Bloggpaus igen!!!!

Heej!


Nu har jag kommit fram till att jag ska ha en bloggpaus igen. Nu tänker ni säkert så här: "va!?!?! En bloggpaus igen????"! Men jag hinner ändå aldrig blogga nu. Jag vet inte hur länge jag kommer ha igång bloggpausen, men jag måste liktsom komma fram till ett sätt som jag både kan blogga, gå i skolan, plugga hemma och va med kompisar. Men vi får se hur det blir. Men jag bloggar så fort jag kommer på ett sätt!
Så länge så får ni ha det bra!
Hejdå!

Länkning

Hej!

Nu tänkte jag länka en av mina kompisars bloggar. Den här gången ska jag länka Majas!
www.lillenss.blogg.se
www.lillenss.blogg.se
www.lillenss.blogg.se
www.lillenss.blogg.se
www.lillenss.blogg.se
www.lillenss.blogg.se
www.lillenss.blogg.se
www.lillenss.blogg.se
www.lillenss.blogg.se
www.lillenss.blogg.se

KOLLA KOLLA KOLLA!
Hejdå!


Redo!

Halloj!


Just nu så sitter jag och dricker youse(stavning)! Jag har i alla fall precis fixat mig och så. Nu ska jag bara packa väskan och sen så är jag klar. Men igår så blev det aldrig något skolfoto. Våran lärare sa fel så vi ska ha på fredag. Men nu har ju jag skitat ner mina jeans. Så nu måste jag tvätta dom! Men jag har inte så mkt mer att säga så här kommer en liten bild!

Haha. Jag är inte så där tjok på riktigt, men jag fathbootade mig själv!
Hejdå!

Engelska!

Hej!


Förlåt att jag inte har bloggat så mycket idag. Men idag så följde i alla fall en kompis som heter Alva (jag vet världens snyggaste namn!!!) men mig hem! Vi hade ganska kul. Men vi var hemma hos mig, och hade inte så mycket att göra! Men nu sitter jag och jobbar lite med engelska. Det var igentligen meningen att jag skulle kolla vad ett ord hette, men jag kunde inte motstå att blogga! Men idag så redovisade jag franska (påtal om ingenting!)!
Men nu måste jag fortsätta att jobba engelska! Hejdå!

(gammal bild)

Skolfoto!

Hejsan!


Snart så ska jag åka till skolan. Det är skolfoto idag. Men nyss så åt jag lite frukost. Jätte intresant, jag vet. Men dagens skolfoto outfit kommer i eftermiddag. Men nu så måste jag borsta håret lite innan jag åker, haha. Men har inget mer att skriva, så hejdå!Rolig idrott!

Hej!

Idag så kom jag hem lite senare för att vi hade idrott. Vi orgenterade, och hade skit kul. Men det var bara kul för att min grupp gick vilse och kom typ 40 minuter försent, haha. Men nu så har jag precis ätit lite fil och flingor. Var as hungrig. Men nu så ska jag väll hoppa in i dushen.
Hejdå!


Stressigt, stressigt!

Hej!

Om tio minuter så måste jag dra till skolan. Men jag kände mig lite tvungen att blogga nu eftersom jag inte har bloggat super mkt på senaste tiden. Men det var bara det jag skulle säga. Men nu måste jag bara fixa det sista, sen åker jag! Hejdå.

Hehe. Bilden blev lite för stor, men jag hinner inte fixa, så hedjå!

Shopping med mammsen!

Hejsan!

Förlåt för att jag inte har bloggat i morse men jag hade as brottom i morse, och så kan jag ju inte mobilblogga. Sen när jag kom hem så åkte jag och mamma till marieberg. Men nu är jag hemma och tänkte visa det jag köpte.
Tröja nr 1:

Tröja nr 2:Så, det var allt! Vissa bilder blev lite suddiga, men jag ska önska mig en system kamera i julklapp! Haha.
Båda är från ginatricot. Nr 1 kostade 99. Nr 2 kostade 149. Men nu så har jag inte så mkt mer att skriva, så jag skriver mer sen.Super snyggt linne!

Hej!

Nyss så kikade jag runt lite på fokiwa.se och hittade det här super snygga linnet!

Det är inte fokis design, men ändå super snygg. Funderar på att köpa den, men då måste jag övertala mamma först, haha. Men nu ska jag hoppa i säng. Det är ju skola i morrn!
Hejdå.

Klar för säng!

Hej!

Snart så tänker jag hoppa i säng! Jag har redan borstat tänderna och så, så jag är reda för att sova!! Haha. Men innan det så ska jag nog kolla lite blogga och så. Men jag skriver mer i morgon! Vi hörs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bilden tog jag förut! Det är en liten hoppbild! Haha, gillar hopp bilder!
Men HEJDÅ!

KRAM!

Heej!!


Nyss så hade jag lite tråkigt så jag gjorde typ ett kort som det står kram på. Vet inte varför. Kankse ska ge den till nån! Eller så sparar jag den. Eller så sparar jag den till jag får tillfälle att ge den till nån. Men ja det var typ det jag vile säga! Haha!!!!

Framsidan på kortet!

Första sidan!

Andra sidan!

Baksidan!
Men nu ska jag kolla några bloggar och sånt, sen så tror jag att jag ska gå och lägga mig!
Hejdå!

Skola i morrn!

Halloj bloggen!

I morgon är det skola igen. LÄNGTAR!!! Jag vill träffa alla mina underbara vänner igen. Men asså jag har inget bättre för mig så jag bloggar lite!

Bild på min sko!

Dag4 - En hopp-bild på dig själv!


En hopp bild på mit i mörkrett!

Snick, snack!

Hej!Förlåt för att jag inte bloggade något efter öppet hus igår. Men jag hade det i alla fall kul på stan. Jag köpte tyvärr inget.


Förlåt för att jag inte har bloggat nåt idag. Men jag har i alla fall vart med min barndoms kompis, Lina. Vi hade det kul och hennes syrra bakade världens godaste socket kaka.


Men nu så gör jag inte så mkt! Jag har precis tagit bild på dagens outfit. Men här kommer den!


Samma som igår! Men dom blir ju inte smutsiga efter en dag, om man inte rullar sig i lera eller liknande!
Hejdå!


Öppet hus!

Hej!


Förlåt för att jag bloggade så lite igår. Men idag så ska jag försöka blogga så mkt jag kan. Men om en kvart så ska jag till skolan. Det är ju öppet hus som jag sa igår. Men efter det så ska jag till stan med mamma o pappa. Men jag ska försöka hitta det här mobil-blogg nummret så att jag kan mobilblogga. Men om jag inte fixar fram det så blir det nog inte så mkt bloggning idag! Men nu så måste jag skynda mig och fixa det sista innan jag åker. Hejdå!

Nyan cat!!!

Hej!


Här kommer en låt som är både super irriterande, bra och helt änkelt bara bäääääst!

Dag3 - En bild på ditt favvo plagg!


Min älskade, amerekanska tröja från gina tricot!


Dagens outfit!

Halloj!

Nu så har jag gjort mig i årdning... Aaa.... Eller det var ett ta sen me endå! Här är en liten bild på dagens outfit!

Jeans från JC, T-shirt från new yorker!

Godförmiddag, hehe!

Godförmiddag, hehe.

