Gott nytt år!!

¨
Gott nytt år önskar jag och min kompis ida till er!!

Ida!!

Hej! Nu är min kompis ida här!! Jag är i alla fall as trött eftersom hon och jag var uppe till halv 5 i går, och så vaknade vi 2 i dag!! Mysigt!! Men ikväll blir det väll att skjuta lite raketer!! Men nu ska jag kolla lite på internet och ha lite kuuul!!
Gammal bild!!

Nee men, hej!!

Hej!
Har lite tråkigt nu, så tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg. Men nyss så spelade jag moviestarplanet (igen, haha)!!
Idag har det inte hännt mkt. Har bara vart hemma och städat lite och sånnt. Men jag hade tänkt att göra en ny blogg design snart igen. Gillar inte allt så jätte mkt. Men vi får se när jag fixar den.. Men nu ska jag kolla lite bloggar mm.
Hejdå!!
Passa på att fråga mig saker i min FRÅGESTUND!!!

Fredag!!

Heej!!
Idag är det FREDAG!!!!!!!!!!!!!!!! Jag har precis gjort mig i årdning, tagit en lång dush mm. Men idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska typ städa mitt rum och lite så-- För i kväll kommer min kompis och min farbror från sundsvall ner hit. Men asså min kamera har dött, så ska jag ska försöka återuppliva den så ni kan få lite bilder till nyår!!
Dagens outfit!! Bilden tog jag för ganska så länge sedan men jag har samma kläder idag!!
Ha det bra!!

Frågestund!!


Fråga vad ni vill fram till 10 januari 2012!!

Godnatt!

Hej och godnatt!!
Nu är klockan 20 i 11. Jag tänkte stänga ner datorn kl: 11, så det blir kanske några mer inlägg i kväll, men jag skriver godnatt nu!! Det kommer att komma upp en frågestund aldelles strax så att ni vet!
Ha det bra tills dess!

Seg dag!!

Hej!!
Igår så somnade vi inte så sent, typ halv 3. Men ändå så sov vi till 1 idag, hehe!! Men sen så åt vi lite brunch (kyckling och pommes). Sen spelade vi moviestarplanet till klockan halv 4 då vi tog på oss kläder med mera. Och nu har jag fått erbjudade från moviestarplanet, där jag får vara vip-medlem i en vecka och så får jag 500 starpoints för bara 15 kr. Så nu ska jag bara betala sen är det klart!! Älskar moviestar!!!!! Men nu ska jag fortsätta spela!!
Hejdå!

Hej! Nu är jag hos malin och jag kommer so...

mms_img35608 (MMS)

Hej! Nu är jag hos malin och jag kommer sova här! Just nu tittar vi på eclipse! Skriver mer sen! Puss och kram skummbanan..


Stan idag då!

Hej!!
Nu sitter jag och facebookar lite! Snart drar jag och Malin till stan. Hon ska bara äta först. Men sälänge ska jag nog städa mitt rum, hehe. Lite stökigt bara! Här kommer en bild från den gången vi handlade julklappar tror jag!

Godnatt alla bloggläsare!

mms_img11444 (MMS)

Godnatt alla bloggläsare!


Facebook!

Hej!
Gud vad jag älskar facebook. Just nu sitter jag och chattar med massa, eller i alla fall 3! Man kan titta på bilder, chatta, skriva roligt, kommentera, gilla!!
Aja, skriver mera sen!

Buss!

Hej!

Just nu håller jag på att kolla lite busstider. Jag och malin hade tänkt att åka upp på stan i moron. Hoppas verkligen att jag hittar nått snyggt. Men nu ska jag typ göra nått!
Hejdå!


Orange and blue!

Dagens:
Orange tröja - bikbok//Blå jeans - JC//

Orange som en pumpa!

Lite bilder på tröjan jag köpte igår!
I hope you like it!

Skype!

Hej!
Nyss så skypade jag med Ella och Maja! Vi hade lite kul! Men idag så vaknade jag 12!! Var riktigt skönt att få sova så länge. Snart ska jag väll gå ner och ta nåt att äta! Bloggar mer sen!!
Bye bye!!
Love you Persson!

