Åt precis en kexchoklad med blåbär! Superd...

mms_img67577 (MMS)

Åt precis en kexchoklad med blåbär! Superduper gott!


Just nu så sitter jag i bilen. Jag, mamma ...

Just nu så sitter jag i bilen. Jag, mamma och pappa har vart hoss pappas mormor och hälsat på! Aja det var det jag skulle säga så hejdå!


Konsitga mjukisdjur!

Här kommer några färska bilder på mina söta och lite konstiga mjukisdjur!




Är dom inte söta?


Dagens outfit!

Tänkte lägga ut dagens outfit nu medans jag sitter vid datorn!

Jag älskar dom där shortsen och tjöjan!!!!!!

Ha en bra dag!


Godmorgon....eller......godförmiddag!

Hejhej!
Klockan är kvart över elvá. Jag har precis ätit frukost och gjort mig i årdning. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Jag hoppas att Sofia och jag kan vara idag. Jag vill verkligen det. För alla dagar har jag suttit och haft tråkigt och inte vart med nån kompis alls. Så nu idag så vill jag verkligen va me henne. Men igår så hade jag faktiskt ganska kul. Jag sydde lite. Bilder kommer upp senare. Men jag tog två mjukisdjur. En katt och en anka i ungefär samma storlek. Sen så klippte jag av huvuden på båda. Sen så sydde jag fast ank huvudet på katt kroppen. Och katt huvudet på ank kroppen. Super kul. Prova det hemma. Superduper kul! Hahah. Men somsagt bilder kommer upp sen! Men i går på kvällen så gjorde jag lite vidios. Hahah. Dom blev as konstiga. Men när mamma tog kameran för att titta på en av videosarna så såg vi en as söt groda. Mamma tog upp den, och jag lyckades få en bild på den! Men nu ska jag gå och fota mjukisdjuren som jag sydde om igår. Sen så ska jag lägga ut dom på bloggen. Haha. Men ska gå och göra det nu så hejdå!

Godnatt!

Tänkte bara säga godnatt!
GODNATT!

Test!

Hej jag har inget annat för mig så jag tänkte köra ett test jag hittade på en annan blogg!

Höger- eller vänsterhänt: höger:)

Äckligaste insekten: spindel

Det här är jag bra på: Prata;P
Chips, morötter eller godis: chips, lugnt!

Jag tror jag ska gå och lägga mig snart!

Mamma och pappa ska väcka mig 9.30 i morgon (om dom själv är vakna då, hehe) och det är ganska tidigt enligt mig. Så godnatt!

I morgon så kommer det förmodligen bli bra uppdatering!

Men vi får väll se!

Hejdå!

Bästa bok: vet inte:(
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja: att kunna flyga! 
Vad vill du jobba som: fotograf eller typ nåt annat kul.
Pizza eller hamburgare: hamburgare
Skriver du dagbok: ibland
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans: jag är lite sugen på att pierca mig i naveln när jag blir äldre! Och sen så skulle jag vilja tatuera typ make me smile på fingrarna!
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.): jag försöker hålla mitt rum städat men jag lyckas sellan:(
Gungar du på stolen: ibland:P

Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump: Ja, kanske det!
Vilken hand håller du gaffeln i : höger
Är du rädd för blod: nepp
Saltar du på maten: nepp
Gillar du att sjunga: japp
Anser du att du är stark: vet inte, kanske lite.
Brukar du sola: ibland.
Vad gör du om du får hicka: dricker vatten.
Röker du: ne
Snusar du: ne
Använder du knark: ne
Kaffe, te eller inget: inget
Har du en besatthet:vet inte

Största svaghet: vet inte

Humör just nu: glad men lite trött.
Favoritgodis: choklad
Är det nåt du absolut inte äter: lök!
Kläder just nu: pyamas
Vad sa du senast:´godnatt
Om du var tvungen att leva i en annan tid, vilken skulle du välja då: vet inte 
Fisk eller badkruka: fisk!
Saft eller alkohol: saft
Hur många kuddar sover du med: 2 
Favoritväder: sol
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: mat, vatten och solkräm 
Spelar du nåt instrument: nopp
Morgon- eller nattmänniska: natt
Sparare eller slösare: sparare
Bästa film: easy a
Tror på liv på andra planeter: jag tror det
Kommer du ihåg din första kärlek: ja
Älskar du henne/honom fortfarande: ne 
Har du några homosexuella vänner: inte vad jag vet
Tror du på mirakel: ja 
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: vet inte 
Ser du dig själv som tolerant mot andra: vet inte
Ser du på kärleken som ett misstag: nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 1 eller 2 
Bio eller promenad: det beror på 
Är du kittlig: ja
Snarkar du: ibland
Stjärntecken: tvilling

Ja det var det!

Förlåt för dålig uppdatering!