Nu så sitter jag i köket, och har precis ätit frukost, hehe. Men idag vet jag inte vad jag ska göra. Kanske bara va hemma, eller ringa nån kompis. Vi får väll se. Men jag kom just på att jag har glömmt bort dom där fem dagarna, i två dagar nu. Så vi låtsas att dom två dagarna aldrig har gått, så ska jag fortsätta med den idag!!!! Haha. Men vi ses senare, för nu ska jag fixa mig!

'Hejdå...


Godnatt

Hej

Tänkte bara säga godnatt för idag! Natti natti...

BLOGGLUST ;)

Hejtjollahopp!

Nu så fick jag lite blogglust, så jag tänkte blogga lite. Men tänkte berätta lite små saker! På lördag så är det öppet hus på kunskap(min skola). Vi ska va där och jobba från 10-13. Om man inte kan så behövet man inte. Tror att det kommer va ganska kul. Men det kanske blir läskigt att alla stirrar på äns jobb. Men sen så har jag lärt mig hur man räknar ut medelvärde och medianen. Om ni inte visste det så är det matte. Men gud, vad jag känner mig tråkig nu!!! Men har ni några förslag på vad jag ska skriva? För i såfall så kan ni bara kommentera i vilket inlägg ni vill. Men nu ska jag läsa lite. Hejdå...


Linn!

Hejsan!


Förlåt för att jag inte har bloggat idag. Men först så tog jätte långt tid att klä på mig av nån andledning. Sen så var jag tvungen att göra mig i årdning så snabbt jag kunde, och dra till skolan. Sen så har jag ju inte kunnat  mobilbloggat för att jag har ju inte det nummret. Efter skolan så följde jag med Linn hem. Där så satt vi inte vid datorn. Jag tycker att det låter lite själviskt att säga "Du, kan jag få låna dator för att jag måste blogga"! Så jag frågade inte. Sen åkte vi hem till mig. Och så hade vi så kul att jag glömde bort bloggen. Men sånnt händer! (ELLER!?!?!?) Men nu så sitter jag och tittar i några tidningar. Jag och Linn bytte tidningar. Jag fick hennes KP tidningar som hon prenumenerat på sen 2007. Och hon fick mina JULIA tidningar som jag har prenumenerat på sedan nån gång i juni det här året (haha). Men nu ska jag fortsätta med det, så hejdå! Skriver nog mer senare.

Leriga converse!

Hej!

Förlåt för att jag inte har bloggat nu på eftermiddagen. Mitt internätt funkade inte och så rensade jag mobilen här om dagen, och då så glömmde jag att spara bloggnummret. Så jag har varken kunnat bloggat från mobil eller dator. Men för en stund sen så var jag och pappa och gick en liten promenad, och då så gick vi i stora ler-pölar. så smart som jag var så hade jag mina converse. Jag försökte att tvätta dom för hand, men sen så sa mamma att jag skulle köra dom i tvättmaskinen. Jag sa först nej för att jag är så rädd om dom, men jag sa genast ja när mamma lovade att hon skulle köpa nya till mig om dom gick sönder. Så nu hoppas jag nästan att dom går sunder, hehe. Men jag har i alla fall haft det toppen hos Linn. Vi jobbade jätte mkt (host)! men nu ska jag gå och ¨måla färdigt en bild av mitt rum, som var en av hemma-studie-dagar uppggift. Kommer nog inte blogga mer idag, eftersom internätt är lite knäppt. Så jag bloggar extra mkt i morgon. Hejdå!
 

Tvätta för första gången!!!

Halloj!

Nyss så satte jag på en tvättmaskin. Att tvätta kläder var en av hemmastudieuppgifterna. Det var första gången, och jag tror att jag gjorde rätt, haha. Men om fem minuter så ska jag läsa i en halvtimma. Så jag kan inte uppdatera bloggen då. Men vi hörs senare!
Hejdå!

Moves Like Jagger - Maroon 5 & Christina Aguilera!

Tjollahopp!

Nu ska jag gå ner och göra ett shemma för dagen. Får se vad jag ska jobba med!!! Men vi hörs senare. Har ingen bild just nu så här kommer en liten ¨musik video!


Linn tipsade mig om den, och nu lyssnar jag på den hela tiden.
DEN ÄGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dag2 - en bild på dig och ditt djur!


Väldigt gammal bild, på mig och Persson!!!

In klistrad och klar!

Hej!
Nu har jag klistrat in headern i stilmallen. Asså gud vad jag blev nöjd!!!! Älskar den! Om ni också vill göra en as snygg header, så kan du fixa det på www.picnik.com. Det är gratis att registrera sig och allt. Men nu ska jag städa mitt rum lite!

Hejdå!


my new header!

Hej!
Jag tänkte visa er headern som jag gjorde igår. Jag blev ganska nöjd faktiskt!

Vad tycker ni?

Tisdag - 09,24

Godmorgon!

Just nu när jag skiver detta så är klockan 09,24! Altså så är klockan snart halv tio. Men igår så sa jag ju att jag skulle vara med Linn idag, men Linn skulle ha utväcklingssamtal, så vi får vara lite senare idag. Bättre sent än aldrig! Men idag så vaknade jag klockan 7 ungefär. Jag vaknade av att pappa försökte väcka Adrian(min bror). Han är så svår väckt. Men som tur var så somnade jag om igen, och gick upp klockan 8. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra! Kankse ska städa mitt rum lite? Men vi får se. Men vi hörs senare idag.
Hejdå!

ingen mer blogging idag!

Hej!
Just nu så håller jag på att fixa en "riktigt" header. Asså tidagare så har jag ju bara haft vanliga bilder. Men nu så ska jag fixa en riktigt bra än. Men vi får se hur det blir med det! Men jag tror inte att jag kommer att blogga mer idag, så jag säger väll godnatt!

En gammal dagens outfit, i svarvitt!

Linn i morron!

Hej!
Förut så glömde jag att berätta en sak. Förut så pratade jag med Linn på msn. I morgon så ska jag va med Linn. Jag vet att vi har hemma studier, men vi kan jobba tsm. Jag har nästan gjort färdigt alla uppgifter som man måste göra hemma! (tillexempel diska, rita av sitt rum o.s.v) Jag ska bara tvätta kläder. Men på morgonen så sätter jag på tvättmaskinen, sen åker jag till Linn, och när jag kommer hem så hänger jag upp tvätten. Kanske inte så intressant, men kan va kul att läsa om man har tråkigt. Här kommer en bild från förra gången jag va med Linn!

Snygga va?

Ny design!

Hej!
Som ni kanske ser så har jag ändrat header och från blå till vit bakgrund. Så nu känns inte bloggen som en lekstuga längre. Men förlåt för att jag inte har bloggat så mycket nu på kvällen. Men nu tittar jag på idol, så hejdå!

Korv med bröd!

Hej, jag år just korv med bröd!
MUMMA!

Bild: googl.se!

Lycklig-hets-testet!

[ ] Du har en pojkvän.
[+] Du har ett eget rum.
[+] Du har en mobil.
[ ] Du har en iPod/MP3 spelare.
[+] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[+] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[+] Du klär dig som du vill.
[+] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[+] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[+] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[+] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[+] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[ ] Du har varit på konserter.
[+] Du samlar på något normalt.
[+] Du längtar till skolan.
[+] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[ ] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[+] Du är nöjd med ditt utseende.
[+] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[+] Du vet vad som händer i världen.
[+] Du bryr dig om folk.
[+] Du är nöjd med ditt liv.
[+] Du kan mer än ett språk.
[ ] Du har ett smeknamn.
[+] Du har ett husdjur.
[ ] Du kan hela orden från 10 låtar.
[+] Du har inga "fiender".
[+] Du är en ganska snäll person.