Är så trött!

Hej!
Klockan är några minuter över tolv och jag är så trött. Jag ska nog gå och lägga mig och läsa en tidning eller nåt! Godnatt!
Ps! I moron blir det bättre uppdatering!!
cp bild, I know!!

Min måndag!

Hej!
Idag så har jag vart på marieberg på mellandags rean. Det var as mkt folk så vi var inte där så länge!! Men jag kom hem med två påsar, en från bikbok och en wear it! På wear it så köpte jag ett par hel svarta tights, och på bikbok köpte jag en orange stickad tröja!! Det kanske inte låter så jäkla snyggt men jag tyckte att det va det. Jag har inte hunnit ta nån bild än men det kommer i moron. Sen så åkte vi hem och tittade på baksmällan 2. Ägde!! Jag har itne sätt 1:an, men jag gillade 2:an, ahhaha!!! Sen så gick vi till mormor och morfar och åt middag!! Men nu är jag hemma. Ha en fin kväll!!

Kläder!!

Här kommer lite kläder som jag har hittat!
JODIE KNIT SWEATER
Gul randig-cubus//kors tröja-ginatricot//svart randig-ginatricot//shortsen-hm//blusen-hm//shortan-hm//

Tänk om taket blåser av :O

Hej!!
Nu är klockan halv 2 och jag är fortfarande vaken ;D Men just nu ligger jag i min säng och lyssnar på hur det blåser utanför fönstret. Ush, känns som om hela taket ska flyga av! Tänk om det gör det :O Då måste vi flytta till ett nytt hus. Mkt krongligare att ta sig till skolan, får åka buss, längre från kompisar, allting!? Men nu får vi hoppas på att taket inte blåser bort ;) Men medans ovändret håller på där ute så tittar jag på lite kläder online. Hittar mkt snyggt, faktiskt. Eftersom det är mellandagsrea i morgon, så måste jag titta ut lita grejer så jag har nån koll vad jag ska handla. Åker nog dit själv eller med brorsan. Men nu ska jag fortsätta titta på kläder och sånt!
Puss och kram skummbanan!

Snart tolv!

Snart är klockan tolv!
Här kommer nagel videon. Jag redigerade den aldrig, men jag hoppas ni blir nöjda ändå!!

Video kanske!!

Hej!
Snart kommer det kanske en video. Jag tänkte visa hur jag målade mina naglar, men först ska jag ladda hem ett video redigeringsprogram så jag kan göra en bra video!!
Puss och kram, skummbanan!!

Gjorde om dom!!

Heej!
Jag tog bort nagellacket och gjorde om dom, det blev så svårt att göra dom på högernaglarna, så dom blev helt failade. Nu gör jag lite änklare naglar och tänkter typ ha dom i en vecka, och sen göra om dom till nyårs naglar igen!! HAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men hejdå!!

Naglar!!

Heej!!
Nu så har jag målat alla naglar på vänster hand. Jag körde med lite nyårs tema, men blev lite misslyckat, men ändå ganska bra!! Men nu ska jag fortsätta med högra handen ;)
Hejdå!!
Här får ni en väldigt dålig sneak peak, haha!

I stället för att slappa!

Hej!
Nu har typ halva dagen gått, och under den tiden har jag bara slappat! Igentligen skulle jag göra det hela dagen men jag orkar inte, så nu har jag kommit på tre andra saker jag kan göra, hehe;D
1. Måla nya naglar. Med typ vinter/jul/nyårs stile!
2. Storstäda mitt rum! T ex: ränsa bort kläder och annat skit, som jag inte använder!!
3. LYSSNA PÅ MUSIK!!!!!!!!!!!!!!
Men nu måste jag börja så jag kan bli klar i dag!!
I'm sexy and I know it.. ;)

Söndag idag!!

Hej!
Idag är det söndag, och jag har tänkt att slappa. Jag ska bara fixa lite här hemma och så, sen kan jag slappa så mkt jag vill! Älskar söndagar.. Här kommer en bild på mig!
Från igår!!

HAHAHAHAH

HAHAHAHAHHAHAHAHA AJ VAD KUL JAG HAR, ELLER INTE!!!
GODNATT!
SNYYGGGGGG!!!