Som jag sa i ett mobil inlägg förut... Förlåt för att jag inte bloggade i går. Men min dator blev helt puckad. Den fastnade typ. Jag var tvungen att stänga av den. Sen så orkade jag bara inte starta den igen. Den är väldigt seg att starta. Men idag har jag ju inte bloggat så mkt förutom två korta mobil inlägg förut idag. Men jag vågar inte ladda upp nån bild nu. För att jag är rädd att den ska fastna igen. Jag gör det i morrn. Men jag bloggar förmodligen lite senare i kväll. Nu är klockan fem över tolv. Jag orkar inte gå och lägga mig nu! Men vi ses snart, hoppas jag! Hehe!
Hejdå!


Dagens outfit! Är hoss mormor o morfar nu....

mms_img68315 (MMS)

Dagens outfit! Är hoss mormor o morfar nu. Dom är bortresta så mamma är här och vatnar. Vi cyklade hit! Men dom hade en perfekt spegel för att ta dagens outfit. Men hejdå!


Mobilblogg-förlåt förlåt förlåt förlåt för...

Mobilblogg-förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Förlåt för att jag inte bloggade i går men min dator blev helt konstig. Men nu i alla fall så badar jag fötterna! Skönt. Idag vet jag intwe riktigt vad jag ska göra. Kanske va me soso. Men vi får se! Hejdå!!!!


Mobilblogg-kniven mot strupen! Hejhej. Det...

mms_img42087 (MMS)

Mobilblogg-kniven mot strupen! Hejhej. Det var så kul att mobilblogga så jag gör det nu igen eftersom jag har 3000 gratis sms i månaden. Men just nu så sitter jag och tittar på kniven mot strupen. As bra!


Hejhej! Just nu så sitter jag lite vid dat...

Hejhej! Just nu så sitter jag lite vid datorn. Det är första gången jag mobil bloggar. Ska bara testa!


Hjälp mig!!!!!!!!!

Kan nån hjälpa mig? Jag vill mobilblogga men vet inte hur man gör. Men kan inte nån av mina läsare komentera hur man gör. Om du har en blogg så länkar jag till den. Men om du inte har det så kan du väll skaffa en som jag kan länka till!!!!
Tack på förhand!!!!!!!!!!
Hejdå!

hej

Thumbnail


Egypten.

Hejhej!
Jag glömde att berätta en sak förut. I går när jag kom hem till sofia så berättade mina föräldrar att dom hade beställt en resa till Egypten. Jag längtar dit!!!! Sola, bada och shoppa. Jag kommer förmodligen att ta med min dator. Vi kanske ska köpa en undervattenskamera. Då kan vi ta as coola bilder under vattnet. Och sen så kan jag lägga ut dom här på bloggen. Och jag vill säga förlåt för att jag inte lägger ut så många bilder nu förtiden men somsagt. Min dator är jätte, jätte seg. Det tar ungefär 3-4 minuter att ladda upp en bild. Ni kanske tycker att det inte låter så segt men det är det om man ska lägga upp en bildbomb som jag tänker gör aldeles strax! Men vi seeeeeeees!

Igår...

...Var jag med min allra bästa kompis Sofia. Jag cyklade till henne vid tolv. Där badade vi i hennes pool. Sen så åkte vi till marieberg. Vi var bara där i en halv timme. Det enda vi köpte var mcdonalds och ballonger. Sen åkte vi hem till henne igen. Där så åt vi kvällsmat (vi åt mcdonaldsen som vi köpte på marieberg)! Sen så badade vi igen, med ballongerna, och använde dom typ som vatten ballonger. Sen så gick vi upp. Jag cyklade hem typ vid halv nio. Vi bestämde att vi skulle ha en tävling. Den som kunde hålla en vattenballong vid liv så längst vann. Jag fick typ cykla hem med min i cykelkorgen. Sen fick den sova i min cykelkorg. Sen var jag ute alldeles nyss ocg kollade till den. Men den hade spräkt eftersom det spöregnade ute. Men nu orkar jag inte skriva mer. Den där bildbomben lägger jag ut i morrn. Jag är så himla trött nu!!! P.g.a att det var flygmyrer eller nåt i min säng när jag skulle sova så jag tog en sån där stolsdynna och la mig på golvet utanför min dörr. Så jag sov inte så bra. Plus att jag vaknade vid halv sex, sex av att mamma och pappa gick upp för att åka till jobbet. Jag kunde inte somna om efter det. Så jag är ganska trött.
Hejdå!


red head!

Hejhej!
En sak som ni inte vet om mig är att jag vill färga mitt hår rött. Jag tycker att det är så sjukt fint med rött hår! Här kommer några bilder från google!




Jaa, det var dom!
Vad tycker ni om rött hår?


Tråk-dag!

