står kvar på skolan. Men jag ska väll gå klockan åtta så att jag är där kvart över! Men här får ni dagens outfit!

Bilden blev lite sudig men ni får nöja er!
Hejdå!!!!


Fixa mig.

Hej!
Nu ska jag gå ner till badrummet och fixa mig inför sängen. Det jag ska gör är att:
1.borsta tänderna
2.tvätta bort sminket
3.tvätta ansiktet med nån finntvål
4.borsta håret
5.gåpå toa!
Men ha det så bra tills i morgon bitti!
bye bye!

Tidigt i morgon bitti!

Hej!
I morgon tänkte jag gå upp lite tidigare än vad jag brukar så att jag hinner blogga på morgonen!!! Jag vill inte förlora läsare. Och jag känner att jag har bloggat väldigt lite nu dom här dagarna när jag har gått i skolan. Men jag kan inte blogga i skolan. Men jag ska försöka blogga så mkt jag kan i morgon, och alla andra dagar som jag går i skolan på... Men nu ska jag nog gå ner och titta lite på robinson eller kolla några bloggar, vet inte.
Hejdå!

Fokiwa.se

Är en sida som jag verkligen, verkligen rekomenderar!!!
Det är fokis webbshop.... Jag älskar alla kläder där. Jag funderar på att köpa et mobil skal där som heter chocolate cake. Jag ville bara äta upp det. Men jag vill varna er för att det är ganska dyrt. Det billigaste kostar 300. Och 300 är ganska dyrt enligt mig. Jag har hittat super snygga tröjor och sånt med bra kvalitet för bara 99. Men jag hoppas att mamma tillåter mig att köpa det mobilskalet. Älskar det verkligen...
Här är en bild på mobilskalet!

Visst ser det bara för mumsigt ut!

Hemma...

Hej!
Nu är jag hemma från kenza träffen. Det var kul att se henne på riktigt. Men om ni inte redan visste det så var jag där med karro. Det var as trångt. Vi stod längst fram. Det var ju bra utsikt och så men det var jobbigt att alla puttade på oss. Kan inte fatta att alla är så galna i en bloggerska. Hahah. Men det var ju modelljakten så alla var ju inte bara där fött träffa kenza! Men nu är jag i alla fall hemma. Men i skolan var det ganska kul. Vi hade franska idag. Det var super kul. Vi lärde oss siffror 0-20. Det var lättare idag än var det var förra gången. Men sen så fick vi jobba lite med engelska. Det var ganska kul. Ja, sen så gjorde vi inte nåt mer som jag vill berätta. Men det var kul i alla fall. Men nu har jag typ inget att säga så.... Hejdå!!!

Hej just nu så är jag på stan med bästa ka...

mms_img66120 (MMS)

Hej just nu så är jag på stan med bästa karro! Vi är här och tittar på kenza! Om ni inte vet vem det är så är det sveriges största bloggare...


Nu åker jag till skolan! Skriver mer när j...

mms_img66117 (MMS)

Nu åker jag till skolan! Skriver mer när jag kommer hem!


Nu har skolan slutat.

Hej!
Nu har skolan slutat och jag sitter här hemma med en kopp te. Idag så har vi provat lite workshop. Och sen så har vi gjort steg inplacering i engelska. Det var ganska lätt tycker jag. Men nu ska jag göra några uppgifter som man skulle göra. Man behövde internät för att göra dom, och många kom inte in på internät, så om man ville så fick man göra färdigt uppgifterna hemma. Och det ville jag! Men nu ska jag nog göra dom så..... Hejdå!

(Ps! Min dator funkade!!!!! Mamma hade inte sönder den... Tur för henne! För dåhade hon fått köpa en ny...)

Dagens outfit! Hej nu ska jag äta lite fru...

mms_img66116 (MMS)

Dagens outfit! Hej nu ska jag äta lite frukost och sånt! Sen åker jag till skolan...


...

Hej!
Förlåt för rubriken men kom inte på nån... Men förlåt för att jag inte har bloggat idag, men mamma la min dator på golvet i tältet, och hon visste inte att hon la den i en vatten pöl! Så jag villl inte starta den förens den har torkat helt... Men nu är jag i alla fall hemma och bloggar från mammas och pappas dator. Men nu ska jag äta pizza! Hejdå!!!

tänkte blogga lite.

Hej.
Nu ligger jag i tältet i min mysiga pysiga dräkt. Mamma står och pratar med nån kille hon kännde. Och pappa är uppe och pratar med massa. Jag liggen i tältet och tänkte ditta lite vi datorn nu... Men vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Men jag har liktsom lite tråkigt, så om ni har mitt nummer och läser detta, smsa.
Hejdå...

Nu ska jag bada!

mms_img66113 (MMS)

Nu ska jag bada!


På väg!

Hej.
Nu är vi på väg till kräft skivan. Fast just nu så sitter jag själv i bilen för att mamma och pappa är inne och köper lunch. Eller lunch o lunch... Varsin korv. Men här kommer två bilder jag tog nyss.I love my computer!
Hejdå!

Snart!

Hej.
Snart så åker vi till mormor och morfars båtställe och äter kräftor! förhoppningsvis så är det varmt där så att man kan bada. Jag kommer att ta med mig datan så att jag kan blogga där!
Hejdå...

(gammal outfit bild!)

Kräftskiva!

Hej.
Jag glömde att berätta att typ snart så ska jag, mamma och pappa åka dit mormor och morfar har sin båt. Där ska dom typ ha en kräftskiva. Vi ska tälta där. Vi får inte plats i mormor och morfars båt eftersom min morbror ska sova där. Men jag hoppas att det blir kul.... Men nu måste jag dusha och fixa mig. Har liktsom inte gjort det än....... Hejdå!

Ändrat pilen.

Hej!
Som ni kanske ser så har jag ändrat pilen till en smileys som gapskrattar. Det tog typ en timme att försöka leta på koden till den. Men jag blev rätt nöjd. Ni kanske också ser att det är typ en grej längst upp i högra hörnet brevid headern. Det är bara reklam för där i från jag tog pilen. Men jag kanske ska berätta hur man fixa en pil i bloggen nån gång. Det beror på vad ni tycker...

´Good morning

Hej och godmorgon.
Jag vaknade kvart över nio idag. Men jag gick upp tjugo över. Men just nu så tittar jag rint lite på facebook. Det var länge sen jag var inne där. Och det är därför att facebook är så seg på min dator. Menmen.... Man får ha tålamod. Här är en liten bild på mig nu.


Trötta jag!


Trött!

Hej.
Jag är super trött nu!!!!!!!!
Ska sova innan jag jäspar så att jag dööööör. Föresten, förlåt för att jag har skrivit jätte många inlägg utan bilder nu på kvällen. Men det är så jobbigt att ta en bild, leta på överföringssladden, trasla ut överföringssladden, sätta in överföringssladen i datorn, klickan på nästa, nästa och sen avsluta, sen gå in på blogg.se, ladda upp bilden och till sist trycka på spara och publisera!
Så det blir ingen bild nu, men jag ska bättra mig med bilder!
Godnatt :D

Typiskt!

Hej!
Det funkar inte att lägga upp videon på youtube heller!
För det står att den är 100% färdig, och den har typ fastnat där. Ska se om jag får upp den i morgon!
Hejdå.

Bättre bilder på MIG kommer i morgon.

Den där filmen....

Ni vet den där filmen som jag pratade om förut. Jag orkat inte lägga upp den på videofy nu, så jag lägger upp den på youtube i stället. Det gick mkt snabbare. Så så fort den har laddat färdigt så ska jag lägga upp den här på bloggen!

Vad vill ni läsa om?

Hej!
Nu gör jag en sak som jag gjorde för inte så länge sen. Jag frågar er vad ni vill läsa om här i bloggen. Jag vet inte vad ni tycker är intresant!!!!!!!!! Så kommentera!
Hejdå....

Film.

Hej!
För typ en halv timma sen så såg jag att man kunde göra filmer på picasa. Så jag valde ut några bilder och gjorde en liten film. Haha. Nu håller den på att ladda. Kommer förmodligen att lägga upp filmen på bloggen. Förut jag skulle lägga upp en video på videofy så funkade det inte!!! Jag vet inte vad som hände. Men jag ska försöka. Men nu är nog filmen klar. Så ska fixa lite till, sen ska jag försöka lägga upp den!
Hejdå.

Klart

Nu är headern klar. Jag vet att det inte tog så lång tid. Men jag vet inte om jag gillar den mer än den jag har! Asså jag gillar bilderna mer på den jag gjorde nu. Men den som jag använde har liktsom bilder som passar. Jag tog dom bilderna typ samtidigt, vid samma ställe, och jag hade samma kläder! Ni får bestäma!
Den här

Eller den jag använder nu?

Funderar på att byta!

Hej!
Jag funderar på att byta header igen. Det var ju inte så länge sen jag gjorde det, men jag känner mig inte nöjd när jag kollar in på bloggen! Först så kände jag mig as nöjd, men nu så känns det som om den bara är dålig. Ska försöka göra en nu. Kommer inte ändra den idag, men jag ska göra en nu när jag har tid!
Ja , det var det!

Fokis.blogg.se

Hej...
Jag läste nyss på fokis.se att det bara är några få dagar kvar tills hennes webbshop öppnar! Jag vill jätte gärna köpa nåt där. Älskar hennes smak! Men ett litet problem....Jag får inte köpa kläder från internät. Men mamma och pappa måste bara låta mig göra det. Asså dom kan betala så ger jag dom pengar (eftersom att man inte kan betala kontant)! Jag kan köpa själv!!!!!! Men dom måste i alla fall låta mig köpa ett mobilskal. Älskar dom. Det var bara det jag ville säga!
En liten bild på foki och hennes syster fay!

(foki är den till höger!)
Hejdå!!!

kväll

Hej!
För en liten stund sen så tittade jag på nån ny film på disney channel, kommer inte ihåg vad den heter. Men den var ganska bra. Var inte så konsentrerad eftersom att jag var mer konsentrerad på att hålla mig vaken. Asså jag höll inte på att somna för att filmen var tråkig, för det var den inte. Jag höll på att somna för att skolan började ju i tisdags. Jag har gått upp tidigt varje morgon, fixat mig så snabbt jag kunnat, och sen CYKLA till skolan. Och sen så har jag gått i skolan. Sen så CYKLAR jag hem. Och sen när jag kommer hem så slappar jag framför tv-n. Men idag så slappade jag aldrig framför tv-n för jag var tvungen att hoppa lite studsmatta för att hålla mig vaken. Ni kanske tycker att jag är konstig för att jag att jag håller på att somna bara för att jag går upp tidigt. Men jag är liktsom inte van. På sommarlovet så har jag ju sovit till halv tio, tio varje dag. Menmen.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på?!??!?!?! Ska nog kolla lite bloggar och så! Oooj, nu blev det mkt text! Kanske lite för mkt. Men orkar inte skriva mer nu i alla fall, så hejdå!

(Gammal bild!)

Flaggan=svettig!