Total:22+
———————————
Total :22+

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

//

Hej!
Nu så tänkte jag medela er om att sakerna som jag köpte under bloggpausen lägger jag upp i morgon. Det var planerat att jag skulle lägga upp dom idag men min kamera är så trög laddad så att den hinner inte ladda färdigt till i dag! Men just nu så sitter jag och kollar några bloggar bara. Men jag funderar ¨på att göra en ny header, och kanske byta bakgrunds färg. Bloggen ser typ ut som värsta lekstugan nu. Men vi får se hur det blir med det. Men ha det gött så länge!

Dag1 - En bild på dig och en kompis!


Jag och Linn, för typ en vecka sen!

Tre-saker-testet!

Hej här kommer ett litet test!

Tre-saker-testet

Tre saker jag inte förstår mig på: Våldteksmän, myror och tvättmaskiner!
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: min mobil, en tidning och min idrotts läxa!
Tre saker jag gör just nu: skriver, tänker på vad jag ska skriva och sparkar på en stol!
Tre saker jag vill göra innan jag dör: Hoppa bungijump(stavning), åka helikopter och inreda min egen lägenhet!
Tre saker jag kan: Prata(oh ja, det kan jag verkligen), va glad och göra volt på studsmatta!
Tre saker jag inte kan: Göra bakott volt på studsmatta, låta bli att prata på en hel dag och läsa i ett kålsvart rum utan lampa!
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: Mig, dig själv och musik!
Tre saker jag skulle vilja lära mig: Bakått volt på studsmatta, hur man viker en svan av en servett och matte!
Tre favoriträtter: Tacos, pizza och kött!

Kanske kommer ett till test lite senare!
Men ha det bra så länge!


5 dagar!

Hej nu tänkte jag göra en sån här dag lista, som alla gör nu!
Dag 1: En bild på dig och sen kompis
Dag 2: En bild på dig och ditt djur
Dag 3: En bild på ditt favvo plagg
Dag 4: En hopp bild på dig (eller nån annan, om du vill)
Dag 5: En video och bild på din idol
Jag kör bara i 5 dagar, eftersom det är första gången. Men jag börjar idag, så håll utkik!

Bloggarna jag läser!

Här kommer länkar till bloggarna jag läser!
www.mhellstrm.blogg.se
www.lillenss.blogg.se
www.rebeckagunnarsson.devote.se
www.soofiaahlqvist.blogg.se
www.fokis.se
www.emeliewestin.devote.se
www.lizzieyao.blogg.se
www.cplilleskutt.blogg.se
Ja, det var nog alla, kanske glömmt nån, me det är det som händer!

12 saker som ni kanske vet, eller inte vet!

1.Jag älskar tacos
2.Min favvo färg är limegrön
3.Jag har världens roligaste musik lärare
4.Jag har börjat gilla matte, som jag hatade förut
5.Jag älskar min nya skola
6.Mitt längsta telefonsamtal är runt 2 timmar
7.När jag blir stor så vill jag bli som foki
8.Jag är känslig för myggbett
9.jag har haft glasögon
10.Jag gillar att var uppe på tak
11.Jag har gått på hopprep och bowling
12.Jag har ingen bästis just nu

Boring!

Hej, nu är jag klar med diskeriet. Haha. Förra inlägget blev tråkigt. För det är ju inte intressant för er att läsa att nån ska diska, eller hur! Det är därför jag frågar er ganska ofta vad ni vill läsa om. Så snälla kommentera, och berätta vad ni vill läsa om! Vore super roligt. Men nu vet jag inte vad jag ska göra! Kanske gå ut och göra något? Vi får väll se. Men, ja! Det var allt jag ville säga!
Hejdå!


Nu ska jag diska!

Nu ska jag diska!
Skriver mer sen!

Matte!

Hej!
Om 4 minuter så har jag matte. Men jag skulle bli jätte tacksam om ni kan tipsa mig om vad jag ska skriva och så. Men här kommer en liten bild!

Matte boken, here i come!

Ostkaka!

Hej.
Júst nu så sitter jag och äter lite ostkaka till lunch. Om ni inte har ätit det så är det super gott. Det smakar lite som mandel massa, men är mycket nyttigare än det. Så om ni blir sugna på mandel massa, köp ostkaka. Men jag har igentligen inte så mycket att säga nu. Men senare idag så tänkte jag lägga upp bilder på lite saker som jag har köpt under bloggpausen. Men så har jag ingen bild heller, så hejdå!

Rast!

Hej!
Nyss så tittade jag på shemat jag gjorde tidigare. Och där stod det att jag skulle ha rast till 10,15. Så den är snart slut. Men på rasten så tänkta jag blogga lite. Vet bara inte vad jag ska blogga om. Men jag kan ju säga att jag har precis läst i en halvtimma. Lite mysigt att sitta under en filt och läsa. Särskilt när man har kommit in sådär i boken. Fattar ni vad jag menar? Om inte, så får ni väll googla pm det eller nåt, haha. Men nu är rasten snart slut, så jag ska väll kolla några bloggar, sen jobba igen. Men här kommer några bilder!

Typ en dagens outfit, men man ser knappt kläderna så den räknas inte!

Om ni undrar varför bilderna blev så dåliga, så är det för att det är mobil-bilder. Min kamera tog precis slut på ström. Ska ladda den så att ni får bättre bilder!

Hej! Just nu sitter jag och äter lite fruk...

mms_img64977 (MMS)

Hej! Just nu sitter jag och äter lite frukost. Bilden blev lite suddig, men det får ni stå ut med!


Blogg-pausen är snart över!

Hej.
I morgon tänkte jag stoppa blogg-pausen, och börja blogga igen. Men det har vart ganska skönt att vara ledig från bloggen ett par dagar. Kanske ni också skulle pröva om ni vill. Men under dom dagarna jag inte har bloggat så har jag gjort massa kuliga (roliga) saker. Blandannat så har jag köpt lite saker. Men jag skriver mer om det i morgon, och så kommer det bilder på det jag köpt. Föresten så kommer jag ha mer tillgång till bloggning denna vecka än vad jag i vanliga fall skulle haft. För nu har vi hemmastudiedagar. Så jag ska altså jobba hemma måndag (idag), tisdag (i morgon) och på onsdag. Sen på torsdag har vi vanlig skolan, och på fredag har vi vanlig studiedag, så att vi är helt lediga. Men jag skriver mer i morgon!

Hej! Som ni kanske har mäkt så har jag int...

mms_img11148 (MMS)

Hej! Som ni kanske har mäkt så har jag inte bloggat idag! Men jag kommer nog inte göra det på några dagar. Jag känner för att ta en blogg pous. Men vi ses när jag kommer tbx. Hejdå!