Hejsan.
Förlåt att jag knappt har bloggat i dag. Jag har haft fullt upp med att haft tråkigt. Asså denna dag är den tråkigaste på länge!!!!!!!!!!!! Sofia kunde inte. Linn va på öland. Maja var göterborg. Och sen så såg jag på facebook att ella var typ på västkusten eller vad det var. Så jag har inte haft en endaste kompis att vara med. Ni kanske tycker att jag har lite kompisar men det får ni tycka. Än en gång förlåt för att jag inte har bloggat så mycket idag. Men jag måste berätta en sak för er. Det var superduper gott på subway. Man får välja om man ska ha en hel eller halv bakett. Sen får man välja bröd, grönsaker, kött (tex. Skinka, kyckling, tomfisk m.m)!!! Jag valde en halv bakett. Ljust bröd med skinka, tomat och gurka. Ost och dressing ingår. Men jag sa att jag inte ville ha nån dressing. Jag rekomenderar värkligen SUBWAY!!! Åh juste, man får välja om man ska ha den varm eller kall. Om man väljer varm så blir den inte så där jätte varm, bara lite. Men jag hade ju tänkt att lägga upp en bildbomb idag. Men jag gör det i morrn. Det är så jobbigt. Men i morrn så lovar jag värkligen. Föresten i morgon så kanske jag och Sofia ska gå på marieberg eller stan. Jag tror det blir marieberg. Men om vi går på stad så måsta jag äta på subway och så måsta jag gå in på min favorit butik: New yorker. Dom har as söta kläder där. Det var där jag köpte min söööööta tröja med en pingvin på!! Haha! Aja nu ska jag läsa på www.fokis.se sen tror jag att jag ska läsa lite ur min bok! Det är jätte spännande och jag har snart läst ut den. Förvänta er en bokresension...
Så HEJDÅ!!!!

Subway!

Hejhej!
Snart kommer pappa och hämtar mig och min bror. Vi tre ska luncha på subway. Jag har aldrig ätit där men det värkar jätte gott! Hoppas det är det...
Så jag hinner inte skriva nåt mer nu!
Hejdå!

Bra nyheter

Jag har en bra nyhet! Papppa fixade kameran! Han tog ur batteriet och minnes kortet och sedan tog i det igen. Sen funkade den... Tack pappa!!!!! Men bildbomben kommer i morrn. Jag vill bara ta det lugnt nu på kvällen. Asså typ bara slöa i soffan. Om ni undrar om jag tycker att det är jobbigt att ladd upp bilder så: ja! Det är faktiskt det när man får vänta i fem minuter på varje bild. Och det var ganska många bilder! Så det blir i morrn! Så  nu blir det bara ett tråkigt inlägg...
HEJDÅ :)


Bildbomb eller inte :(

Den senaste timmen har jag ägnat åt att tagit massa massa bilder på aööt möjligt. Det är riktigt kul faktiskt. Kanske skulle satsa på att bli fotograf. Eh, vi får väll se! Men i alla fall, jag råkade tappa kameran i fuktigt gräs. Så nu går den inte att sätta på! Jag provade att sätta den på laddning men den funkade ändå inte. Men pappa sa att jag skulle ta ut bateriet och sätta i det för att det kanske hade hoppat snätt eller nåt. Jag ska prova det snart. Men eftersom att detta hände så blir det ingen bildbomb. :(
Ha det så bra tills jag kommer tillbaka!
Hejdå........


Frukost!

Hejhej...
Just nu så sitter jag och äter frukost. Den består av två smörgåsar med bara smör och ett glas multivitamin dryck.
Kanske inte värdens lyx frukost, men jag gillar den. Idag så vet jag inte vad jag ska göra. Jag kanske ska vara med nån kompis eller göra nåt av dom där hundra sakerna som jag hade skrivit ner i en bok. Har ni något tips på vad jag kan göra idag? I så fall kommentera!!!
Ha en bra dag!

100 saker man kan göra om man har tråkigt!!!!!!!

Hejsan allaihoppa!
En sak som ni kanske inte vet är att jag har hållt på att skrivit en bok om 100 saker man kan göra om man har tråkigt. Jag har hållt på med den i kanske en månad. Jag blev klar i dag!!!!! Idag skrev jag den 100-de saken. Jag blev konstigt nog glad för det!!!! Men jag har skrivit den till mig. Det ända jag gjorde var att plocka fram en gammal antecknings bok som jag inte använde och sen så började jag med 1 sen 2 o.s.v. Ahh ni fattar nog! Ni kanske vill veta vad den sista saken var. Här kommer en bild på den!

Om ni inte ser vad det står så står det: 100. Hitta ny musik (du kan leta på youtube.com)
Aja. Nu ska jag typ gå och ta ett varmt fotbad eller nåt och sen gå och lägga mig. Mina fötter fryser!!!!
Hejdå!

Lite bilder och dagens outfit...

Japp, precis som rubriken lyder. Här kommer lite bilder och dagens outfit.





Hihi, det var dom bilderna på mig. Men nu kommer...