(I morse så skrev jag att jag bloggar mindre nu, p.g.a skolan. Jag går upp på morgonen, fixar mig, sen åker jag. Sen kommer jag hem ca fem över två, och då så har jag gjort massa saker i skolan och är helt slut och inte orkar blogga. Så, så är det. Men på måndag så kommer vi börja jobba som vanligtm, och det betyder att jag inte kommer vara lika slut när jag kommer hem, och det betyder att jag få mer ork till at blogga.)
Hej.
För ca en 10 minuter sen. Idag har vi kört en grej som heter flaggan. Vi körde hela dagen. Det var ganska, men jag blev jätte svettig. Jag är fortfarande det och måste hoppa in i dushen snart. Men jag visste ju inte att det skulle bli så här varmt idag så jag tog SVARTA TIGHTS. Det blev lite varmt. Men efter skolan så köpte jag en festis i kaffeterian. Den var god. Men nu måste jag verkligen dusha!

Ser ni det där glansiga på bilden? Det är svett!

Skola!

Hej!
Förlåt att jag inte skrev igår, jag har igentligen inte tid att skriva nu heller, eftersom att jag ska till skolan snart. Men jag kände mig lite tvungen att skriva lite endå. Men hinner inte skriva mer nu!
Hejdå!!!!!

Godnatti!

Nu ska jag sova, så godnatt!;)

Hemgjord nyponsoppa!

Hej!
Just nu så sitter jag och dricker mormors hemgjorda nyponsoppa! Hahah. Linn har precis åkt om ni ville vet...

Haha, tog en bild när jag drack nyponsoppan!

Linn!

Hej, nu är jag hemma. Jag har vart hos Linn. Men ville variera lite så nu är vi här! Men just nu så spelar vi fortfarande sims. Föresten så träffade jag lite nya kompisar i skolan idag. nu ska jag fortsätta vara med Linn!
Bye bye!

Hej! Just nu så sitter jag hos Linn och sp...

mms_img66111 (MMS)

Hej! Just nu så sitter jag hos Linn och spelar sims. Provade nyss hennes niceiga brillor!


Godmorgon!

Hej och godmorgon!
Just nu så sitter äter jag lite frukost. Men efter jag har gjort det så ska jag väll åka i väg till skolan! Men vi börjar inte för ens kvart i nio så jag blir lite tidig. Men jag kanske inte åker direkt. Jag vet inte riktitg. Men nu ska jag äta färdigt! Skriver mer när jag kommer hem.
Hejdå!

sängen med julia!

(jag vet att rubriken kan misstolkas! Men det är inte alls så jag menar, hahah)

Hej!

Nu shar jag precis borstat tänderna, så nu ska jag hoppa i säng. Jag tänkte sova 10. Och klockan är halv!!!! Hur gör jag då???!?!?! Jo, jag ska läsa min julia tidning. Jag gjorde det aldrig förut, för att jag såg att det var true talent! Men jag tittade på det och de var as bra. Men nu ska jag hoppa i säng!

Nattis!


Wii

Hej.
Nyss så spelade jag super mario bruse på wii. Jag spelade det as mkt förut. Men inte lika mkt längre! Men det var rätt kul, tills jag började förlora hela tiden! Då fick jag total damp. Men nu ska jag nog läsa min nya julia tidning som jag fick på posten idag. Älskar den. Men har tyvärr ingen bild och orkar inte ta en. Jag gick ju upp ganska tidigt idag så jag sär rätt trött.
chao!

Tillbaka från tandläkaren!

Hej..
Nu är jag tillbaka från tandläkaren. Det var bara en koll som jag sa att jag trodde förut! Men jag liktsom inget mer att säga om det! Ville bara ha bra uppdatering nu på eftermiddagen/kvällen!
Hejdå..

Tandläkaren och marieberg!!!!

Hej! För en stund sen så fick jag reda på att jag ska till tandläkaren i kväll. Jag tror att det bara är en koll (eller vad man ska säga) för att jag gjorde en operation i munnen för typ ett halvår sen. Det var typ en tandkötts sträng mellan mina framtänder. Dom skärde typ bort den för att man kunde få lättare för att få nåt, ehh jag vet inte. Men sen så tror jag att jag och mamma ska åka till marieberg eller nån annan stans. För att vi har skåp på våran skola. Och man var tvungen att ha lås till dom! Men nu har jag inte så mkt att säga så här är en musikvideo på en låt jag lyssnade på nyss!

Valde en lyrics så att ni kan sjunga med, haha!
Den är ju bara bäst.

Första dagen på min nya skola!

Hej!
För några timmar sen så kom jag hem från kunskapsskolan (min nya skola)! Det var ganska kul där:D... Men jag träffade inga nya kompisar, men jag har god tid på mig att göra det. Men idag så har vi inte jobbat direkt. Vi pratade mäst och do berättade om skolan och lite så. Men nu så tänkte jag visa mig lite bbilder på nya kläder och så. Jag skulle igentligen göra det igår med hann inte. Jag tänkte göra det på kvällen när jag kom hem från soso. Men jag var tvungen att gå och lägga mig lite tidagare för att det var ju skola idag. Men dom kommer nu.

Detta är e tröja med amerkanska flaggan på. Jag köpte den i går på marieberg med ella och soso. Köpt på gina tricot och kostade 199 kr!

Och det här är en typ rosa/orange/korall färgade tröjan köpte jag på mariberg igår med ella och soso. Jag köpte den på cubus för 49 kr (rea).

Den här mörk gröna adidas tröjan köpte jag i förrgår på intersport med mamma och pappa! Det var stor rea. En kostade 350. Och sen så var det ta 3 för priset av 2. Så altså blev det 700 kronor för tre st. Min andra blåa kostade 700. Och nu fick man 3 för det priset! Snacka om rea...

Och den här ser kanske ut som en tröja som den gröna, men det är en jacka! Men jag köpte den samtidigt som den gröna och kostade lika mkt.

Och jag köpte hårnålar på marieberg när jag var där med ella och soso. Dom är köpta på glitter och kostade ca 20 kronor.

Samma dag så köpte jag ett dörrstopp som ser ut som choklad (men det var för lågt:( ). Jag köpte den på lagerhouse och den kostade bara 10 kr.
Ja det var bara det jag ville säga/visa tror jag. Om det är nåt annat ni vil se så kommentera bara!
Chao..
Ps!
Förlåt för dålig uppdatering senaste dagarna, men jag har haft fullt upp med att njuta av det sista av sommarlovet!

Hej! Just nu sitter jag hemma hos soso. Ja...

Hej! Just nu sitter jag hemma hos soso. Jag hon och ella ska gå på marieberg! Jag måste verkligen köpa nya byxor! Har bara tights! Haha... Hejdå:-)


SMS-inlägg

mms_img36873 (MMS)


Sova!

Hej! Tror jag ska sova nu. För jag liktsom sitter och jäspar så att jag håller på att dö!!!! Men just nu så lyssnar jag på denna låt.
 
Den är ju bara bäst!
I morgon ska jag försöka att ha bra uppdatering. Och glöm inte att kika in i morgon, för då ska jag visa upp lite saker som jag (mina föräldrar) köpte i dag!
Chao...

En video som du måste se!

Hej! Den här videon måste du bara se. Det är några barn från haiti som sjunger låten baby med justin bieber. Hahha, dom är så söta!
 
Videon filmades av 4 amerikanska volontärer!
Videon såg jag på www.justindrewbieber.blogg.se! En blogg som rekomenderas för dom som gillar Justin bieber!
Bye bye...

Blogg tips!

Hej.
Jag brukar ha lite tråkigt på kvällarna när jag sitter vid datorn (om ni undrar varför jag inte går och lägger mig då, så är det för att jag kan inte så sova nu! Jag gick upp senare än ventat. Så jag kan inte sova klockan elva då!). Så jag vill ha blogg tips. Asså tipsa om alla möjliga bloggar! Vilken som hälst! Även dåliga går bra. Så tipsa så mkt du kan. För jag älskar förkligen att läsa bloggar. Jag har typ läst alla på aktiva, kommenterade och besöta listorna på googles hemsida! Så tipsa, tipsa, tipsa, tipsa och tipsa enumer! Kommer läsa alla bloggar ni tipsar om.
Här är en liten bild på mig från förut!

Haha, kanske inte så snygg menmen...
Hejdå, och glöm inte att tipsa!

Videoredigering!

Hej!
Jag försöker leta efter ett videoredigerings program som är lagligt och hälst gratis! Men jag hittade inget. Nån som vet någpt bra? Snälla kommentera då!
Hejdå!

Ameracas funniest home videos!

Hej!
Just nu så sitter jag i soffan och tittar på Americas finniest home videos. Det är ju bara bäst! Haha. Jag har inte så mkt mer att säga om det. Men i morgon så ska jag lägga ut bilder på mina nya naglar. Och sen så har mamma, pappa och jag vart och handlat lite nya kläder idag så det kommer upp bilder på det med. Men nu ska jag fortsätta titta

Hejdå!


Synd att det inte fanns i min storlek!

mms_img36871 (MMS)

Synd att det inte fanns i min storlek!


Soso har åkt!

(kom inte på nån bättre rubrik!)
Hej!
Förlåt för att jag inte har bloggat idag eller igår! Men jag var upptagen med att ha kul med soso. Vi såg en as bra film som hette 17 again. Huvudrollen spelas av zack efron. Men nu har i alla fall soso åkt. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Tror jag ska gå ut och hoppa lite studsmatta!
Bye bye...

Fixat...

Hej!
Nu har jag fixat lite med designen. Hahah, gör det ganska ofta nu. Men nu är jag typ helt nöjd så jag kommer nog inte göra det någe mer nu! Men det jag har fixat är att jag har bytt visnings bild på mig, jag har förstorat texten från 12px till 14px, jag har bytt header och sen så har jag fixat höger klicks skydd. Så nu kan ingen kopiera mina bilder bra va? Eller det är bra för mig men inte för er! Hahah. Men nu ska jag klä på mig (har liktsom inte gjort det än! Sitter fortfarande med handuk, hahah!) och sen så ska jag nog måla naglarna. Bilder kommer ut sen!
Hejdå...


ren!

Hej!
Förlåt för rubriken men det är ju snat, man blir ju ren när man dushar! Men nu så har jag i alla fall dushat färdigt. Soso hade ringt när jag dushade så ringde upp henne nyss. Men jag längter verkligen tills hon kommer! Det var så länge sen hon sov här. Förut sov hon här typ varanan helg. Föresten så ska jag byta header typ nu. För att jag tycker den vart mkt finare. Så ni vet liktsom. Men här kommer en liten bild på mig!

Nu har jag laddat min kamera så att ni slipper se alla fula webbcam bilder!
Hejdå...

Dush!

Hej!
Förlåt för det super korta inlägget förut, men mamma och pappa stod och ropade på mig "alva det är frukost"! Så jag kunde bara skriva ett kort inlägg. Men snart så ska jag hoppa in i dushen. Känner mig lite äcklig p.g.a att jag spilde beanäsås! Men nu kommer en liten bild på mig från igår!