Hej:-) nu ska jag sova. Visste inte vad ja...

mms_img11147 (MMS)

Hej:-) nu ska jag sova. Visste inte vad jag skulle ta för bild så jag tog en på min johnny depp afish! Godnatt:-)


22,04

Hej.
Just nu så är klockan 22,04. Men nu så ligger jag i sängen och kollar några bloggar. Tänkte bara skriva ett sista inlägg idag, så att ni har nåt att läsa om ni har tänkt att sitta vid datorn hela natten! Men vet liktsom inte vad jag ska skriva om, så hejdå.

(mobil-bild på min sko!)

Ingen blogg lust.

Hej.
Som ni kanske har mäskt så har jag inte uppdaterat så mkt i kväll. Det beror på att jag har inte haft lust till att blogga, desutom så vet jag inte vad jag ska blogga om. Så om ni har några som hälst tipps, kommentera!

Hej! För en stund sen så kom jag hem. Men...

mms_img11146 (MMS)

Hej! För en stund sen så kom jag hem. Men nu så sitter jag och äter lite mellanmål! Skriver mer sen!:-)


Hej! Just nu så har jag lite rast. Snart s...

mms_img11145 (MMS)

Hej! Just nu så har jag lite rast. Snart så är det lunch. Men nu måste jag sluta! Hejdå.


Snart..

Hej.
Snart tänkte jag åka till skolan. Men först tänkte jag visa dagens outfit!

Lite mörk bild men jag hinner inte ta nån bättre!
Men jag ska försöka att göra ett/flera mobil inlägg på nån rast. Men vi får se hur det blir!
Hejdå!

breakfast!

´Nu så har jag gjort i årdning lite frukost till mig. Inget speciellt bara en skink macka och ett glas annanas/apelsin
juice. Men det är endå gott.

Skriver mer sen.


Städ och fix!

Hej!
Nu så håller jag på att städa och fixa i mitt rum. Jag vet inte varför men jag brukar sova godare (eller vad man ska säga) när jag har ett fint och städat rum. Men det 'är snart klart. Ska bara städa undan lite på skrivbordet och ta ner lite kläder som ska tvättas. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska kanske kolla några bloggar. Eller klockan är ju tio, så jag ska förmodligen lägga mig och läsa eller nåt sånt. Här får ni en liten bild.

Jag kanske skriver i morgon bitti, men det beror på hur trött jag är!
Hejdå..

Tidsinställda inlägg!

Heej!
Till skolan i morgon tänkte jag gör några tidsinställda inlägg. Men asså jag har försökt att göra det men när jag trycker på den här almanackan brevid rubriks fältet så händer inget!!!!!! Så kan nån säga vad det är som händer! Men om det inte funkar så ska jag försöka att blogga på morgonen och på någon rast i skolan. Men vi får hoppas på att det funkar! Men nu hade jag tänkt att gå ner till badrummet och fixa mig inför herr säng! Men vi hörs kanske senare ikväll. Hejdå!!!

(bilden är en mobil bild från förra sommarn!)

Roliga tvålar!

Hej.
Nyss när jag surfade runt lite så hittade jag de här roliga tvålarna!

Håll med om att dom är roliga!

Glömde att berätta!

Hej!
En sak som jag glömde att berätta förut var att jag har fixat ny hem nyckel. Jag har typ tappat min förra, så idag var jag, mamma och pappa på marieberg och fixade en ny nyckel. Jag fick en sån här cool med mönster. Jag fick välja mönster själv. Fast det fanns bara några man kunde välja mellan på min nyckel. Jag valde ett ascoolt. Sen så köpte jag ett nyckel band. Det var också snyggt. Men jag blev nöjd och ångrar inget som jag valde! Här kommer lite bilder!

Som ni kanske ser så valde jag leopard mönster, och ett "singel" nyckelband! hahah!!! Men jag är ju det!!
Kommentera vad ni tycker!
Hejdååååå.. 

Hej! Nu ska jag hoppa lite studsmatta! Men...

mms_img11144 (MMS)

Hej! Nu ska jag hoppa lite studsmatta! Men skriver mer sen:-) Hejdå...


Hej! Nu orkar jag inte gå upp till datan s...

Hej! Nu orkar jag inte gå upp till datan så jag mobil bloggar! Men nu har jag i alla fall kommit hem! Idag så har skolan vart kul. Jag väntade lite på skolan med soso för hon skulle bli hämtad. Men nu ska jag ta nåt att äta, för jag är verkligen svin hungrig! Hejdå:-)


Hej! Just nu så har jag rast! Vi har preci...

mms_img74757 (MMS)

Hej! Just nu så har jag rast! Vi har precis ätit mat! Det var inte sådär jätte gott men lite! Men jag bloggar med när jag kommer hem. Hejdå!


Har har ni dagens outfit! men jag har prec...

mms_img74755 (MMS)

Har har ni dagens outfit! men jag har precis kommit fram till skolan och ska låsa min cykel!


Godisförbud!

Hej!
Jag orkade inte gå och lägga mig så det får bli ett litet inlägg till! Men jag har tänkt att jag ska ha godisförbud tills jag åker till Egypten. Jag får inte äta/dricka: Chips, läsk, bulle, kaka, kex, godis, glass, o.s.v! Ja det var typ allt jag ville säga. Jag ska ha godisförbudet för att jag ska inte äta så mycket socker så att jag kan äta hur mycket socker som hälst i Egypten! Haha, det låter ganska olågiskt, men jag ska tagga ner på socker och äta lite mer socker i Egypten! Hoppas ni fatta hur jag menar. Men nu ska jag sova så godnatt!

"Svenska miljonärer"

Heeej!
För en liten stund sen så tittade jag på "svenska miljonärer". Foki var ju med. Det ägde!!! Hon är så söt. Men om ni inte vet vem foki är så kan jag ge er lite fakta!
Fakta om Foki:

Foki är känd för sin blogg www.fokis.se. Hon lever sitt lyksiga liv i Thailands huvudstad, bangkok. Innan det så bodde hon i svenska staden jokkmokk(stavning). Foki är född i Thailand. I sverige så bodde hon med sin Thailändska mamma, sin svenska pappa och sin lillasyster Fay. I bangkok så bor hon med sin svenska pojkvän Ricky som är fotograf. För ett par veckor sedan så släppte foki sin webbbutik och sitt eget märke, fokiwa.

Nu orkar jag inte skriva mer så jag ska nog gå och lägga mig. Klockan är ju 20 över 10 och jag ska upp klockan 7 i morgon. Så....

Hejdå!!!!


Hej! Alla som gillar foki titta på 5 an nu...

mms_img74754 (MMS)

Hej! Alla som gillar foki titta på 5 an nu!!!!


Matte, matte, matte = kul, kul, kul!

mms_img74753 (MMS)

Matte, matte, matte = kul, kul, kul!


Hej! Det blev ingen matte direkt! Jag mamm...

Hej! Det blev ingen matte direkt! Jag mamma o pappa har vart och tändt ett ljus på en grav. Hon har vart död i 10 år nu! Men snart kommer jag hem och då ska jag börja med matten! Hejdå!


INGEN VILL VETA VAR DU KÖPT DIN TRÖJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej!
Jag vet att uppdateringen har vart lite trög idag. Men jag har inte haft någon blogglust eller nåt idag! Men nu kände jag mig lite tvingad (av mig själv!). Om ni undrar över rubriken så kan jag säga tt jag tog den för att jag nynnar på den låten hela tiden och lyssnar på den just nu!!!!! Vet inte varför, men jag tycker den är så SJUKT bra... Men nu så ska jag plugga lite matte. Jag började med matten idag i skolan, och kände bara "gud vad kul det var"!!! Har alltid hatat matte men idag så var det as kul. Men nu ska jag jobba matte (som jag sa), men först så bjuder jag på en suddig dagens outfit i svartvitt!