...Dagens outfit:


Haha, vad sur jag ser ut! Men jag var faktiskt sur där. Mamma skulle igentligen ta en bild på mig och då så kunde hon inte hålla kameran still så jag tog sen själv. Man ser inte byxorna ordentligt men dom är i alla fall guldiga! 
Hejdå! 


Bädda rent.

Hej allhoppa!
Nu ska jag bädda rent i min säng. Det var väldigt varmt i natt och jag svettades väldigt mycket, och då måste man ju bädda rent. Jag vill inte sova i en allsdeles svettig säng! Haha. Det kanske inte var så intresant men jag vill ha bättre uppdatering så jag skrev lite bara! Haha!
Hejdå!

Idag!

Idag så har jag gjort absolut ingenting!!! Jag vaknade upp och åt frukost. Sen så gick jag och tog en lång dush. Sen så gick jag upp till mitt rum, satte på tv-n pch sedan datan. Sen så tittade jag lite på tv och satt lite vid datan samtidigt. Jag gjorde det i flera timmar. Sen vid fyra halv fem så borstade jag tänderna, håret och smikade mig (jag vet att det var as sent men det vart en väldigt seg dag!)... Sen så gick jag och åt melon. Sen så gick jag upp till datan (igen) och tittade på lite program på www.svtplay.se ... Sen så åt vi mat. Och sen så satte jag mig vid datorn igen!!!! Jag vet att jag hade en lite seg dag. Heheh. Men i morrn så ska jag kanske vara med nån kompis eller hitta på nåt roligt själv. Hoppas det!!! Jag vill inte ha en sån här seg dag igen. Jag tycker det är jobbigt. Men om jag inte kan komma på nåt att göra så ska jag ta fram en bok ur min skrivbords låda. Där står det över sjutio saker man kan göra om man har tråkigt. Jag har skrivit den själv! Jag kan skriva ner dom fem första sakerna som står i boken.
1.hoppa studsmatta
2.hoppa hopprep
3.gör en dans
4.spring en bit
5.gör nåt roligt med håret (tex. locka det, platta det, sätt upp det, 80-tals frilla! P.s klipp inte i det!!!!)
Det var det. Jag har tyvärr ingen bild nu så jag tar en bild från google.

Inte så mycket att se på kanske men jag tog bara nån! Läpparna ser så söta ut!!!! Aja, hejdå!

Svar på komentar...

Hejsan!
Nu ska jag svara på en komentar som jag har fått av en tjej som heter Alicia!


Fråga: Gud vilken fin one-piecedräkt!! vart har du köpt den någonstans? Och sen vill jag bara säga att jag verkligen gillar videosarna jätte mycket! Tröjan från stan var jättesöt!! :)ser framemot många videosar, var jättekul att du gjorde ett konto och det som jag frågade om, det betyder faktiskt ganska mycket! kram alicia


Svar: Tack för att du tycker den e fin!!!:) Jag har köpt den på gina tricot för ca 500 kronor. Men det är ju sommar rea överallt nu så jag tror att du hittar den lite billigare nu. Om du köper en så kommer du garanterat att gilla den!!!!!;P Tack för att du tycker om tröjan från stan. Jag älskar den. Den var så söööööt!!!! Och du kommer nog att få se några videos här på bloggen. Hoppas du har det bra!!!!!!;)
Kram Alva^^











Hejdååå!

söndag!

Idag är det söndag. jag har precis tagit en lång dush. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Just nu så tittar jag bara lite på tv. Men nu ska jag sätta mig lite vid datorn. Har inte nåt bättre för mig, hahah. Nån som nåt tips på vad man kan göra. Aja nu orkar jag inte skriva mer.
Hejdå!


Godnatt!

Jag hade tänkt att titta lite på datorn. Jag hade faktiskt tänkt att titta lite på bikinis. Jag har bara en som jag kan använda så jag vill ha i alla fall en till! Jag kanske bloggar lite senare i kväll / natt. Men det är nog ingen stor risk, eftersom jag har sprungit runt i min myspysdräkt och gjort massa smp vidios och då blev jag ganska utmattad och trött. Så jag såger godnatt i förväg. Jag vill bara säga en sak till... Fokis blogg äger! Klicka på länken www.fokis.se ´..... Jag älskar ´att läsa den, för att hon skriver om så intresanta saker. Hon är en stor förebild för mig.
Okej GODNATT!
Hoppas att ni inte drömmer några mardrömmar!!!!!


Min dag!