Hejdå!

Godmorgon!

Hej.
Jag vaknade klockan halv elva men låg i sängen till nu. Men nu ska jag äta frukost!
Bye bye....

Natti, natti....

Hej!
Nu ska jag nog hoppa i säng. Är lite trött. Det kommer en gäsp då och då... Men klockan är ju ändå lite 01,09. Dom senaste dagarna så har jag gått och lagt mig vid typ halv tolv, tolv. Vet inte vad som hände i kväll. Men det är ju ändå fredag så man kan väll vara uppe lite längre antar jag, hihi. Föresten, soso har skaffat en blogg nu! Gå bara in på http://soofiaahlqvist.blogg.se! Hon har dock inte skrivit nåt än. Men hon kommer inte in på blogg.se så jag ska hjälpa henne i morrn. Men nu kan ju kolla i alla fall. Föresten så ska soso sova hoss mig i morrn. Aja, har tyvärr ingen bild nu så ni får nöja er med bara text!
Godnatt!

Ny header!

Hej.
Jag gjorde nyss en ny header. Men jag vet inte om jag ska använda den. Jag blev i alla fall as nöjd med den. Jag tycker att den som jag gjorde nu var mkt snyggare än den som jag använder nu. Men det är inte jag som läser min blogg, det är ni! Med det så menar jag att det är ni som får bestäma....
Det här är den jag gjorde nyss:


Och den jag har nu ser ni ju.
Men vad tycker ni?
Ska jag ha den eller den jag har nu? Om ni undrar så ska jag förmodligen lägga till text!

Trött!

Hej!
Klockan är bara 23,03 och jag är as trött. Jag gick ju upp hyffsat sent idag. Då borde man ju vara trött vid det här laget. Men jag håller på att planera lite inför i morgon förmiddag. Jag hade tänkt att måla naglarna då! Dom har inte vart målade på as länge. Men nu ska göra dom lite fina inför skol starten. Gud jag börjar ju på tisdag. det är bara fyra dagar kvar. Pirripirr. Men i morgon eftermiddag så kommer soso hit. Hon ska sova här. Men dom skulle fixa lite hemma och hon skule hjälpa till, så hon kunde inte komma tidigare. Men orkar inte skriva mer nu.... Är som sagt as trött. Sitter och jäspar satt jag dööööör.
Bild från typ en timma sen:

Chao.....

Tråkigt!

Hej.
Jag har väldigt tråkigt just nu... Jag vill sitta vid datorn, men jag kommer inte på nåt jag kan göra vid datorn. Kan ni ge mig lite tips. SNÄLLA!

En bild från liseberg.
Chao!

Kommentar!

Hej, nu tänkte jag svara på en liten kommentar som jag har fått!

Postat av: Alicia

Har du sett america`s next top model någon gång? :)

SVAR: Nej, jag har aldrigt sätt det. Men i avsnittet som jag såg av new zelands next topmodel så var det en fotograf där som kom från amercas next topmodel. Tror det i alla fall! Men tack för att du kommenterade!

Bye...


Länkbyte!

Hej jag har gjort ett länkbyte med en jätte söt tjej!!!
Gå in på nån av länkarna...
http://haannalife.blogg.se/
http://haannalife.blogg.se/
http://haannalife.blogg.se/
http://haannalife.blogg.se/
http://haannalife.blogg.se/
http://haannalife.blogg.se/
http://haannalife.blogg.se/
http://haannalife.blogg.se/
http://haannalife.blogg.se/
http://haannalife.blogg.se/
http://haannalife.blogg.se/
http://haannalife.blogg.se/
http://haannalife.blogg.se/
http://haannalife.blogg.se/
http://haannalife.blogg.se/
http://haannalife.blogg.se/
http://haannalife.blogg.se/
http://haannalife.blogg.se/
http://haannalife.blogg.se/
http://haannalife.blogg.se/
Älskar bloggen.
Hejdå!

webbcam bilder!

Hej!
Tittade just igenom alla mina webbcam bilder. Det var över 300 st. Jag tittad också på 20 webbcam videos. En av dom var över en halvtimma. Men det var roligt och se hur mkt man har förändras för typ ett halvår sedan. Hahah. Men jag hittade en jätte rolig bild på mig och en banan. Haha, låter ju helt sjukt, och det var det också! Här kommer banan bilden!

Haha!
Lite kuligt!
Hejdå...

Hittade denna bild i telefonen. Blev gansk...

mms_img36870 (MMS)

Hittade denna bild i telefonen. Blev ganska nöjd faktiskt!


Fryser :(

Hejsan!!!
Just nu så fryser jag asasasasasasas mkt. Jag måste ta på mig strumpor, lång byxor och tjock tröja!!! Nu har jag bara kort, korta legins och ett linne. Måste ta på mig lite innan jag dööööör!!!
Bye!

Inne igen.

Ursäkta för rubriken, men kom inte på nån bättre!
Men nu är jag inne igen, från att ha hoppat studsmatta i spöregnet! Blev as blöt!!!!!!! Men nu har jag bytt om och torkat mig. Hahah.

Bilderna under denna text har jag själv fotat.


Innan jag gick ut!


När jag hade hoppat klart!

Bilderna under denna text har pappis fotat.

Det spö regnar fortfarande, och vi ska grilla idag. Hahah Pappa får stå under ett stort träd. Stackars pappis!
Hejdå.Hemma!

Hej.
Nu är jag hemma igen. Det var gott att äta på mcdonalds. Och det var lite roligt att titta på när pappa jobbade. Min bror sover typ till 2. Så jag ville inte vara ensam. Har liktsom inte vart med så många på sommarlovet så jag ville inte sitta ensam tills 2, så jag följde med pappa på jobbet. Men nu är jag hemma. Jag vet inte vad jag ska göra nu. Jag tänkte gå ut, men det spöregnar. Men det är ändå´rätt så kul att va ute i regnet. Så jag tror jag ska gå ut och hoppa lite studsmatta. Man får ju passa på, för snart är det vinter och så tar vi ju bort studsmattan. Men jag bytte tröja nyss föresten. Jag gillar inte att den jag hade var så lång! Så man kan säga att jag bytte dagens outfit. Här är en bild!

Tröja jag bytte till!
Och här kommer några konstiga webbcam bilder!
 Hahah!
Det vart många bilder...
Vissa seriösare än andra. Men nu ska jag gå ut och hoppa studsmatt i regnet!
Hejdå!


Följde med pappa till jobbet efter mc dona...

mms_img36869 (MMS)

Följde med pappa till jobbet efter mc donalds! Jag har fått hjälpt han med att sopa lite och så!


Dagens outfit!

mms_img36868 (MMS)

Dagens outfit!


Mcdonalds!

Hej!
Nu ska jag åka till mcdonalds med pappis. Skriver mer sen!
Hejdå!

Är med och tävlar om att få bli dagens blogg!

Hej!
Jag är med och tävlar om att få bli dagens blogg. Du kan också tävla. Hon har ca 200 besökare varje dag. Och hennes blogg är också super bra! Klicka på länken här nedanför för att vara med och tävla om att få bli dagens blogg!
http://amandaberglunds.blogg.se/2011/august/dagens-blogg-4.html#comment
Och klicka på länken här nedanför för att komma till hennes blogg!
http://amandaberglunds.blogg.se
Hoppas jag vinner!!!
Hejdå!

new zelands next topmodel!

Hej!
För typ en timme sen så tittade jag på new zelands next topmodel, tror jag att det hette. Men det var i alla fall första gången jag såg programet, men tyckte det var as bra. Det handlar om några tjejer som tävlar om att få bli nya zelands nästa topp modell. Hahah. Men det var i alla fall super bra. Men nu så ska jag klä på mig nåt! Sitter liktsom förtfarande i pyamas, hahaha. Jag kommer lägga upp dagens outfit genom mobilen sen, för min kamera är slut på batteri. Jag ska sätta den på laddning nu.
Bye bye!


Godmorgon!

Jag sa ju att jag skulle skriva innan jag cyklade idag! Och det gör jag också. Jag vaknade nämligen för några minuter sen. Men jag är fortfarande asa trött. Jag tror att jag ska cykla även om jag vaknade sent idag. Jag ska nog bara inte cykla samma väg. Hihihihhi. Men idag vet jag inte vad jag ska göra. Kanske ringa till Linn eller nån. Eller så ska jag bara vara hemma (som vanligt) och göra lite roliga saker med mig själv!
Men här kommer en bild på mig just nu!

Den blev lite mörk så man ser inte så bra! Menmen!
Nu ska jag gå och käka lite frukost.
Hejdå!

Godnatt!

Heej!
Kände för att skriva ett inlägg till. Jag ville bara säga godnatt med några vackra webbcam bilder på mig. Jag vet att jag sa att jag var trött på dom. Men jag hatar att publisera utan bilder!

Är dom inte förtjusande? HAHA!
Men nu ska jag sova!
Godnatt!

Dator i några minuter, sen sängen.

Nu ska jag sitta vid datan några minuter. Sen ska jag sova. Hoppas jag somnar direkt i natt. Ibland så brukar jag ha svårt att sova! Men tyvärr så blir det ingen bild nu! Min kamera är slut på batteri och den är inte färdig laddad på länge och i de senaste inläggen så har jag haft webbcam bilder, vilket jag är lite trött på nu! Och sen orkar jag inte ta fram nån gammal bild. Ni har ju sätt typ alla! Hihi....
Men godnatt. Jag skriver mer i morgon. Den här gången innan jag cyklar!

Tack Alicia!

Hej!
Jag vill bara säga tack, tack och mera tack till Alicia som skrev detta i en kommentar!

Alicia om Skolan på tisdag!:
Vad fin du är! :)
Jag hade lagt ut en bild på mig själv!
Jag älskar denna kommentar!
Tacktacktacktakctakctakctacktack!!!!
Hejdå!

Skolan på tisdag!

Heej!
Snart börjar skolan igen för mig. Faktiskt på tisdag den 23 augusti! Jag börjar ju ny skola. Och jag är lite nervös. Men jag har ju typ alla tjejer som gick i min förra klass med mig. Så det kommer nog gå bra. Men jag ville skriva ett litet inlägg för att.... Nee, jag vet inte! Hade bara tråkigt, haha. Nej, jag hade inte tråkigt men jag vile uppdatera lite. Men en sak jag vill säga till er är att jag skulle bli super glad om ni kommenterar mer. Jag tror att jag förlorar läsare när jag ser att ni inte kommenterar. Men när jag kollar statestiken så ser jag att ni är kvar! Så jag vill att ni kommenterar!
Här kommer en liten webbcam bild jag tog nyss!

Jag vet att det är en liten konstig bild, menmen!
Nu ska jag nog gå ner och kolla på tv!
Chao!

Tidsinstälda inlägg?

Hej!
Jag tänkte testa tidsinställt inlägg nu! Men jag tryckte på ´almenackan brevid rubriken. Men det hände inget! Är det så man ska fixa tidsinstälda inlägg eller ska man göra på nåt annat sätt? Snälla help meee!!!! I WANT YOUR HELP! Om du har blogg och hjälper mig så länkar jag till din blogg. Du kan antingen hjälpa mig genom att skriva en kommentar om hur man gör eller skriva ett mail.
snälla...