Och eftersom den blev så dålig, så bjuder jag på några fler svartvita bilder som jag tog igår!Så det var dom!!!!
Hejdå!

¨Natttttti!

Hej!
Nyss så tog jag en lång dush. Men nu tänkte jag gå och lägga mig! Skola i morgon ju.. Men imorgon efter skolan så ska jag stanna kvar lite i skolan med soso. Vi har inte varit på as länge. Men hon kunde bara vara i en haltimma så jag stannar och snackar, jobbar och sånt med henne tills hon ska hem. Men nu måste jag hoppa i säng! Godnatt!

Här har ni en bild på mig i min one piece. Bilden är inte tagen idag utan för ganska länge sen!
Hejdå, och sov så sött!

Idag!

Hej.
Nu tänkte jag berätta lite om min dag. I skolan har det vart kul. Vi orgenterade på idrotten. Jag och Maja gick vilse och trappade i mossa som var fyllda med vatten och så. Men vi hade i alla fall skit kuuuul! Men sen så åkte jag hem och började lite på min idrotts läxa! Jag vet att jag har sagt att jag inte får läxor på denna sida men jag hade tydligen fel. Men vi får inte läxor lika ofta som andra skolor. Sen så har jag ätit. Men asså sen har jag inte gjort så mkt. Haha. Men nu så sitter jag och lyssnar på "satan i gatan" med Veronica Maggio! Den äger!!!!! Men här kommer en liten bild när jag headbangar!

Hahahahahahahhahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!

Förlååååååååååååååååååååååt!

Hej och förlåt!
Jag har inte bloggat idag eller igår. Bara ett litet mobil inlägg igår när jag var hoss linn. Men jag har liktsom inte orkat. På morgonen igår så somnade jag om efter att larmet hade gått, så jag fick skynda mig som tusan. Sen i skolan hade vi knappt nån rast. Och efter skolan så följde jag med linn hem. Vi tittade ¨på film så jag tänkte liktsom inte på att blogga. Jag kom hem typ kvart över sju, och då så tittade jag på tv. Så förlåt mig!!! Menmen, det händer väll alla bloggerskor ibland. Men jag tycker det var så synd eftersom jag hade börjat fått fler läsare och så. Men skriver mer sen, och det lovar jag! Hejdå!

Hej! Just nu så är jag med linn!

mms_img38069 (MMS)

Hej! Just nu så är jag med linn!


Sova!

Hej nu ska jag hoppa i säng, Och kanske läsa senaste nummret av julia! Får se. Men ha det så bra tills i morron!

Godnatt!

Sköldpadda!

Hej!
Sen jag var liten har jag alltid velat haft en hund. Men nu har jag insätt att hundar kräver mkt arbete och jag kommer aldrig att få råd med den sorten jag vill ha! Jag vill ha en yorkshireterrier som kostar ca 10-15 tusen, vilket är aldelles för mkt pengar. Så nu kom jag plötsligt på att jag vill ha en sköldpadda. Dom är ju så sööööta! Jag hittade en liten söt sköldpadda, som skänktes bort. Den bodde i stockholm, vilket är väldigt långt att åka bara för en sköldpadda. Men jag har tänkt så här: Vi kommer ju åka till egypten om ca en månad. Då när vi kommer hem från egypten så kan vi ju hämta upp sköldpaddan och ta med den hem. Smart va? Men mamma har sagt att det kommer bli lika dant som med marsvinen. Om ni inte visste det så hade jag marsvin förut. Vi skänkte sedan bort dom för att ingen gillade dom. Asså jag tror nästan att det kommer bli samma sak. Men jag vill liktsom ha ett eget djur som jag har i mitt rum. Ett helt eget djur. Med en hund så kommer det aldrig bli mitt egna djur! Men nu skrev jag väldigt mkt. Hoppas ni orkar läsa allt.

Jätte gammal bild!
Hejdå!

Vill ha lista!

Hej!
Just nu så fick jag bara världens blogg lust. Men jag visste inte vad jag skulle blogga om, så jag tänkte göra en vill ha lista!
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Jag kom bara på 9 saker!
Men hejdå!

Pengar!!!

Hej!
Hoppas ni kan förlåta mig för min dåliga uppdatering idag. Men jag kan i alla fall berätta vad jag har gjort när jag inte har bloggat. Jag har suttit uppe på taket och sjungit lite. Pappa håller på att fixa med taket för det var en liten del at taket som hade rutnat så han fixade med det. Och då så var jag också uppe på taket och sjöng och så. Haha. Men sen så har jag tittat på tv. Sen kom mammas jobbakompis dotter hit och köpte min gammla cykel. För den fick jag 300 kr. Den var smutsig och så, så det var den värd. Och eftersom det var min gammla cykel så fick jag pengarna!!!! Så nu är jag 300 kr rikare. Men asså jag har inte så mkt att skriva så jag vill att ni berättar vad ni vill läsa om. Jag vill att alla som läser det här (exakt alla!) funderar vad de verkligen skulle vilja läsa om. Det är bara att kommentera. Snälla! Annars kommer min blogg att bli super tråkig. Men jag har inte så mkt mer att säga så hejdå!

Bild från igår!

Statistiken var bättre än någonsin!

Hej!
Jag kollade just statistiken. Och såg att i går hade jag hela 44 läsare!!!! Jag brukar liktsom ha runt 15. Nu kanske tycker att jag är töntigt, men jag bryr mig inte! 44 läsare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hahahhahahaahhahaa.....
Hejdå!

Godmorgon...Eller god förmiddag!

Hej.
Nu har jag fixat klart mig. Det blir ingen dagens outfit idag, för att jag har samma kläder som igår, och det blir lite tråkigt för er att se samma kläder igen. Men om ni undrar varför jag har samma kläder som i går så är det för att dom blir ju inte smutsiga efter en dag (om man inte spiler på sig), och jag hade ändå inte tänkt att göra nåt speciellt idag, så jag kan lika gärna ha dom en dag till. Men igår så sa jag ju att jag förmodligen skulle va med soso idag, men så blev det inte! Hon skulle göra nåt med sin faster. Men jag kanske ska va med nån annan eller så är jag bara hemma. Ska kanske också fixa en ny hem nyckel till mig idag. Jag var ju så dum och tappade min andra nyckel nån gån i veckan! Men nu har jag inget mer att skriva om så här kommer en liten bild!

Vet att den blev lite failad, men hade ingen bättre!
Hejdå....


Sängen, här kommer jag!!!

Hej!
Nu börjar jag känna mig lite trött, så jag ska nog ta att gå och lägga mig nu. Kommer nog inte att läsa p.g.a att jag är ganska trött nu. Men det är ju en ny dag i morgon... I morgon ska jag försöka att blogga lika bra som idag och igår. Men vi får se, för att jag ska förmodligen va med soso, men jag ska verkligen försöka... Men nu väntar sängen så godnatt!


Gratis purikura på internätt!