Hejhej!
Förlåt att jag inte har bloggat i dag förutom det där lilla inlägget där jag sa att jag skulle titta på film. Men jag var tvungen att gå upp ganska tidigt. Vet inte riktigt vad klockan var. Men jag gick upp tidigt för att jag, mina föräldrar och pappas kompis skulle åka till en raggar träff med dragracing. Om ni inte vet det så är mina föräldrar intreserade av gammla bilar. Men i alla fall så¨var det ganska tråkigt där. Jag vill inte vara negativ men det är faktiskt inte så himla kul för en tolvårig tjej som inte är intreserad av gammla bilar, att åka till dragracing. Man står ju bara och tittar på massa bilar som sladar omkring. Men i alla fall så  var vi där i några timmar. Sen så sjutsade vi hem pappas kompis. Och sen så åkte vi och hyrde film. Det blev "Easy A"! Den var ganska bra. Jag rekomenderar den! Sen när vi kom hem så sprang jag upp till mitt rum, drog på mig min myspysdräkt (typ som en one piece fast inte äkta) och satte på filmen. Och sen mitt i filmen så åt jag mat. Och sen så tittade jag färdigt. Somsagt. Jag rekomenderar den! Här kommer några bilder!

Framsidan av DVD!

Baksidan av DvD!

Jag som håller i filmen.

Jag i min myspysdräkt.

Hahah!

Jaaag!

OCH HÄR HAR NI DAGENS OUTFIT!


Japp där var den!
Ha en bra kväll!


Easy A!

Hejsan!
Nu blir det film time! Jag har hyrt filmen easy A! Bilder kommer senare! Hejdå!

plats 6!

Hej! Nu ska jag presentera plats sex av mina tio favvo låtar!!!!!
Låt tiltel: Usa
Artister: Elov och beny
Ha en bra dag!

Dagens outfit, hihi...

Hejhej!
Förlåt att det blev så sent men jag tittade på www.fokis.se och glömde nästan bort det! Jag visste liktsom inte att klockan var tjugo över tre nu, hihi! Men i alla fall. Här kommer dagens outfit!

Jag älskar tröjan. Den är såååååå sööööööööt!
Vad tycker ni?

Dagens outfit, hihi...

Hejhej!
Förlåt att det blev så sent men jag tittade på www.fokis.se och glömde nästan bort det! Jag visste liktsom inte att klockan var tjugo över tre nu, hihi! Men i alla fall. Här kommer dagens outfit!

Jag älskar tröjan. Den är såååååå sööööööööt!
Vad tycker ni?

Dush!

Jag har precis tagit en skön dush... Nu sitter jag här framför datorn i morgonrock och handuk på huvudet. Eftersom jag inte har klätt på mig än så kommer dagens outfit senare. Förlåt för att jag inte har publicerat dagens outfit på några dagar. Jag glömde typ bort det. Men nu ska jag gå och klä på mig så att jag kan ta lite bilder på dagens outfit. Jag kanske skulle kalla det för D.O? Eller vad tycker ni? Har tyvärr ingen bild just nu så ni för nöja er med att bara läsa.
Ha en bra dag!
 


Godnatt!

Hej!
Jag vill bara säga godnattnu för att jag hade tänkt att slappa lite i soffan nu och jag orkar nog inte blogga nåt mer idag! Men vi ses i morgon!
Så länge bjuder jag på en söööt bild från google!

Somsagt, från google!
Ha en fin kväll!

Hade tråkigt så jag gjorde en liten video!

Hejsan!
Här kommer en liten video!

Hejdå!

Svar på läsar fråga!

Hejhej!
Jag hade tänkt att svara på en läsar fråga!!!!
Fråga: Ojsan, jag glömde fråga förut.... vad heter det stället där du bor på??? typ vilken ort eller håla eller någonting? tacksam för svar!!!!!!!!!!! läser din blogg varje dag, och jag måste bara säga att jag älskar den!!!!! du får gärna göra fler inlägg per dag, men bara om du vill! och sen ser jag framemot bilderna från din dag idag och tröjan från new yorker!!!! hälsningar Alicia!!
Svar: Hejhej Alicia... Jag är väldigt tacksam för att du frågade nåt, det är faktiskt det första frågan jag har fått här på min blogg... Men jag vill hälst inte berätta vilken ort jag bor i. Det är liktsom lite för personligt tycker jag. Tack för att du i alla fall frågade nåt. Hoppas det är okej att jag svarar så!!!!

Kram Alva!!!!!!
Hejdå!


Min nya tröja!

Hej hallå...
 Nu har jag gjort en video där jag visar upp min nya tröja från stan i går! Jag lovar, den är superdupersöt!

Hejdå!

tack!

Hej.
Jag skulle vilja tacka en läsare. Hon heter Alicia. Hon gav mig bra tips på film!
TACK ALICIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
HEJDÅ!

stan med mamma o pappa...