Jag ledsen för att det inte funkar!

Hejdå!

P.S!

Jag är inte ledsen på riktigt, hahah!

 


Inge jultidnings försäljning idag!

Hej!
Det blev tyvärr ingen jultidningsförsäljning idag. Men i morgon så ska jag nog sälja lite! Hoppas på det, eller att vara med nån kompis. Hihi! Men jag har inte så mkt mer att säga så här kommer en tummer ner bild.

Men nnu ska jag städa lite i mitt rum!

idag!

Hej!
Nu är klockan typ tio över fyra. Jag tänkte berätta lite om vad jag har gjort idag hitils. Jag har cyklat, jag har hoppat studsmatta, jag har tittat på tv och jag har ätit. Ja det var typ allt! Jag vet att det inte var så mkt men jag ville bara vara hemma och ta det lugnt idag! Men här kommer dagens outfit.

Dålig bild jag vet!
Föresten, jag har funderat på att köpa en video kamera. En sån som man bara kan spela in videor med. Då kan man gör såna här små filmer med små gubbar! Hahah. Ni kanske redan vet det men så här gör man en sån här mini vide med små gubbar:
Man gör typ ett ställa där gubbarna kan stå. Och sen om gubben tex ska gå så gör du så här: Du ställer gubben där du vill att han ska börja. Sen så sätter du på och sen nästan direkt efter så pausar du. i pausen så ska du flytta fram gubbar pytte lite. Sen så sätter du på igen. Och sen så paousar du nästan direkt igen. Och sen flyttar du gubben lite. Och sen så håller du på så tills det är slut! Hahah. Om ni inte fattar så får ni väll söka info på google eller nåt!
Men nu ska jag kolla några bloggar!
Hejdå!

Godmorgon!

Hej.
Jag vaknade för ca en halvtimma sen. Men jag är fortfarande as trött! Jag ska väll dra i väg och cykla snart! Men först så ska jag nog titta på tv.
En liten bild på mig just nu!

Jag vet att jag ser as trött ut där, men det är jag ju också!
Men jag skriver mer när jag kommer hem.
Bye bye!

Vad vill ni läsa?

Hej!
Det blev ett inlägg till. Men jag satt just och funderade på en sak. Jag skriver bara om vad som händer mig på dagarna! Och när jag läser min egen blogg så tkr jag att den är typ tråkig. Men jag vill göra den bättre. Så ni måste hjälpa mig med en sak. Det enda ni behöver göra är att skriva en pytte, pytte liten kommentar och skriva vad ni vill läsa mer av här i bloggen!!!! För jag vill göra min blogg så intresant som möjligt! Inte bara för er, utan för mig med!!! Jag kommer säkert spara den här bloggen tills jag blir typ 14 i alla fall. Och då är det ju kul att läsa om gammla minnen typ. Och när jag läser det så vill inte jag att det ska vara o intresant för mig! Så nu vill jag göra min blogg så intresant som möjligt! Men nu ska jag gå och lägga mig! Är as trött! Kanske för att jag har cyklat ungefär 2 mil smanlagt idag. Plus att jag gick upp 8.

Godnatt!


Har haft för roligt för att uppdatera!

Heejsan allihoppa!
Idag så har jag haft jätte kul med bästa soso!!! Vi har bakat choklad muffins, hoppa studsmatta, tagit bilder mm.
Men jag vill inte vara tråkig och sätta mig vid datorn när jag är med soso. Säskillt inte om vi har kul, som vi hade idag! Men idag så cyklade jag 12 km på morgonen. Sen så åkte jag till vårdcentralen. Jag har kännt typ nåt i läppen. Men dom trodde att det inte var nåt farligt. Sen så cyklade jag hem till soso. Jag tittade på deras fiskar som dom nyligen har köpt. Dom var söta! Men sen så cyklade vi hem till mig och bakade. Sen så åt vi muffinsena. Dom var jätte goda. Sen så hoppade vi lite studsmatta och tog lite bilder. Sen så gjorde vi inte så mkt mer! Men efter hon hade åkt så åt jag mat, kyckling med ris! Sen så tittade jag i jul tidningar. Ska börja sälja!!!! Har redan sålt lite till mamma och mig själv. Men jag tror att det kommer att vara många som säljer i år! Så jag får se till att skynda mig att sälja! Ska nog böeja redan i morgon. Men det är första gången jag säljer, men jag tror att det kommer bli jätte kul! Gör det ni med vetja! Fast om ni bor i örebro, så låt bli. Här ska jag sälja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sen så kom mormor och morfar. Sen så tittade jag mamma o pappa lite på tv. Och nu så sitter jag här vid datan. Ja det var det jag har gjort idag. Men oj vad mkt text det blev. Jag förstår om ni inte orkar läsa. Men här kommer några bilder från dagen!

Jag efter att jag hade cyklat 12 km!

Dagens outfit!

Mina och sosos muffins!

Hehe, jag!

Jag vid badtunnan!


Soso!
Men nu orkar jag inte lägga upp fler bilder. Det tar as långt tid + att jag ska upp klockan 8 i morgon bitti!!! Men nu ska jag nog gå och sova. Men jag sitter nóg kvar vid datan en liten stund till. I fall jag inte skriver nåt mer på bloggen idag så säger jag GODNATT nu!
Godnatt!


Sussa!

Godnatt till alla som läser detta!!!!


Fix!

Hej.
Nu så har jag fixat lite med designen. Ahh, eller kanske ganska mycket. Men ändå inte så mycket, hahah! Men det jag har gjort är att ändra header fixat en klocka och lite annat små fix. Jag tycker att klockan blev super snygg! Jag blev verkligen nöjd med den. Fast det är ett problem med den.... Det är fel tid! Jag har mailat hon som jag fick instuktionen av. Asså jag fick dom från en blogg, men hon skrev sin mail adress i informationen, så jag mailade henne. Hoppas hon ser mailet och skriver till baks så fort hon kan. Vill verkligen att allt ska vara perffa!!! Men om ni inte tycker att nåt ser bra ut eller om ni vet hur man ändrar tiden på klockan, skriv en kommentar. Men jag hade tänkt att gå och sussa klockan 12 (om ca en halvtimma), så jag måste läsa lite bloggar och så först!
Godnatt!

Bild som jag tog nyss!


Sockerkaka!

Hej. Förut så sa jag ju att jag var sugen på att baka muffins! Det var nåt fel på mammas och pappas ut skrivare så jag kunde inte skriva ut nåt recept. Så jag gjorde socker kaka i stället. Just nu så gräddas den i ugnen. Men jag tänkte lägga upp en bild. Men min dator fastnade, så nu kan jag inte göra nåt på den. Så jag bloggar från mammas och pappas dator. Men jag ta en gammal bild!

Gud vad ful jag va där, hahah. Men den är från sommaren 2010 när tror jag!
Men nu måste jag kolla till sockerkakan!

Baka muffins!

Hejhej!
Nu tror jag att jag ska ta och baka lite muffins. Jag tror att jag ska baka choklad muffins eller vanilj muffins med ahlgrens bilar. Här kommer några bilder från google!

Choklad muffin!

Vanilj muffin!

Dagens outfit!

Hej!
Här kommer dagens outfit:

Jag tror att jag aldrig har haft på mig de här kläderna till samans.
Shortsen är från karins mode tror jag. Jag köpte dom i kungshamn.
Tightsen är från cubus.
Och t-shirten vet jag inte. Men den går nog inte att få tag i nu, för jag köpte den för typ två år sen tror jag!

Header!

Hej!
Nu är headern klar. Jag blev ganska nöjd med den! Det är jätte 12 bilder på mig, och 5 bilder på andra saker! Jag vet inte om jag ska använda den eller den jag har nu.
Vilken tycker ni?

Det här är den jag har nu!

Och den här gjorde jag nyss!
Så kommentera vilken ni vill ha!


Jätte bra kommentar!

Hej!
Jag läste just lite kommentarer på min blogg. Jag tittade runt där lite... Och sen så såg jag en bra kommentar som jag bara måste lägga ut på bloggen.

Postat av:

Jag tycker om din nya design jättemycket men jag undrar om du kan ta bort mp3:n, för den är faktiskt lite störande. och sen om du kan lägga in mer bilder på dej, typ ta bort streckgubben och ha massa bilder på dej istället? för jag skulle vilja ha din header som poster i mitt rum. puuss love ya!:)


HON/HAN VILL HA MIN HEADER SOM POSTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men jag gillade att hon/han var ärlig och sa att jag skulle ta bort min ipod! Jag tycker faktiskt att den är lite irriterande också. Men jag ska göra en ny och bättre header på picasa 3! Men jag vill också säga tack så himla, himla mkt till Alicia, som skrev denna kommentar!


Postat av: Alicia

jag äääääälskar verkligen din blogg!!!! Jag kommer sätta upp affischer i skolan och tipsa alla mina kompisar, för jag tror dom kommer älska din blogg precis lika mycket som jag gör! :)Jag ääääälskar att du gör detta för mig!!!!
Men nu så ska jag göra en ny header!

Här är en liten bild på mig.....


Jag vart ganska ful på den bilden. Men jag har ingen maskara och jag har inte fixat håret! Så jag skyller på det!!!! Hahah!


Vaknade tidigt.... Eller inte!

Hej!
Jag har inte bloggat idag p.g.a att jag vaknade så sjukt sent. Jag vaknade klockan 12! Och jag skulle gå upp klockan 8. Jag srängde av mitt alarm för att jag trode att jag skulle gå upp. Men så somnade jag om. Åhh. Jag hade ju tänkt att cykla i dag med. Men jag vill hälst gör adet tidigt. Vet inte varför medn jag bara vill det. För då kan man ju va med kompisar efter. Det blir konstigt om man åker till en kompis sen så åker man och tränar, sen så kommer man till baks till kompisen igen. Eller kasnke inte så konstigt men endå! Hahah! Jag har ingen dagens outfit bild nu! Men ni får nöja er med bara text nu!

Tipsa vänner!

Hej!
Det här är lite pinsamt att säga! Men det högsta antalet unika besökare jag har haft på en dag är 19 st! Det är ju ganska lite! I och för sig så har jag bara haft bloggen i typ 1 och en halv månad, men det är lite ändå!!!! Så det jag vill att ni gör är att, tipsa vänner. Ni kan sätta upp stora afisher i skolan, eller skriva små lappar och dela ut till alla i klassen med min blogg adress på. Eller så är det bara att ni tipsar om min blogg när ni är med nån kompis. För jag vill ha fler läsare. Sä snälla, söta, rara, gör det för min skull! Ni vet väll att ni också kan följa mig på bloglovin. Men nu ska jag gå ner och titta på tv!!!
Jag gjorde till och med ett kolars på mitt ny redigerings program (picasa 3) för att visa hur mkt jag vill att ni tipsar era vänner!

Hejdå!

Glitter!