Hej!
Kollade just in en sida som man kan göra gratis purikura bilder på. Jag gjorde en som jag blev rätt så nöjd med. Men det var i alla fall as roligt att fixa den och så. Men här är bilden!

Sidan heter www.purikura.me! Gå gärna in där och titta!
Hejdå!
http://purikura.me/

Svar på fråga.

Hej.
Nu ska jag svara på en fråga som jag fick in nyss.
Fråga:
postad av: Alicia
vad söta! vart kan man köpa dom????
Svar:
Hej Alicia. Kul att du läste och kommenterade. Men kigurumis kan man köpa via internät. Om du söker på "kigurumi" på google så kommer det säkert upp nån bra sida. Om du ville veta så kommer dom från japan och den kända bloggerskan foki (
www.fokis.se), har en kigurumi som ser ut som hello kitty! En än gång, tack för att du kommenterade.
Kram Alva!

Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska kanske ta att läsa lite eller nåt! Ska i alla fall inte springa runt och hoppa och sånt. Det är kväll och jag ska varva ner lite. Det är ju en dag i morgon också, med mer bloggning, och mer bilder. Men jag tycker att jag har skött bloggningen hyffsat bra dom två senaste dagarna. Men det var typ allt.. Så hejdå!


Lite bilder från nyss!

Hej!
Jag hoppade aldrig studsmatta. Det var helt mörkt ute, jag var helt själv och jag vågade helt enkelt inte. Haha. Men jag tog några snygga bilder på altan. Det var inte så läskigt eftersom mamma och pappa satt i köket och köksdören stod öppen så... Men här kommer bilderna, kanske inte alla men några!

Vissa bättre än andra. Finns ganska många mer, men jag orkar inte ladda upp dom, så jag visar rästen i morron!
Hejdå-...

Mätt o belåten!

Hej!
Nu sitter jag och chattar med emelie (emeliewestin.devote.se) igen. Haha, vi chattar ju hela tiden! Men vi snackar om lite allt möjligt. Men för ca 10 minuter sen så satt jag nere i köket och käka lite middag. Vi åt super gott kött, och haselbraks potatis. Som sagt super gott. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske gå ut och hoppa studsmatta i mörkret. Men ni får ha det så bra sålänge!
Hejdå...

Denna bild tog jag förut idag!
Hejdå!!!

Kigurumi!

Hej.
Just nu så är jag jätte sugen på att köpa en kigurumi! Antingen en panda eller en hamster!


Visst är dom söta, coola och roliga på en gång!

Tråkigt!

Hej!
Just nu så har jag väldigt tråkigt, så jag ska ta och titta i en liten bok som jag själv har skrivit. I boken så står massa saker man kan göra när man har tråkigt. Om jag inte orkar titta i den så ska jag kolla några bloggar. Men har inget mer att säga så hejdå!

Dagens outfit!

Hej.
Här kommer dagens outfit som jag lovade förut!

Vet att jag hade den tröjan här om dagen men alla mina favvo tröjor ligger i tvätten!
Bye...


Klar!!!

Hej!
Nu så har jag dushat, ätit frukost, borstat tänderna och klätt på mig. Altså är jag nu helt klar! Men idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kankse ringa till soso eller nåt. Men nu ska jag kanske sms-a emelie, haha. Om ni inte visste det så sms-ade jag och msn-ade och prata med henne på facebook i mer än fem timmar i går. Hahha. Men jag kommer att lägga upp dagens outfit snart. Men så länge så får ni nöja er med en annan bild på mig som jag aldrig har visat här på bloggen!

Hahah. Snygg va?

Tipsat om bloggen....

Hej...¨
Nu har jag gått in på alla möjliga bloggar och tipsat om min blogg. Hoppas jag får fler läsare. Jag vill att min blogg ska bli lite mer populär. Så tipsa vänner. Men det var ganska jobbigt, för jag kanske kommenterade på 20, 30 st bloggar. Men nu är det över så det är skönt. Men klockan är snart halv 1, så jag ska väll ta att gå och lägga mig. Är ganska trött faktiskt. Har tyvärr ingen bild nu. Och jag orkar inte hämta kameran (fast den bara är en halvmeter bort, hahah) nu. Så får bli en liten bild från google.

Godnatt då!

As snygg tapet!

Hej!
Såg just en as snygg tapet på google. Bild:

Nån som håller med?

Nu!

Hej just nu så sover mamma och pappa, så jag är vaken själv. Men just nu så msn-ar jag fortfarande med Emelie. Jag tittar på lite tv och sitter lite vid datron. På tv-n så är det nån film tror jag, tittar inte så noga! Men här kommer en liten bild.

emeliewestin.devote.se

Hej!
Just nu så chattar jag med Emelie. Vi har liktsom smsat och msnat sen typ fem och nu är klockan snart tio. Så vi har gjort det i typ fem timmar. Hahah! Men har inget mer att säga så hejdå!

Idol

Hej.
Just nu så tittar jag på idol. Nyss så var det en as bra som hette amanda. Här kommer en bild!

Ja, det är jag som har tagit den. Men jag tog den första bästa.
Hejdå!

Tacos!

Hej!
Nyss så åt jag tacos. Min favoriträtt såklart!

Här är tillbehören!
Visst blir man sugen...
Hejdå!

Äntligen...

Hej.
Förlåt för dålig uppdatering. Men min dator har inte funkat, men nu så har jag fått igång den. Men idag så har det vart super kul i skolan. Vi skulle redovisa en låt som vi hade skrivít om. Jag, maja och karro hade sommar tider som vi hade gjort om. Jag orkar inte skriva hela texten menmen. Men igentligen så var det maja och hennes mamma som skrev den, men den blev så bra så vi tog den. Men det var i alla fall as läskigt att sjunga upp låten för en klass som vi bara har kännt i typ 2, 3 veckor. Men just nu så sitter jag och smsar med en tjej som heter Emelie. Ni kan kolla in hennes blogg, www.emeliewestin.devote.se! Asså jag har bara kollat den en gång, men den är bra! Har tyvärr ingen bild så får bli en musikvideo. Den här låten lyssnar jag på just nu!

Äger!
Hejdå!

Hej! Nu så väntar jag på maja som är inne ...

mms_img45044 (MMS)

Hej! Nu så väntar jag på maja som är inne och hämtar sin syster på dagis! Jag ville va lite social så jag följde med! Men när jag kommer hem så ska jag försöka starta datorn och blogga från den! Men vare sig den startar eller inte så kommer jag att blogga när jag kommer hem!n hejdå:-)


Frukost!

mms_img45043 (MMS)

Frukost!


Min dator går inte att starta så jag blogg...

mms_img45042 (MMS)

Min dator går inte att starta så jag bloggar genom mobilen! Men på bilden ovanför så ser ni dagens outfit. Det är ett par jeans från jc ett linne från hm och en mag tröja från ginatricot! Men nu ska jag nog äta frukost! Efter det så får vi se vad som händer! Hejdå!


Hej! Jag orkar inte starta datorn så jag m...

mms_img45041 (MMS)

Hej! Jag orkar inte starta datorn så jag mobil bloggar lite! Men nu hade jag tänkt att ligga i sängen och blädra igenom en julia tidning. Innan jag upp och la mig så titta jag på "svenska miljonärer" för att jag trodde att foki skulle va med. Men det var inte det här avsnittet utan nästa. Så om ni vill se foki i tv så går det klockan nio nästa onsdag i femman. Men nu börjar mina fingrar få kramp så hejdå!