Idag gick jag upp ur sängen klockan tolv. Sen så åkte mamma jag o pappa till stan. Vi gick på en slottsvisning på slottet med en guid. Det var faktiskt ganska tråkigt. Men så så gick vi i lite olika butiker på stan. Tex en affär som jag älskade. Den hette new yorker. Det fanns jätte söta kläder där. Jag köpte en jätte, jätte söt t-shirt. Jag tänkte också köpa en annan t-shirt där som också var jätte söt. men jag vill spara lite pengar till nån annan shopping runda. Sen så gick vi in på vågen och tittade lite där. Sen så åt vi på jensens bufhouse. Nu vet jag inte om jag stavade rätt men spela roll. Där åt jag aldeles för mycket känner jag nu (ont i maagen)! Jag åt först tre stora mackor till förrätt. Sen en kalvbiff med potatis till varmrätt. Och sen en banana split till efterätt! Allting var super duper gott. Särskilt banana splitten. Sen på stan så hade de nån konstutställning. Det var en jätte stor kanin. Och massa vita gubbar överallt (såklart inte riktiga)! Jag orkar inte ladda upp några bilder nu. Men jag kan göra det i morgon!
Hejdå!


talkingclothet.se

Hej, jag tittade just in på en sida som heter www.talkingclothes.se ... Dom hade ganska mycket fint där. Bl.a jätte söta berlocker, jätte söta väsk smycken, fina ringar och så vidare. Jag blev jätte sugen på en väska där! Dom hade också kläder och acecoarer till olika stilar t.e.x kawaii...

Var bara det jag ville säga!
Hejdå!


Hyra film...

Jag kom på en sak... Att det finns så sjukt många filmer som jag vill se men inte har sett... Nån gång den här veckan så måste jag hyra film. Kanske 17 again?

Eller nån twilight?

Eller kanske the mask?

Jag vet inte riktigt!
Har ni några bra filmtips? I såfall komentera!!!!! Blir tacksam om ni gör deeeet!!!
Hejdå!

Bild bomb från kvarntorpshögen...

 Nu så ska jag visa upp alla mina fina bilder från kvarntorpshögen.

SKYLT!!!!!!

Där sitter jag och vilar på den jätte långa trappan...


Det här är den långa trappan uppifrån... Den var längre en den ser ut att vara på bilden!


Där går jag i trappan...

Utsikten var fantastisk...

Där sitter jag bara...

Ett konstvärk som jag själv skulle kallat nakna damen...

Ett konstvärk som solar sig lite...

Ennu en bild på utsikten...

Det ska föreställa en kyrka...

Konstvärk av trä...

Några konstvärk...

Bild som jag tog när vi var påväg till kvarntorpshögen!
Det var det... Hoppas ni gillade bilderna.... Men nu ska jag gå och drika min milshake...
Hejdå!!!!


Plats sju!

Nu så ska jag presentera nummer sju av mina tio favoritlåtar...
Låt titel: Coconut tree
Artist: Mohombi


Ha en bra daaag!
Och håll utkik för snart så kommer bilderna från kvarntorp...
Hejdå!

tillbaka från kvarntorp och har precis gjort hallon och choklad milkshake...

För en typ en timme sedan så kom jag hem från kvarntorpshögen. Vi gick i den där långa, långa trappan. Ahh, i alla fall jag och mamma. Sen så åkte vi och tittade på husvagnar. Jag tycker att det är ganska kul att titta på husvagnar. Men vi kanske ska köpa en. Det vore kul att ha en så att man slipper att sova i tält! Det är ganska mysigt att sova i tält, men jag har fått för mig att det känns äckligt att sova i tält. Jag tycker liktsom att det är frächare i en husvagn. Men sen så åkte vi och köpte present till min söta lillkusin, Jolina. Och efter det så åkte vi och handlade mat. Men jag följde inte med in för att jag var helt jätte trött. Jag vet inte varför, jag bara var det. Men sen så kom vi äntligen hem. Det första jag såg när jag hoppade ut ur bilde var massa hallon på buskarna. Så jag fick en ide. Jag plockade massa hallon. Sedan så cyklade jag i väg till macken och köpte hundra gram mjölk choklad. Sen så gjorde jag hallon och choklad milkshake av det hela. Just nu så står den i frsen. Jag får hoppas på det bästa resultetet. Bilder kommer sen... Har liktsom inte laddat upp som än, hihi.
Men nästa inlägg kommer vara smokat med bilder från kvarntorp.
Ha det bra!
Hejdå....;)


Kvarntorpshögen

Hejsan....
´Jag har precis ätit en god frukost, som bestod av två mackor med bara smör. Det kanske inte låter så gott med det var det! Men idag så ska jag och mina föräldrar åka till kvarntorpshögen. Det finns en trappa där med jätte många trapsteg som vi kanske ska gå i... Har ingen bild nu så det får bli ett tråkigt inlägg... Dagens outfit kommer senare idag...
Ha en bra dag!
Hejdå!!!!!

Ett sista inlägg, sen blir det sängen med en bok...

Hallå allihopa...
Jag hade bara tänkt att publicera ett sista inlägg innan jag studsar ner i sängen med min braiga bok, hihi. Men det jag ville säga var inte så mäskvärdigt, eller så är det det. Men det beror på vad ni tycker. I alla fall så ville jag bara säga godnatt, hihi. Ja det var bara det. Men så att ni inte tycker jag är tråkig så ska jag lägga upp en liten bild på mig.