Äntligen har min glitter tidning kommit. Känns som om jag har väntat i flera månader. Fast jag har bara väntat typ två veckor. Haha! Glöm inte att kommentera vad ni tkr om den nya designen i inlägget nedanför detta, som heter "fixat klart med desigen"!

En bild på mig och tidningen!
Det kom med typ ett rosa armband som hetter crazy bands, men jag orkade inte ta kort på det!

Fixat klart med designen!

Hej!
Nu (som ni kanske ser) så har jag fixat lklart med designen. Jag tror att det är klart i alla fall! Vad tycker ni? Ska jag ändra färger? Ska jag göra en bättre header? Ska jag ändra låtar på min ipod? Vad tycker ni??? Jag vet inte om det är snyggt eller inte. Asså det kanske låter lite konstigt men jag vet inte om det är snyggt!!!!!! Ni får kommentera och berätta vad ni tkr! Jag blev ganska nöjd. Men det kanske blev för mkt färger. Vad tycker ni?
Kommentera!!!
Hejdå!

Picasa 3

Hej!
Just nu så håller jag på att ladda ner picasa 3! Det är ett program som man kan redigera bilder. Det är gratis och lagligt. Maja tipsade mig om det! Hoppas det är bra. För jag har velat kunna redigera bilder länge nu. Föut så har jag redigerat på paint. Det suger att redigera bilder på. Hoppas det här är bättre!!! Men nu ska jag försätta nedladningen. Här är en gammal bild!

Lite svar!

Hej!
Jag vet att jag inte har bloggat så mkt idag. Men när jag är med kompisar så vill jag hälst inte fråga: kan inte vi sätta oss vid datorn, för att jag ska blogga!!! Det låter lite otrevligt! Men vi hade as, as, as kul!!!!

Men nu så tänkte jag svara på några läsar frågor!!!

FRÅGA: Anonym om Ben and jerry + dator = trevlig kväll, med mig själv!:

vad heter skolan du ska börja i? :)

 

SVAR: Skolan jag ska börja i heter Kunskapsskolan! Tack för att du kommenterade!!!!

 

 

FRÅGA: Alicia om Godnatt!:

Har du linser? asså sånna istället för glasögon eller med färg på? snälla kan du inte visa dom skulle gärna vilje se dom! :)SVAR: Hej Alicia! Ja, det stämmer... Jag har linser i stället för glasögon. Jag var trött på glasögon och jag tyckte att jag var finare utan. Så jag och min mamma gick till en optiker och gjorde typ en sån här undersökning på vilken styrka man ska ha på linserna. Sen så fick jag testa att sätta in och ut dom! Och jag har haft mina linser sen i slutet av 4-an. Men jag kanske kan visa mina linser här på bloggen i kväll eller i morgon! Tack för att du kommenterade;)


Ja det var bara dom jag inte hade svarat på tror jag! Men sen är det nån som har frågat när jag har startat min blogg och jag startade den nån gång i mitten av juni. Men den frågan kanske jag har svarat på tidigare. Men sak samma!

Nu ska jag fixa lite med datorn!!!!
Hejdå!

 

 


Maja!!!!

Hej!
Just nu så sitter jag hemma hos maja!
Vi bloggar just nu!
Gå gärna in på nån av hennes bloggar!
www.lillensvarld.blogg.se
www.lillenjag.blogg.se
www.thejadensmith.blogg.se
www.lillenss.blogg.se
Dom är jätte bra!
Men nu ska maja visa mig hur man gör en header!

Cykla!

Hej!
Nu ska jag snart ut och cykla. Jag vet inte hur långt jag kommer att cykla. Men det blir väll några km. Min cykel outfit kommer när jag kommer hem! Jag hinner inte ladda upp bilden!!
Hejdå!

8.27-godmorgon!

Hej!
Just nu så sitter jag hyfftat nyvaken. Jag klev upp fem över åtta. Sen så tog jag på min myspysdräkt. Så just nu så sitter jag nere i soffan och tittar lite på nickelodeon! Hihi. Men jag hade tänkt att jag ska gå och fixa mig klockan nio. Altså om en haltimma! Men nu ska jag titta lite mer på nickelodeon. Men jag bloggar mer sen... Hejdå!

En webbcam bild på mig just nu!
Ser jag nyvaken ut eller?

Godnatt!

Hej!
Jag ska inte gå och lägga mig än! Men jag ska nog inte blogga mer idag så jag säger godnatt nu i stället för inte göra det alls. Men jag ska nog gå och lägga mig vid tio. Ganska tidigt ändå på sommarlovet. Men jag ska väll gå upp åtta på morgonen för att vi börjar skolan nästa tisdag. Jag vill liktsom komma in i rutinerna igen. Hahah. Nu den här veckan så ska jag ha linser till exempel. Har liktsom inte använt det på hela sommarlovet. Men nu ska jag gå ner och titta på tv med föräldrar. Men jag bloggar i morgon bitti igen. Här kommer en bild på en tv från google, för att jag somsagt inte några bilder från idag!

Natti!

Veckans video inlägg???

Videon säger allt!!!!!

Hatar mitt internätt!

Heej!
Jag hatar mitt internätt! För ibland när jag ska gå in och blogga eller göra nåt annant på datorn, så står det webbsidan kan inte visas. Hatar det. Och jag har provat att sökt på alla möjliga sidor. Men ingen funkar. Det är därför jag inte har bloggat i dag! Men idag så har jag bara vart hemma, hela dagen. Men i morrn så ska jag ringa till alla jag komma på att ringa till och fråga om vi kan vara! Hahah. Men jag orkar inte bara sitta hemma hela dagarna! Men tyvärr så blir det ett bildlöst inlägg nu! Har inte tagit några bilder ïdag! Men nu ska jag kolla in an av mina favvo bloggar! www.lizzieyao.se! Den äger.
Hejdå!

Nu ska jag sussa! Godnatt!

Nu ska jag sussa! Godnatt!


Ben and jerry + dator = trevlig kväll, med mig själv!

Heej!
Nu så ska jag sitta vid datorn lite och äta upp min ben and jerry. Superduper skönt att vara lite med mig själv. Hahah. Fast jag är ju typ det varenda dag när mamma och pappa är på jobbet. Jag längtar faktiskt tills jag börjar skolan. Jag ska ju börja på en ny skola. Jag vill träffa nya kompisar som bor i närheten av mig. Eftersom att skolan ligger ungefär 500 meter från mig så hoppas jag på att få det! Men liktsom komma in i dom gamla rutinerna igen. Tror att det blir kul att börja ny skola. Fast jag är lite nervös för att jag inte kommer att klara mig. Asså om ni inte visste det så ska jag börja på en skola som man får planera typ sina veckor själva. Altså måste man ta jätte mkt ansvar. Om man inte gör det man ska i skolan så får man jätte mkt läxor. Asså det man inte hinner får man ta i läxa. Men om man hinner allt så får man ingen läxa alls. Så det är jag lite nervös över!Men jag har tyvärr ingen bild nu! Men det har blivit dåligt med bilder nu på¨senaste tiden. Ska försöka skärpa mig. Men i morgon så hoppas jag på att va med nån. Jag har inte vart det på länge. Ska kolla med Sofia, Linn, Maja, Ella och kanske nån mer. Få se vad det blir!
Men nu ska jag kolla några bloggar!!!!
Hejdå!

Kväll!

Hej!
Jag kom precis upp från badtunnan. Det var rätt så skönt. Men sen så vill jag bara säga att chipsen blev as äckliga! Dom smakade urk! Hahhaha. Men vi hade andra chips också! Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag ska väll kanske titta på slutet av sommarkryset. Och kanske äta lite ben and jerry. Men jag tror inte det, jag e ganksa mätt.
Hejdå!
P.S!
Förlåt för att jag inte har nån bild....


Förlåt för att jag inte har bloggat idag!

Men jag vaknade ganska sent. Så jag åt frukost och gjorde mig i årdning snabbt. Sen så skulle jag mamma och pappa åka och bada. Men det var iskallt i vattnet så vi badade aldrig. Men sen så åkte vi till en affär med massa mäskes kläder. Där köpte pappa lite saker. Sen så åkte vi typ till en bongård och köpte lite saker. Sen så åkte vi till willys och handlade lite. Sen direkt när jag kom hem så gjorde jag hemma gjorda chips. Dom är inte klara än. Men om dom blir bra så kan jag lägga ut receptet här på bloggen. Men på affären så köpte jag världens godadste sak! En ben and jerrys. Dom är as goda! Men jag åt typ upp halva förut! Men jag kommer inte ihåg vad den hette. Men ni kan ju läsa på bilden nedanför!

Åhh, den heter "Fairly Nuts"! Den var i alla fall super duper god!
Men här kommer en liten bild på mig. Dagens outfit asså!

Nu ska jag gå ner óch kolla hur mina chips blev!
Hejdå!


Julia tidning + säng = bästa sömnmedlet!

Heej!
Jag vet inte om jag stavade rätt på rubriken, what ever! Men snart ska jag byta om och hoppa i säng med min julia tidning. Jag fick den för några veckor sen. Jag har inte hunnit läsa ut den! Men nu ska jag försöka med det. Jag hoppas att jag kommer att somna direkt efter det. Jag börjar bli trött på att inte kunna sova på nätterna. Men nu måste jag hoppa i säng. Jag blir pigg av att sitta vid datorn!
Natti, natti!

Im home!

Heej!
Jag kom precis hem från stan, där jag åt midda med min föräldrar. Som ni kanske så i mobil inlägget som jag la ut så cyklade vi dit. Men vi åt på Harrys. Jag tog kyckling och pomes. Kycklingen var superduper god. Det var nog den godaste kycklingen jag har ätit. Jag blev as mätt efter maten. Det dåligaste var ju då att vi skulle cykla hem. Så jag fick ganska mkt håll. Men vi tog en annan väg hem än vad vi brukade. Vi gick upp för en trappa i stället för att cykla upp för den långa backen. Men jag tog en bild på trappan. Men asså innan vi hade kommit dit, asså till trappan. Så stannade vi på en parkbänk. Jag cyklade runt och försökte hoppa med min cykel. Jag klarade det, medn inte så högt. Men nu är jag hemma. Och det skäns lite som om jag kommer spy snart! Jag åt ganska mkt och sen så skakades maten runt i magen direkt efter. Men här är bilden på trappan!

Det kanske inte synns på bilden, men den var jätte brant! Ser ni den där smala lilla stigen där brevid trappan? Där lädde vi cyklarna. Och själva gick vi på trappan. Ni kanske inte fattar men det var inte så viktigt. Men ska nog gå ner nnu och kolla vad mamma och pappa tittar på för nåt på tv!!!
Hejdå!

På väg till stan

mms_img32652 (MMS)

På väg till stan


Mitt ombyte till resturangen!

Hej har precis bytt kläder till resturangen!!!!
Här kommer en liten bild!!!

Inte så mäskvädigt! Bara en tröja och en tjol! Men tjolen är lite speciell! Den kommer från Thailand!!!!!! Jag använder den typ aldrig. Men nu så fick jag tillfälle! Den är ganska söt! Men nus ska jag nog gå ner. Jag tror att vi ska åka snart!
Hejdå. Skriver när jag kommer hem!