Nu funkar min dator som den ska!

Hej!

Nu funkar min dator som den ska! Men jag vet inte vad felet var igår. Men för en liten stund sedan så åt jag mat. Vi åt fisk och potatis. Fisken smakade blä, och potatisen var för varm. Men jag frös så det var bra att potatisen var varm. Haha. Men förut så målade jag ju naglarna som jag sa i mitt lilla mobil inlägg förut. Men det blev ingen video. Men jag målade bara ena handen så jag kanske göra en video när jag gör höger hand. Men vi får se. Men nu så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kankse ska sy lite eller nåt. Eh, jag vet inte. Men här kommer en liten bild!

Hejdå!


Hej! Min dator var lite knäpp så det är dä...

mms_img20444 (MMS)

Hej! Min dator var lite knäpp så det är därför jag inte har bloggat nu i eftermiddag! Men det jag har gjort sen jag kom hem från skolan är att målat naglarna och smsat lite!


Dagens outfit, och lite annat!

Hej!
Nu tänkte jag lägga upp dagens outfit. Men först så tänkte jag berätta att jag ska ta med min dator till skolan idag. Men jag kommer inte blogga. För man får bara använda datorn till skolarbete. Jag tar med den för att skolans datorer är jätte sega och så finns det oftast inte så många som är lediga. Men här kommer dagens outfit!

Som jag sa i går, titta inte på mitt ansikte, bara på kläderna. Haha. Men jag kom just på att det gröna linnet var ut och in. Så jag ska ta och vända på det, se så ska jag packa ner datorn och fixa lite till, sen åker jag.
Hejdå!

Natti!

Hej.
Nu tänkte jag hoppa i sängen. Jag vet inte om jag ska läsa eller nåt sånt, för att jag är ganska trött. Men vi får väll se vad som händer! Men just nu så sitter jag och lyssnar på musik. Just nu så spelas händer i luft med sean banan. Hahha, han är ju bäst. Föresten så tog jag bort nagelacket för en liten stund sedan. Dom blev lite konstiga, och jag vet att jag sa att jag tyckte dom blev snygga men jag ångrade mig. Men jag skulle målat nya naglar nu ikväll. Men jag hann bara måla en, för att jag gjorde fel hela tiden. Men sen kom jag på hur jag skulle måla dom så jag målar färdigt dom i morgon efter middag. Jag kanske lägger upp en liten video hur jag målar dom sen! Menmen. Här kommer en liten bild på mig just nu.

Haha, snygg va? Men kanske ändrar header i morgon också, till denna bild asså. Den beskriver liktsom mig, söt och lite ovanlig. Nee, jag skämta. Men ärligt jag kanske ändrar till denna bild. Men vi får se!
Hejdå!

Franska

Hej.
För er som inte viste det så har jag valt franska i msp (morderna språk). Och det har jag pluggat nu. Jag har lärt mig siffrorna 0-20 och så har jag lärt mig att hälsa. Jag tycker att franska är rätt kul. Jag kan berätta hur man säger hej! Det stavas salut, men utalas saly! Saly på er! Hahah. Men nu ska jag gå ner till mamma och pappa som håller på att bygga upp en bokhylla i vardagsrummet!

Hejdå!


Frankrikes flagga!


Byxor.

Hej!
Just nu så är jag jätte sugen på att köpa ett par adidas byxor. Om ni inte vet hur dom ser ut så kommer det lite bilder!

Jag gillar som. Dom ser bättre ut på!

Ikea!

Hej!
För en liten stund sen så kom jag hem från ikea. Mamma köpte två lådor som jag kan ha lite saker i. Och mamma och pappa köpte ett skåp att ha i vardagsrummet. Men efter jag kom hem från ikea så åt jag lite. Det var gott! Men just nu så sitter jag och sjunger lite. Och här kommer en liten bild på mig när jag sjunger!

Vacker eller?
Men jag såg just att elektropop fanns på sotify! Den äger verkligen. Men nu har jag inte så mkt mer att säga så... Hejdå!

Äpple nu, men snart dush!

Hej!
Nyss så kom jag hem från skolan. Men nu så sitte jag och äter ett äpple. Men snart ska jag väll hoppa in i dushen.
Men nu väntar vattnet på mig, så hejdå!

Äpplet jag äter.

Målat naglarna!

Hej!
Nyss så målade jag mina naglar! Dom blev ganska snygga! Men jag hann bara ena. Men nu ska jag cykla till skolan! Hejdå!
Godmorgon!

Hej och godmorgon!
Nu är jag klar. Det enda jag ska göra är att bädda sängen, sen är jag helt klar! Men just nu så sitter jag och äter en skink macka till frukost. Älskar skinka! Men klockan är kvart i och jag brukar åka kvar över. Så jag kankse hinner måla naglarna innan jag åker? Man får se vad som händer! Men här kommer dagens outfit!

Titta inte på mitt face, bara på kläderna!
Men jag tog jeansen idag med. Jag vill gå in dom lite! Och sen så tog jag min smile tröja från new yotker. Måste åka dit snart. Men nu måste jag bädda sängen och så.
Hejdå!

Godnatt!

Hej!
Nu ska jag hoppa i säng och läsa lite julia! Jag kommer nog inte läsa ut hela! Hihi. Men nu måste jag gå!
Godnatt!

Electropop-oleg!

Hej! Jag hittade en video när oleg sjunger den där as braiga låten som jag skrev om förut! Här kommer den!
Håll med om att den är bäst!

Julia!

Hej!
Nu har jag snart städat färdigt. Men snart ska jag stänga av datorn, lägga mig i sängen och läsa min julia tidning. Men jag ska nog fixa lite till först. Jag kommer nog inte kunna somna nu eftersom jag brukar släcka ner och så typ 10, och klockan är bara halv. Men vi får se hur det blir. Men nu ska jag städa pytte lite till, sen så är jag klar. Men hejdå.

Bild på senaste nummret av julia!
Hejdå!

Fixar, packar och städar!

Hej!
Just nu så håller jag på att städa mitt rum lite, och packa gympa kläder, för att vi har idrott i morgon. Men jag vet inte varför jag städar. Men det känns som om jag sover bättre med städat rum! Hihi. Men nu ska jag fortsätta städa. Här är en bild på mig och min idrotts påse, eller vad man ska säga!

Lite konstig bild, jag vet. Men om ni undrar vad jag har för tröja på mig så är det en tröja som jag köpte till min kusins dop. Men jag drog bara på mig den för att jag inte vill visa min sov tröja eller vad man ska säga!
Men hejdå!

Idol ägde!

Hej!
Förut (som ni kanske vet) så tittade jag på idol. Det slutade för 19 minuter sen. Men det ägde verkligen! Det var jätte många bra och i slutet så var det en kille som kom från rysland. Han bodde i sverige och kunde svenska jätte bra. Men han och hans kompis skulle till skansen. Då såg han en jätte lång kö och frågade varför dom köade. Och då så sa dom att det var idol. Och då tänkte han "ja, men varför inte?". Så han gick in där och spelade och sjön. Han sjöng en as bra låt (enligt mig). Och så gick han vidare. Och han ba: jaha, gick jag vidare. Han förväntade inte att gå vidare eller nåt. Men låten var i alla fall as bra, och han hade skrivit den själv. Jag ska kolla om den finns på youtube eller tv4.se. I så fall lägger jag ut den. Men just nu så har jag ingen bild så ni får nöja er med en logo bild.