Hahah, kanske inte världens snyggaste bild. Men jag orkade inte leta mer. Jag är faktiskt ganska trött.
Sov så sött!

Låtar från www.fokis.se ;)

Hej på er! Jag hade tänkt att lägga upp två videos på två låtar som jag har hört på www.fokis.se ... Dom är faktiskt ganska bra.
Den första här övanför texten heter "I my me mine" och är av "4minute"!!!!!!
Den här heter "Roly poly" med "T-ara"!!
Ha en bra kväll och jag hoppas att ni sussar så gott i natt!

Hejdå och godnatt;)


Plats 8!

hejhejhejhejhejhejhej!!!!
Nu tänkte jag ladda upp plats åtta av mina 10 favo låtar!
Låt litel: Solo
Artist:Iyaz


Ha det så bra tills nästa inlägg!
Hejdå!

Det blev en villo stund också!

HEJHEJ!
I går så sa jag ju att jag skulle åka hem till sofia. Jag stanade lite längre än planerat. Jag sov över hoss henne. Men vi har i alla fall haft jätte kul! Vi försökte att göra typ som en show. Vi hade tänkt att lägga ut den på youtube men det gjorde vi inte. Och sen så gjorde vi en blogg. Jag avslöjar inte vad den heter ännu. Men nu så ska jag msn-a lite!
Men jag bjuder på en bild.

Det här är den första bilden som jag laddade upp på denna blogg!
Hejdå!


Sofia idag!

Hejhej.
Idag ska jag va me soso.

Det här är en bild på mig och sööööta soso (sofia)!!!!!
Om ni undrar varför jag är så kort så är det för att jag lägger huvet på sosos axel.
Soso är den som ler om ni undrar!
Hejdå!


Godmorgon... Eller typ god förmiddag

Hallå alla läsare.
I går så sa ju jag att jag skulle göra en guide om hur man laddar upp videos från youtube.com till blogg.se.
Jag började med den i går men det tog jätte lång tid så jag hann inte färdigt men jag tror att jag hinner färdigt idag. Men nu när jag endå håller på att skriva så kan jag ju berätta att jag har tänkt att börja med dagens outfit. Jag har funderat på det länge men nu så bestämde jag mig. Här nedanför så kan ni se dagens!

Svart linne (under det vita) är från hm.
Frukt linne från ginatricot.
Bye bye!

tyvärr... Det blir ingen plats 8 idag!

Hejsan!
Det blir tyvärr ingen plats åtta idag! Men jag ska försöka att ladda upp den i morrn! Men asså när jag trycker på bädda in så står det "inbäddning inaktiverad på begäran"! Så det går tyvärr inte! Men i alla fall så skulle det ha vart Solo med Iyaz!
Ni kan ju själva gå in på youtube och kolla på den!
Men om ni blev ledsna över att det inte blev nåt idag så ska jag muntra upp er lite! Jag hade tänkt att göra en guid på hur man lägger ut videos från youtube.com! Håll utskik!
Hejdå!

Semester från bloggen= SLUT;)

Hejsan!
Ni vet att jag tog semester från bloggen en vecka för att jag var och campade med min familj. Men nu är den semestern slut! Nu ska jag ha hyfsat bra uppdatering. Men jag kommer att berätta om några dagar som jag tyckte speciellt mycket om på campingen, och även lägga upp några bilder! Åh juste, jag har ju glömt att lägga upp plats åtta av mina 10 favo låtar! Men jag lovar att det kommer idag! Tyvärr så har jag ingen speciell bild från idag så HEJDÅ!

Godnatt från en sovsäcks innrullad tjej!

Hejsan!
Nu ligger jag i min mysiga sovsäck och kollar lite på datorn! Det är faktiskt ganska mysigt med tält! Men nu ska jag surfa vidare. Hejdå!!!!

Strand-slappar-dag!

Hejsan!

Idag har jag slappat en hel del på stranden! Vi har gått till stranden tre gånger idag. Det är skönt att bara slappa och bada i mellan åt. Men mina inlägg den här veckan kommer att bli väldigt tråkiga eftersom att jag inte kommer lägga upp så många bilder men jag ska försöka fixa det i morrn! Men jag lovar att i alla fall en bild kommer upp från resan! Men somsagt så längtar jag så sjukt mycket till på onsdag. DÅ SKA VI TILL LISEBERG!!!!!!

HEJDÅ!


Tälta!

Hejsan!
Nu är jag på åsa bad o camping! Det var en lång resa hit men det gick bra! Jag kan tyverr inte ladda upp några bilder nu. Eller jag orkar inte. Jag har precis bäddat in mig i sovsäcken och lagt mig på maddrasen! Men nu orkar jag inte skriva mer så HEJDÅ!