Resturang!

Hej!
Snart ska jag byta om lite. Jag, mamma och pappa ska dra ner till stan och äta på resurang! Ja det var typ det jag ville säga!!!!
Hejdå!

Min handuk, i full storlek!

Hej!
Igår så visade jag ju en liten snutt av min nya handuk! Här kommer den i full strolek!

Visst e han söööööt!
Om ni undrar nåt, kommentera!!!
Hejdå!

Videoblogg-lotta ut vinnaren i tävlingen!

Hej nu är tävlingen som jag startade för några dagar sedan, avslutad! Videon säger resten!

Grattis till Jennie som vann snygga kompis halsband!
Jennie du måste titta på denna video!
Hejdå, och GRATTIS än en gång Jennie!

Inget att skriva om

Hej!
Just nu så har jag inget speciellt att skriva om. Men jag vill ha bra uppdatering idag, så jag skriver lite ändå! För en liten stund sen så kom mamma hem. Hon slutade halv 2! Men typ det ända jag har gjort idag är att titta på massa videos från youtube. Det var en tjej som hade lagt ut massa hår videos så jag tittade lite på dom. hon har typ en sida om skönhet eller vad man ska säga. Hon skriver på engelska så om ni vill läsa där så måste ni kunn engelska. Jag vet inte om man kan ändra språk. Men sidan heter www.bubzbeauty.com! Gå in där. Men jag är så glad att ni har börjat komentera mer. Men nu ska jag nog ringa Sofia och kolla vad hon gör! Hejdå! 


Tonfisksallad in my heart!

Heej!
Jag har precis ätit lunch nu!!! Och som ni kanske kan lista ut om ni läser rubriker, så åt jag tonfisksallad! Jag älskar det! Min bestod av: ris, gurka, tomat och försås tonfisk! Hahaha. Jag har inte äns sallad i tonfisk sallad. Hahah. Men här är en bild.


Frågor!!!!

Heej!
Innan jag äter lunch så tänkte jag svara på några läsarfrågor!
Jag älskar när ni frågar mkt. Fortset så!!!!!

Frågor:

Postat av: Lala

tjaao , najs blogg.
hur länge har du haft den?

Svar:  Hej! Kul att du gillar min blogg!!! Jag har inte haft den här bloggen så länge. Jag startade den nån gång i mitten av juni! Jag har haft andra bloggar. Men alla blev konstiga så jag gjorde en ny. Och den blev i alla fall hyfsat bra!!!!

Postat av: Alexandra

Vilken är din favvo färg?
Vad drömmer du om?
Vem är din favorit kändis?
Om du fick vara ett djur för en dag vilket skulle du välja och varför?

ha det bäst (y)

Svar: Hej! Min favorit färg är lime grön. Jag drömmer om att få åke hellikopter. Min favorit kändis är nog Avril Lavinge eller Justin Bieber. Om jag fick vara ett djur för en dag så skulle jag vilja vara en hamster. För att jag vill prova att springa i ett hamster hjul, och så kommer alla tycka att jag är så söt!!! Tack för att du frågade! Ha det bäst du med!

Det var bara det. Men sen så vill jag tacka för alla som skriver att ni tycker om min blogg och att ni skriver att jag är söt och sånt! Tex dom här komentarerna!

Postat av: Aliina

Hej , fin blogg! Jag tycker att du är super söt!

Postat av: ANGELICA [foto&basket]

Tycker om din blogg! :)Tack så himla mkt.
 Men nu ska jag äta!
Hejdå!


God förmiddag!

Hej!
Idag så klev jag upp 20 minuter över nio. Jag hade tänkt att gå upp nio men jag orkade inte. Men jag tror inte att jag orkar cykla idag heller. Men jag kanske gör det i eftermiddag. Jag orkar inte nu! Men i går så hade jag ganska svårt att sova. P.g.a fullmåne. Den lös som värsta stora lampan på himlen. Jag har ett stort pikachu mjukisdjur som sitter brevid mitt skrivbord i mitt rum. Månen lös på honom. Det var som en strålkastare, som om han liktsom skulle börja sjunga eller göra nåt trick eller nåt! Hahah! Men jag gick upp och drog ner min rullgardin. Det hjälpte lite. Men månen lös in på kanterna! Jaja det är ganska svårt att förklara. Men hoppas ni fattar!!! Men idag så har jag inte direkt några planer för dagen. Kanske ska ringa till sofia. Men snart så ska jag väll äta lite lunch. Men nu så ska jag visa er dagens outfit.

Inget mäskvärdigt! Bara svarta tights och en liten tröja!
Men nu ska jag nog äta lunch!
Hejdå!

Heej! Jag kan inte sova! Jag tror jag vet ...

Heej! Jag kan inte sova! Jag tror jag vet varför! Det är fullmåne! Och den lysser som en stor strålkastare. Jag drog ner rullgardinen. Men den hjälper inte! Ljuset kommer in från kanterna! Men nu ska jag försöka sova igen! Natti natti!


Dålig uppdatering, jag vet!!!

Hej!
Förlåt att jag ihar haft dålig uppdatering idag. Jag har faktiskt inte haft nån uppdatering alls idag! Heheh! Hoppas ni förlåter mig. Men jag och Linn var ju och vi hade ganska kul så jag glömde bort att blogga. Men jag måste faktiskt erkänna att det var roligare på kvällen igår än idag! Vi var för det mästa trötta. Vi var ju uppe till mer än 4. Så typ det ända vi gjorde idag var att sitta vid datan. Fast sen lite senare på dagen. Typ vid halv fyra så hoppade vi lite studsmatta och så försökte vi klättra upp i ett träd. Hahah. Det fanns faktiskt inte så mkt att göra.
Men i går kväll när mamma kom hem från en leksaks affär (hon var där och köpte en nalle till sin bästis barn, som är typ nyfödd!) så blev jag as glad. För hon hade köpt en sak till mig med!!! Hon köpte världens snyggaste handuk! Ni vet väll att jag gillar Justin Bieber. Det var liktsom en Justin Bieber handuk!!!! Jag blev as glad. Men jag har inte hunnit väckla ut den. Men jag tog kort på den när den var inväcklad, eller vad man ska säga. För att ni skulle få se lite av den!

Man ser inte så bra. Men jag kan ta en tydligare bild på den i morgon! Men nu tror jag att jag ska hoppa i säng. Jag sov ju bara sex timmar i natt. Igentligen så ska ett barn sova tio! Så i natt ska jag sova tio. Jag har planerat att vakna klockan nio. Jag satte alarm då!!!! Jag tror att jag ska gå upp och cykla lite i morgon bitti. Men jag bloggar nog innan då! Eller inte. Men i morgon så ska jag förska att ha bättre uppdatering! Men nu ska jag somsagt sova!!! Godnatt!

Hej. Jag kan inte sova just nu. Linn sover...

Hej. Jag kan inte sova just nu. Linn sover och det borde jag faktiskt också göra! Men jag kan inte! Men klockan är ju tjugo över fyra. Så jag måste sova nu! Godnatt!


Video från jätte länge sen!

Hej! Här är en video som jag gjorde långt innan Linn kom hem till mig! Men jag lägger upp den ändå!


Hoppas ni  gillar den, hahah!

Heej jag och min kompis är knäppa nu!

Heej jag och min kompis är knäppa nu!


Niu ska jag och linn titta på film och tjo...

mms_img32650 (MMS)

Niu ska jag och linn titta på film och tjoka oss!


Linn har kommit!

Hej!
Äntligen så har äntligen kommit! Just nu så sitter vi och datar lite!!!!

En gammal webcam!
Hejdå!

Statestiken gå uppåt!

Hej!
För typ 30 sikunder sen så tittade jag på statestiken. Jag blev super glad! Det har inte vart så här mkt folk på länge! Men det var ändå inte så jätte många. Men mer än vanligt. Hahah. Jag älskar att det har ökat med läsare!
Men nu ska jag nog äta lunch!
Hejdå!

Städning pågår!

Hej!
Just nu så håller jag på att småstädar lite. Jag vill att det ska vara rent och snyggt när Linn kommer, klockan halv två! Men det ska bli jätte kul att hon ska sova här. Förlåt att jag tjatar så mkt om det, men det var länge sen nån sov hos mig. Förut så sov Sofia här typ varannan helg. Hahah. Men jag har tyvärr ingen bild nu:(. Men jag komme ta massor av fina bilder i kväll/natt. Men har ni mäskt att jag har ändrat lite i designen på bloggen. Jag har bara ändrat lite. Tex så har jag fixat så att all fakta om mig står på framsidan. Förut var man ju tvungen att klicka på bilden på mig för att komma dit man läste om mig. Nu behöver ni inte det! Men det var typ allt jag ville berätta!
Hejdå!

Dagens outfit!

mms_img32649 (MMS)

Dagens outfit!


Design!

Hej!
Nu ska jag fixa lite med designen på min blogg. Så det kanske kommer se lite konstigt ut på bloggen ett tag men då vet ni varför! Asså kan nån bara säga vilket tema som är anpassad för headrar. Jag försöker klistra in min header. Men på det temat jag har nu så funkar det typ inte! Blir lite smått irriterad på det! Men det vore as skyst om nån kunde kommentera vilka som e det! Tack på förhand! Hejdå!

Design!

Hej!
Nu ska jag fixa lite med designen på min blogg. Så det kanske kommer se lite konstigt ut på bloggen ett tag men då vet ni varför! Asså kan nån bara säga vilket tema som är anpassad för headrar. Jag försöker klistra in min header. Men på det temat jag har nu så funkar det typ inte! Blir lite smått irriterad på det! Men det vore as skyst om nån kunde kommentera vilka som e det! Tack på förhand! Hejdå!

´Nu är min dator som den ska!!!

Hej på er!
Nu är min dator som den ska igen. För er som missade det så var min dator lite konstig förut idag. Så min snälla mamma lätt mig låna hennes och pappas dator!!! Tack mammis!!!! Men nu somsagt så är den som den ska. Ja, idag så har jag varit med Linn (www.lifeaspinnen.blogg.se)! Vi hade ganska kul. Vi spelade lite sims och sen så tittade vi på twilight. Det var första gången jag tittade på en twilight film. Vi tittade på ettan. Den var faktiskt as bra. Jag trode inte att den skulle va det, men det var den!!!! Hon ska sova hos mig i morgon. Då så ska hon ta med tvåan och trean. Hahah. Konstigt att jag bara blev förälskad i en film så där. Jag rekomenderar den starkt. Men sen så hoppade vi studsmatta. Sen så spelade vi sims igen. Jag vet, inte så mkt!!! Men i morgon så ska det bli as kul. Linn ska jú sova här! Men hon kommer att komma hit vid två. För hon ska klippa sig innan. Sen så kommer vi åka till konsum eller macken och köpa godis och lite så. Vi ska defenetift köpa godis bilar. Älskar dom. Linn ska ta med sig popcorn. Sen spå kvällen så kommer vi titta på film, sitta vid datorn och bara mysa!!!!!! Älskar när kompisar sover här!!!! Hahah! Men nu så ska jag försöka fixa lite med designen! Hihi. Har ingen speciell bild nu så blir några bilder från google som visar vad jag pratade om i detta inlägg!