Ses!

Hej! Snart blir det idol! Men just nu så l...

mms_img20442 (MMS)

Hej! Snart blir det idol! Men just nu så ligger jag i sängen med min katt elsa! Om ni undrar varför jag mobilbloggar så är det för att jag hatar inlägg utan bild och jag orkar inte ladda upp en bild på datan så det fick bli en mobil inlägg! Jaja idol väntar ju inte presis! Hejdå!!


Färdig dushad!

Hej!
Nu har jag dushat färdigt! Det var rätt så skönt faktiskt. Men idag så har jag inte bloggat så mycket som jag hade tänkt men jag försökte i alla fall. Men jag hoppas att ni uppskattade majas gästbloggning. Haha, hon gjorde det på lunsh rasten. Men nu ska jag kolla några bloggar och så. Jag kunde ha gått ut och hoppat lite studsmatta, men det regnar så.. Här kommer en lite bild på mig just nu!

Hejdå.

Hej nu ska jag dusha! Jag skriver mer efte...

mms_img20441 (MMS)

Hej nu ska jag dusha! Jag skriver mer efter dushen:-)


Maja gästbloggar! Nu är det maja som gäst...

Maja gästbloggar! Nu är det maja som gästbloggar! Som ni vet har jag gjort det förut men nu är jag här igen! Jag tycker att hon uppdaterar lite dåligt så nu gör jag det åt henne!! Kommentera vad ni vill läsa om och så! Hare gött, så ses vi snart igen! //Maja den bästa


klar!


Hej...
Nu är jag klar och ska snart åka till skolan. Hoppas det blir roligt idag! Men efter skolan vet jag inte riktitgt vad jag ska göra. Men det skriver jag om i eftermiddag! Hejdå.

(en lite konstig bild från igår!)

Dagens outfit!

Hej!
Nu är klockan 07,38. ´Jag ska snart äta lite frukost men först tänkte jag bjuda på dagens outfit!

Det är min do not tröja och mina nya jeans. Jag kanske byter byxor sen, för dom var så himla tighta! Jag är inte säker på om jag vill behålla dom eller inte, så det är nog bäst att jag byter. Jag kanske byter tröja också, men vi får se. Men nu måste jag äte lite. Hejdå.

sovaaa!

Hej!
Nu ska jag gå och lägga mig.. Klockan är ju snart halv 11!
Men... Godnatt!

ny header!

Hej!
Nu ska jag snart gå och fixa till mig lite i badrummet. Jag hade tänkt att göra mig i ¨årdning och sen kolla några bloggar! Men nu ska jag göra det så... Hejdå. Föresten så har jag fixat en ny header! Hoppas ni gillar den...
Hejdå!

Hej! Nu tittar jag på idol och äter mini c...

mms_img20440 (MMS)

Hej! Nu tittar jag på idol och äter mini choklad!


Hur man fixar pil på bloggen.

Hej!
Jag fick en kommentar som frågade hur man fixar en snyggare pil. Ni vet, jag har ju en smileys. Men det är bara att följa intruktionerna nedanför...

*först så försöker ni hitta en pil sajt eller vad man ska säga. Du kan söka på free cursors download på google.
Jag använde http://www.cursors-4u.com!
*På sidan jag änvände så klickar man bara på pilen man vill ha.
*När man har klickat på den så kommer det upp en kod som man kopierar.
* Sen går man in på design/kodmall.
*Sen är det bara att klistra in koden längst ner i alla kodmallar!
 Sen kommer du att ha en jätte fin pil på bloggen. Om det inte funkar så är det bara att kommentera!
Hejdå!


Sakerna...

Här kommer sakerna som jag shoppade i torsdags!

Ett par stuprörs jeans från jc som kostade 599 kr.


Hår mousse från hm som kostade 25 kr.
Jag tror att jag inte köpte nåt mer, men inget vad jag kommer i håg i alla fall!
Men nu ska jag snart se på idol 2011! Hoppas det är några som suger på att sjunga! Det är kul att skratt till dom....
Hejdå.

tack ;)

Hej, jag har inte tagit kort på alla saker än men jag måste bara säga tack till en tjej som heter Rebecka som skrev denna kommentar! 

Fin & sjukt bra blogg! :) kommer lätt att fortsätta läsa den. Hoppas att du får en bra dag.

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccckkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Älskar sånna kommentarer!
Men hejdå!

?

Hej och förlåt för att jag inte bloggat nåt i helgen.
Men jag har i alla fall vart med en kompis som heter Lina. Hon är jätte snäll! Men vi hade typ inte varit på ett och ett halft år. Men jag sov där från lördag till idag. Vi hade as kul. Men föresten så shoppade jag lite med mamma i torsdags. Jag har liktsom inte sagt det men jag glömde det! Men jag måste skärpa till mig och blogga lite mer nu. Mitt mål med den här bloggen är faktiskt att komma på aktiva listan. Om ni inte vet vad det är så kan ni gå in på www.blogg.se och blädra ner lite. Sen där till höger så finns aktiva listan. Men om jag ska hamna där så måste jag skärpa till mig och blogga lite mer. Men jag ska lägga upp bilder på sakerna jag köpte med mamma snart. Men nu har jag inte så mkt mer att säga, så jag tänkte ta bilder på sakerna jag köpte och sen lägga upp dom på bloggen. Men hejdå så länge!

Hej nu har jag rast! Men jag ska snart gå ...

Hej nu har jag rast! Men jag ska snart gå in! Men jag skriver mer när jag kommer hem!


Skolan nästa!

Hej!
Först så vill jag säga förlåt för att jag inte bloggade i går kväll! Men jag var på marieberg och shoppade lite med mamma. Men snart så ska jag åka till skolan. Klockan är ju tio i 8 och jag brukar åka kvart över 8. Så det är en stund kvar. Men idag så ska jag försöka blogga så mkt jag kan! Men nu måste jag fixa lite innan jag åker. Så Hejdå!!!!

Snart hemma

mms_img66122 (MMS)

Snart hemma


Hej just nu så har jag rast! Men jag skriv...

Hej just nu så har jag rast! Men jag skriver mer när jag kommer hem!


Skolan!

Hej!
Om typ tio minuter drar jag till skolan. Ha det så bra sålänge!

Hejdå.

Förlåt...

Hej och förlåt för att jag inte bloggade mer än på morgonen igår.
Men idag så lovar jag på heder och samvete att jag ska blogga efter skolan! Kanske kan fixa några tidsinställda inlägg också. Men vi får se... Men igår så gick jag i alla fall till min mormor och morfar och sålde lite jultidningar till dom. Dom köpte lite.. Men jag kanske kommer att sälja lite idag med. Och i morgon kommer jag också att sälja för att då fyller min bror år och då kommer ju lite folk hit så att jag kan sälja till dom. Men påtal om min brors födelsedag... Idag så kommer jag och mamma åka ut till marieberg och köpa present till honom. Han fyller ju år i morgon. Haha. Men här kommer dagens outfit!

Bilden blev lite mörk, men den får duga!
Skriver mer sen, hejdå!


RSS 2.0