Hinner inte blogga

Heej!
Jag hinner nog inte blogga nåt mer idag för att snart så ska jag och mina föräldrar åka till en raggar träff som heter power meet;) Men jag skriver i morgon. Fast kanske inte så mkt eftersom att jag kommer att packa. För på söndag ska jag och min familj till en camping som heter Åsa bad och camping! Jag längtar tills onsdag för då ska jag åka till liseberg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Förmodligen så kommer jag att ta massa bilder på campingen och lägga upp på bloggen!
Nu ska jag åka!
HEJDÅ!

Nya kategorier!

Hejsan!
Har fixat lite nya kategorier.
Så att ni vet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tänkte gå och lägga mig nu. Klockan är ju endå snart 12!
Blogga mer i morrn!
GODNATT!

My life as Liz!

Hejsan!
För inte så länge sedan så berättade jag för er att mitt favorit program var My lifeas Liz. Men jag tänkte att ni kanske ville veta när det är och på vilken kanal det är på!
Det är på MTV. Söndagar halv sju! Jag vet inte vad ni tycker, men jag gillar det!
Här kommer några bilder från programet!



Hejdå!!


PLATS 9 ;)

Hejsan!
Äntligen så ska jag visa er 9-onde bästa låten enligt mig (av 10)
Låt titel: Never Say Never
Artist: Justin Bieber


Jag måste säga att justin bieber är så sjukt söt. Jag har afisher på han!
8-an kommer i morrn!

Hejdå

 

 

 

 

Hejdå!!!

 


Shopping med mamma!

Hejsan!
Jag åkte inte till mormor idag. Jag åkte till marieberg med mamma istället. Jag köpte några kläder och lite andra saker! Här kommer bilder på sakerna!

Hårspray, 34 kr på kicks!

Linne, 99 kr på ginatricot!


Tiger mönstrad t-shirt, 99 kr på wear it!

Hålig t-shirt (den är hålig men det syns kanske inte på bilden men om man tittar noga så ser man dom), 47 kr på rut m. fl.

Liten spegel, 70 kr på kicks!

Hejdå ses i morrn.

 

Ps. Top 9 i den där musik listan kommer snart. Håll utsikt!


Im so sorry!

Hejsan!
Minns ni den där video grejen jag pratade om för npgra dar sen! Jag sa ju att jag skulle lägga upp en video varje dag, totalt tio videos. Men det var ett ta sen jag la upp topp tio så jag lovar att lägga upp nian i morn annars så kommer jag att ta kort när jag äter en blomma och lägga ut på bloggen!
Hejdå!

Soso idag;)

Hejsan!
I dag har jag vart med VÄRLDENS BÄSTA Soso! Först så körde mamma mig till Soso på förmiddan. Där så pratade vi mäst och lyssnade lite på Michael Jackson! Sen så kom mamma och hämta oss så vi var lite hoss mig också! Hoss mig så tog vi några gamla kläder som jag inte använde och klippte och sydde om dom lite. Soso gjorde mäst. P.g.a att jag skulle göra en kjol till en väska. Mammas symaskin var paj så vi fick sy för hand. Men i alla fall så hade jag kommit en bra bitt men hade ganska mycket kvar. Jag sydde och sydde. Och sen så blev det en knut så jag drog ganska hårt för att få ut den men då gick tråden av och allt jag hade sytt förstördes. Men jag ska nog till mormor i morrrn och sy färdigt väskan på SYMASKIN! Men så gjorde jag typ en handske som jag blev ganska nöjd med, men den blev lite konstig! Och sen så gjode jag en as FUL väska!!!!!!!!!!!!! Sen innan soso åkte så hade vi som en liten modeshow för min mamma! Sofia hade sytt tre tröjor, en väska och en kjol!!!!!! Hennes grejor blev as snygga. Enligt mig! Jag lägger upp bilder på hansken och väskan i morrn! Nu får ni nöja er med en annan bild, på mig!

Den här bilden är typ tagen för ett halvår sedan!!!!!
Så den är gammal och jag ser inte ut så där idag!!!!!
Hejdå!

Om en vecka!

Hejsan!
Om en vecka ska jag åka till ett ställe som heter Åsa bad och camping. Jag har glömt att säga det förut. Men jag kommer ta massor av bilder med min kamera som jag kommer att lägga upp på bloggen. Men var inte oroliga. Jag kommer ta med mig datorn och blogga där. Men det kommer att bli ganska dålig uppdatering:( Men  man måste ju få ha lite kul på sommaren. Jag känner att jag vill vara ute i stället för att vara inne med datorn. Så tyverr kommer det att bli ganska dålig uppdatering! Vi kommer att vara där i en vecka. Under den veckan så ska vi åka till GBG (göteborg). Och vi ska gå på liseberg. Kommer bli så kul!
Här kommer en bild från google. Orkar inte ladda upp någon bild. Det går så himla segt!

Somsagt från google!
Hejdå!

RSS 2.0