Hejdå!

Linn gjorde mig på sims!

mms_img32648 (MMS)

Linn gjorde mig på sims!


Just ni så sitter jag hemma hos linn och t...

Just ni så sitter jag hemma hos linn och tittar på när hon spelar sims!


Linn!

Hejsan!
Jag ringde nyss till mamma, och berättade om att min dator var helt knäpp! Hon sa att jag fick låna hennes och pappas dator! Tack mamma! Men den så ringde jag till Linn. Hon sa att jag kunde koma dit om jag ville! Och det ville jag såklart! Men ska snart åka dit. Tänkte bara blogga lite först! Hahah. Men tyvärr så kan jag inte lägga ut nån bild på mig eller nåt annat just nu. Jag bloggar ju på mammas och pappas dator så har inga av mina bilder här. Jo kolls jsg hittade en på mig. Hahha´, från i vintras!

Snygg va?
Hejdå!

Hej! Min dator är lite knäpp nu så jag kan...

Hej! Min dator är lite knäpp nu så jag kan inte lägga ut inlägget. Men det var bara det jag ville säga! Så om jag har dålig uppdatering idag så vet ni varför!


Ipod på bloggen!

Hejsan!
För typ två minuter sedan så fixade jag en as snygg ipod på min blogg. Det ser ni väll eller! Men nu vet ni lite vad jag har för musik smak. Jag sökte på google om hur man gjorde. Och då så hade en tjej lagt ut ett inlägg på sin blogg som visade hur man gjorde. Jag blev skit glad. Det enda jag viste först var att man skulle fixa den på www.mixpod.com! Hahah. Men jag tycker att det var väldigt bra att gjorde det! Klicka här för att komma till inlägget där hon berättar hur man gör för att lägga in en ipod på bloggen! Gå in på http://thelionqueen.blogg.se/ för att komma till hennes blogg! Hon har även en design blogg som heter www.designråd.blogg.se! Jag rekomenderar hennes blogg! Men nu tror jag att jag ska gå och lägga mig. Jag ska få minst åtta timmar på en natt, om jag går och lägger mig nu och går upp ca 8 så kommer jag att sova 7 timmar. Får väll sova 9 timmar natten därpå, haha! Men jag brukar faktiskt inte vara så trött även om ja sover lite på natten. Kommer ni ihåg när jag och några klasskompisar tältade på min kompis Linns bakgård. Jag somnade klockan 8... på morgonen.... och gick upp halv 9!!!!!!! Men ändå fast jag bara sov en halvtimma så cyklade jag hem och sen när jag kom hem så gick jag och la mig. Men det var bara för att jag visste att jag inte hade sovit bra. Men ärligt talat så tänkte jag gå och bada när jag kom hem. Hahah. Men mamma sa att jag skulle sova. Hahah. Men nu ska jag somsagt sova. Här är en bild på mig när jag borstade tänderna förut! Hahahah. Natti!

Cool te mugg!

Hejsan!
För en liten srund sen så satt jag i soffan och tittade på csi new york! Alla csi äger!!!!!! Men till det så drack jag ett glas svart vinnbärs te. Det var ganska gott. Men muggen jag drack ur är typ as cool!
Här kommer lite bilder!

Visst är den cool?

Men nu ska jag kolla några bloggar sen så ska jag sova. Ska upp as tidigt i morrn (8.10, hahah) för att jag hade tänkt att cykla ungefär 14 km. Asså jag känner att jag behöver träna lite och att få lite konition! Så det ska jag göra i morrn. Sen så kanske jag ringer till nån kompis. Men i så fall så får ni reda på det!!!

Skriver nog ett till inlägg innan jag hoppar i säng!!!

Hejdå!


Längtar till fokis webbutik!

Hej!
Jag längtar som in i bomben till fokis webbutik öppnar! Jag är så sugen på att köpa nåt söt plagg och assesoarer och sånt. Eftersom jag själv tycker att foki har väldigt bra smak så tror jag att kläderna och allt som sälj i webbutiken kommer vara så socker sött det kan bli!!!! Men nu så ska jag bara kolla några bloggar jag följer sen så ska jag gå ner och kolla vad det är på tv. Klockan är ju åtta, då brukar det alltid vara nåt bra på tv. Kolla gärna in bloggarna jag ska kolla på! www.cisha.blogg.se och www.cplilleskutt.blogg.se! Älskar dom!
Här är en liten tecknad bild på foki! Kan ni fatta att nån har tecknat den här. Hon är hur duktig som hälst!

Och här kommer en otäcknad så ni kan se hur likt det är!

Hejdå!

Första videon någonsin jag gjorde på videofy.me!!!!!

japp precis som det står i rubriken! Här kommer den!!!!!!!!!
Jag glömde att döpa den så den heter min titel. Asså det var typ videofy som döpte den!
Haha!
Var berädd på att den är lite failad!
Hejdå!

Snart så!!!!

Snart så kommer den nya videon!!!!!
Jag skriver lite nu medans den håller på att ladda upp på videofy nu! Men jag tror den är klar nu så, hejdå!

Videofy.me

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering idag! För en liten stund sedan så registrerade jag mig på www.videofy.me! Det är en sida där man kan göra videos. Man måste ha en blogg för att kunna ska ett konto där. Mén den är allså gjord för att göra videos till bloggar! Men då slipper man ju hålla på att lägga ut videos på youtube. Jag rekomenderar denna sida (har precis startat ett konto där så vet inte så mkt, men jag rekomenderar det ändå! Haha)!
Snart så ska jag göra en liten video där som jag självklart kommer att lägga ut på bloggen!!! Men nu måste jag göra det! Heheh! Hejdå!

Test!

Hejhej!
En av mina bloggläsare har skrivit ett test som hon vill att jag ska publisera här på bloggen. Vilket jag ville!!!!

ALLMÄNT:
Hur skulle du beskriva din stil?: Vet inte. Jag har liktsom ingen speciell stil. Men jag brukar ha lite söta t-shirts och tights brukar jag ofta ha (när det e varmt så brukar jag ha shorts)!
Vilken är din favoritmat?: Tack, lugnt.
Nämn tre stycken kläd-affärer du gillar: Jag gillar många affärer men om jag fick välja tre så blir det nog... New yorker, gina tricot och rut med flera!
Nämn tre stycken tv-program du brukar kolla på: Icarly (hehe), My life as liz och 2 och en ahlv män.
Hur/vad brukar du träna?: Ibland brukar jag cykla.
Vad är ditt favoritgodis?: antingen choklad eller godis bilar!
I vilka länder har du varit?: thailand, finland, sverige och ska till egypten!
Vilken är din favorit färg?: Lime grön
Lista ut tre favoritsaker från din garderob(visa med bild på denna fråga):
En av mina nyaste tröjor!

Min myspysdräkt!

Min söta shorts!
Vilken är din favoritlåt just nu?: Price tag med jessie j!
Vad är ditt favoritämne i skolan?: Svenska!
Gillar du skolan?:Ja lite!
Nämn fyra av dina intressen: cykla, va med kompisar, fota, läsa. 
Vad gillar du att fota för något?: vet inte. Typ blommor. Och mig själv!
Bor du i stockholm(lite utanför, långt utanför, inte alls eller mitt i stockholm)?: vet inte!
Har du facebook?: japps!

FAMILJ
Är din brorsa din halvbrorsa?: halv brorsa!
I så fall varför?: jag vet inte!
Hur gammal är han?: 17
Vad heter din föräldrar?: morgan och åsa
Hur gamla är de?: 41
Vill du ha barn när du bli äldre?: kanske
I så fall hur många?: 1 eller 2
Vad vill du att dom ska heta(ett tjejnamn, ett kill-namn)?: alice och isac

BLOGG
Har du börjat med en nu header?: Jag har aldrigt haft en riktig header på den här bloggen så, nej!
Tre tips om hur en bra blogg skulle kunna vara: Många bilder, skiv om intresanta saker och va dig själv!
Har du någon annan blogg än den här?: jag har en med en kompis!
Vad fick dej att börja blogga?: Jag vet inte. Många av mina kompisar gjorde det. Plus att jag gillar att skriva och sånt.
Vem är din idol i bloggvärlden?: Foki!!!!!!!!!
Nämn tre stycken bloggar du följer: Jag kan säga alla jag följer (inte så många) www.fokis.se, www.cisha.blogg.se, www.cplilleskutt.blogg.se och www.lizzieyao.se. Dom bloggarna är bäst!
Varför tog du bort bloggen www.jongleramedapor.blogg.se? (Den var bra!) : Tack! Men jag försökte fixa med designen och då blev allt knäppt, så jag gjorde en ny!

TILL SLUT
Vad tyckte du om testet?: Det var roligt!
Skulle du vilja ha fler sånna här?: ja det vore väll kul!
Tycker du att jag(Alicia) är jobbig eller är det bara kul att jag kommenterar och ställer frågor?: Jag tycker att det är super kul att du kommenterar, ställer frågor. Kan inte du fixa en egen blogg så kanske jag följer den som du följer min!!!!

Ja det var det!
Men ja, har inte så mycket mer att säga så, hejdå!!!


12.43 - måndag!!!

Japp, idag är det måndag. Klockan är 12.43 och jag ska väll snart ta och äta lite lunch! Men idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det var planerat att jag skulle va me Linn (www.lifeaspinnen.blogg.se), men hon blev sjuk. Det var ju synd! Men jag kanske ska ta och ringa till sofia. Hon kanske skulle va med en annan. Men jag ska ringa tilll henne och kolla om hon är det! Här är dagens outfit föresten!!!!

Typ som en liten slappar outfit. Orkade inte va så fin klädd idag.
Men nu ska jag äta, hejdå!

Nu har jag läst foki och är redo för sängen!

Precis som rubriken lyder!
Saker jag ska gör innan jag bokstavligen hoppar i säng:
öppna dörren
gå ner på toa
bädda upp sängen
;)
Ja det var väll det!!!!!!!
Bloggar mer i morgon! Sålänge får ni nöja er med en liten bild!

Natti!

Fokis snygga bikini!

Hej!
Klockan är 20 över 1 på natten. Jag sitter uppe och chattar lite med en Rebecka (www.rebeckagunnarsson.devote.se) på msn. Medans jag gör det så håller jag på och tittar på lite roliga saker på google. Hittade världens snyggaste bikini. Den satt på foki så jag antar att det var hennes, haha (dåligt skämt)! Men ärligt tarlat så var det den snyggaste bikinin jag någonsin har sätt! Här kommer en bild!
2010-07-0517-31-33.png
I love it!!!!!!!!
Nån som håller med eller?
Men jag tror att bilden är från länge sedan. För att jag har följt foki ganska länge nu men hon har inte visat upp denna. Men jag slutade läsa den ett tag och började sen typ två veckor efter. Så hon kan ha skrivit om den då! Oj, juste. Jag har inte läst foki på länge. Jag måste göra det, sen ska jag nog gå och lägga mig! Jag ska upp klockan halv tio i morgon. Jag ska vara med Linn (www.lifeaspinnen.blogg.se) och då vill jag hinna fixa mig innan!!! Jag åker till henne/hon kommer till mig! Föresten... På tal om bikinis. Jag såg en as billig bikini på gina häromdagen. Toppen kostade 19 kr! As billigt. Men jag köpte den inte för att den satt konstigt och den satt så löst även om jag spände åt den. Annars var den ganska fin. Den var mintgrön (typ min favo färg)! Aja nu måsta jag läsa foki!!!! Hejdå!

Lime grön dator.

Hej!
Jag har hittat värsta snygga datorn. Den är lime grön. Och lime grön e min favorit färg!!!!
Bild:

Snygg eller hur!?!?!?!"!?!?!?!?!?!?!??!?!?!!!!!!!!!!???????????!!!!!!!!!!!?????????

tävling!

Hej!!!
Jag tänkte ha en tävling här på bloggen. Du har chansen att vinna ett "best friends" halsband. Som ser ut så här!

Jag tog bilden från en annan blogg! Det var så himla svårt att ta kort på mina så här på kvällen! Hahah!
Det enda ni behöver göra är att komentera att ni är med. Jag kommer att lotta ut vinnaren på fredag. Så ni som deltar måste komma tillbaka hit på lördag och läsa. För då har jag berättat vem som har vunnit.


Listan är klar gjord!

Hejhej!
Mitt internät har inte funkat idag förens nu. Så jag har inte kunnat blogga idag. Jag kunde ju ha mobil bloggat men jag orkade inte. Men idag så har jag bara gjort den där listan. Det tog hela dagen. Fast jag strök några saker som jag insåg inte behövdes! Hahah. Men en sak som jag strök var nr 7. Blogga minst fyra gånger . Eftersom jag inte hade nåt internet så kunde jag inte det. Men det är ju inte försent än. Jag har ju gjort två inlägg idag med det här. Jag hinner nog göra två till! Hahha! Men jag tog ganska mycket bilder idag. jag tog några till en header jag skulle göra. Men jag gjorde ingen för att allt blir så konstigt om man gör det på paint (som jag gör + att jag råkade radera den! Hahaha! Men här kommer en liten bild från idag!

Hittade den här väskan när jag städade i en av min garderober. Rätt snygg tycker jag. Det var inte så bra bild så det kanske inte syns att den var snygg. Menmen.... Föresten så vill jag tipsa er om en bra blogg. Jag älskar den.

http://lizzieyao.blogg.se

Titta gärna in där. Ni kommer inte att ångra er!!!!!!


Mitt internät funkar inte så jag får mobil...

mms_img23372 (MMS)

Mitt internät funkar inte så jag får mobilblogga nu! Men idag så ska jag göra alla dom däär sakerna på listan. Bäst att börja med det nu så att jag inte får göra det sen i kväll! Och jag bjuder på en dagens outfit!


Det blir ingen film. Orkar inte!

mms_img23371 (MMS)

Det blir ingen film. Orkar inte!


Film!

Hej!
Jag tror att jag ska gå och sätta på nån film att somna till! Det blir nog nån sån här barn film som typ "den magiska leksaksfabriken" eller "bratz"! Hahah. Ahh vi får se vad det blir! Bloggar mer i morgon! Natti natti!

Listan är klar!!!

Hej på er!
Nu är listan klar.
Det gick väldigt snbbt. Men så här står det på listan!

DETTA SKA JAG GÖRA DEN 7 AUGUSTI 2011:

1. Ränsa i mina skrivbordslådor

2. Ränsa i min icke kläd garderob

3. Sudda och torka mitt skrivbord

4. Damsuga, moppa och damma hela rummet

5. Ringa till min Linn (en kompis) och prata om när hon ska sova här (på tisdag)

6. Ta foton  (dagens outfit och lite andra roliga bilder)

7. Blogga med bra uppdatering

8. städa bland mina väsk krokar

9. sätta upp rullgardin och tavlor på j.b

10. Ta bort vissa saker från väggarna

11. Bädda sängen

12. Ränsa alla mina hyllor

13. Göra en header som jag blir nöjd med

Ja det var den listan. Om ni undrar varför jag gjorde en lista var det för att jag vill hälst ha nåt att göra på dagarna. Jag vill inte bara sitta och ha tråkigt. Därför kan jag passa på att fixa lite med mitt rum och datorn och lite sånt. Fattar ni? Om ni inte gör det så är det bara att kommentera!

Hejdå!


dagens shopping:)

Hej!
Det blev inte så bra uppdatering idag trotsallt. Men jag vill inte låta bloggen styra mitt liv! Men i alla fall... Idag så har jag vart på stan. Vi var där, gick i några affärer och så. Sen så åt vi på underbara subway. Älskar deras mat!!!! Men sen så åkte vi ut till siba, elgiganten och media markt. Där så tittade vi på undervattens kameror ochlite annat. Men jag blev super sugen på att köpa en videokamera. En så här som man kan vekla ut en sak på så man ser det man filmar. Men sen så kan man vrida på den där saken om man filmar sig själv så kan man se sig själv. Vet att det var lite dåligt förklarat menmen... Men sen så tittade jag lite på data väskor. Vill ha en till min egna söta rosa lilla laptop. Men asså jag hittade ingen som jag ville ha! Men sen på elgiganten tror jag det va så hittade jag en krustong som jag köpte. Jag testade den när jag kom hem. Den var super bra och jag tycker att håret blev as fint. Men min pappa tycker att jag ser ut som ett troll! Men vem bryr sig vad han tycker!!! Hahah. Men nu tänkte jag i alla fall visa vad jag köpte. Haha!
Det var tröjorna. Ni kanske tror att jag köpte fyra st, men jag köpte bara två. Jag tog en bild på varje när jag hade på mig den och en bild på verje när jag inte hade det, så att ni vet det!
Men här kommer bild på krus tongen jag köpte.

Den är as bra!

Men nu ska jag skriva en lista på vad jag ska göra i morn!

Hejdå!


Sitter i bilen och har just köpt denna!

mms_img23369 (MMS)

Sitter i bilen och har just köpt denna!


Stan!

Hej!
Nu drar jag till stan med mamma och pappa!
Vi hörs seen!

Frukost!

Hej!
Nu har jag fixat mig och ätit frukost. Till frukost så åt jag en smörgås med smör, skinka och tre skivor gurka!

Ses!

Godmorgon!

Godmorgon alla mina läsare!
jag vaknade för ungefär en halvtimma sen, men jag ligger fortfarande i sängen med pyamas! Men ska nog gå upp och klä på mig, dusha, borsta tänderna, borsta håret och äta frukost! Jag ville bara skriva ett kort inlägg nu! Bilder kommer sen!


Detta har hänt den här veckan!

Hej!
Jag är så ledsen för att jag inte har bloggat så mkt de senaste dagarna! Nu hade jag i alla fall tänkt att berätta om min vecka!
Måndag: Jag gjorde väll inte så mkt. Var bara hemma och gjorde typ inget.
Tisdag: Först så var jag bara hemma och slappade. Sen kom mamma hem och berättade att jag och Adrian (min bror) skulle åka ut till mormor och morfars båt! Så vi åkte dit. Vi badade och hade ganska trevligt. Sen så sov vi där!
Onsdag: Jag och Adrian åkte hem från mormor och morfars båt. Sen så gjorde jag inte så mkt den dagen.
Torsdag: Jag var med Sofia. Vi badade och hade kul.
Fredag (idag): Jag har inte gjort så mkt. Pappa slutade tidigt så han jag och Adrian åkte ut till mcdonalds. Det var gott. Sen så Fick jag min julia tidning. Den är rätt så bra!
Ja det är det som har hänt typ!
Bilder från i tisdags och onsdags kommer i morgon. Men nu ska jag läsa fokis blogg. www.fokis.se! Sen så ska jag nog sova!
Jag mamma och pappa ska förmodligen gå på stan i morgon så jag vill vakna hyffsat tidigt! Jag ska försöka hålla bloggen uppdaterad då!
Hejdå!

Soso

mms_img52240 (MMS)

Soso


Hej just nu så sitter jag hemma hos soso!

mms_img52239 (MMS)

Hej just nu så sitter jag hemma hos soso!


Nu ska jag bada:-)

mms_img53688 (MMS)

Nu ska jag bada:-)


Hej. Förlåt för att jag inte har bloggat p...

Hej. Förlåt för att jag inte har bloggat på länge. Men när mamma kom hem så berättade hon att vi skulle åka ut till mormor och morfars båt. Bara jag och min bror. Men vi är här nu och ska sova nu. Berättar mer när jag kommer hem i morgon! Sov gott!


Tänkte visa mitt rum!

Tänkte visa mitt rum!


Sötaste örhängena jag har sätt!

Örhänge - Glass och choklad
En choklad bit och en glass!
SÖTASTE ÖRHÄNGENA JAG HAR SÄTT!

Shoppade igår!

Som jag berättade i går i ett mobil inlägg så shoppade jag lite med mamma i går! Jag visade ju tröjan men inte de andra! Så jag tänkte visa dom sakerna jag köpte igår. Men faktiskt så var det bara en sak som jag köpte mer än den där tröjan. Aja, ni får i allafall bilder på dom sakerna! Haha...

Byxorna var köpta på cubus och var storlek xs. Men som var endå ganska stora... Men det är bara skönt!
Tröjan var köpt på gina. Den var storlek s men den var också ganska stor. Men den var as skön och as söt!

Jag tog en bild inuti byxorna. Det kanske inte syns på bilden men det var as mysigt tyg i dom!
Det var bara dom jag tog!
Kommer ni ihåg häromdan när jag berättade att vi hade bokat resa till egypten. Men det har vi i alla fall gjort. Men asså jag längtar så. Bara sola bada fota och shoppa. Jag kommer såklart att ta med mig kameran så att jag kan ta massa fina bilder så att ni kan få se dom! Men nu ska jag nog gå ut. Det är 25 grader ute. Men vad jag ska göra ute har jag ingen anning om. Kanske cykla en vända. Aja jag ska i alla fall gå ut!
Ha en bra dag!

 

 


Hej. Förut idag så var jag med mamma på ma...

mms_img36221 (MMS)

Hej. Förut idag så var jag med mamma på marieberg och shoppade lite! Den här söta tröjan köpte jag! Söt va? Ja ni kan komentera vad ni tycker. Men snart så ska jag ut på en liten cykel tur! Bye bye!


Har precis dushat. Ps. Det där leendet var...

mms_img36220 (MMS)

Har precis dushat. Ps. Det där leendet var lite overdrivet


Hej. Just nu så ligger jag i sängen och or...

Hej. Just nu så ligger jag i sängen och orkar inte kliva upp! Men jag mobil bloggar nu bara för att jag inte orkar starta datorn!


RSS 2.0