Hyper glad!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej!
Känner mig typ hyper glad just nu. Jag har fått världens finaste kläder, parfym som luktar ap gott, 800 kr på mariberg, 300 kr på kicks, 500 får-använda-var-jag-vill-pengar mm. Jag bara älskar allt nu!! Men nu ska jag nog sova!!
Jag just nu!!

Julen = bäst!!!

Sista bilden: Jag drack alkoholfri snapps :)

-Satt as bra, bara lite stora -.-

Hello..
Testade just U.S.A jeansen, och dom satt as bra, lite stora bara!
Vad tycker ni??

Julklappar!!

Här kommer mina julklappar!!
U.S.A shorts från mormor och morfar.
U.S.A jeans från mamma och pappa!!
Presentkort på kicks, laddat med 300, från mamma!!
Örhängen från mamma och pappa!!
Nagellack från mormor och morfar!!
Presentkort på mariberg, från mormor och morfar, laddat med 300 kr!!
500kr från pappa!!
csi sesång: 1, från pappa!!
Christina Ahuilera's parfym! Luktar as gott!! Från mamma!!!!!
Presentkort på marieberg, laddat med 500kr. Från mamma och pappa!!
Stor väska! Från mamma och pappa!
Sen så fick jag också lite underkläder som jag inte orkar ladda upp nu, kanske laddar upp bilder på dom i moron.
Kommer också att få lite paket av brorsan i morgon. Får inte öppna dom nu eftersom han är hos sin farsa :P Men nu ska jag va social och umgås med min lilla familj!!
God jul!!!

Hur det va i Falun!

Hej!
Nu tänkte jag berätta om hur det va i Falun. På bussen dit så satt jag brevid malin. Vi hade skit kul hela tiden. Fast jag mådde lite dåligt på slutet, men jag spydde inte!! Direkt när vi kom fram så åt vi lunch. Sen hade 6z (jag och min klass) hemkunskap. Då skulle man va två och två och baka bröd och laga soppa! Jag va med Malin, och vi bakade bageter och lagade kötfärs soppa. Soppan vart rätt okej och samma sak med brödet! Sen åt vi middag, och sen hade vi rast restan av dagen. På kvällen hade vi skit kul. Jag delade rum med Malin, Linn och Ella. Vi åt godis hela tiden och skrattade typ hela tiden. Sen när vi skulle sova så vet jag inte varför, men jag flyttade ner till Malin och sov i samma säng, hahah:D Nästa dag hade 6z fysik. Det var skit kul!! Man skulle först hälla karamellfärg i en bägare med kallt vatten och en bägare med varmt vatten, och sen se vad som hände. När vi skulle plocka undan så hade Alva (inte jag) ut karamellfärgen på hela hennes labrock, så det såg ut som hon hade blivit skuten. Sen så hade vi sy slöjd. Då sydde jag en halv fisk, och på nått konstigt sätt så råkade jag klippa mig i fingret!! AJJJ!!!!! Sen hade vi rast hela dagen. På kvällen var det fem kamp. Det var rätt så tråkigt. Sen sov jag i Malins säng igen. Nästa dag så hade vi slöjd hela dagen. Då blev jag klar med min fisk!! Det blev helt failad, och jag blev inte ett dugg nöjd!!!!! På vägen hem så hade vi skit, skit kul!! Jag Emelie och Malin satt och sjöng, haha!
-Baby norrköping, norrköping, borås!!
-Mamma Mia!
-Oh docktorn Lisa på huvet och sa..
Här kommer lite bilder!!
Jag!!!
Fisken jag sydde!
Andra sidan!!
Sydde 50% rosa, och 50% blå!! Vad tycker ni??

God jul♥

Hej och god jul ♥
Förlåt för att jag inte har bloggat så mkt dom senaste dagarna, men jag orkade inte ;) Men nu har jag i alla fall öppnat alla mina julklappar. Fick inte så många, men jag blev nöjd endå!! Jag fick typ det jag önskade mig och så :)
Bilder kommer snart!! Men här kommer en färsk bild på mina sötnosar -.-
Hur det va i Falun berättar jag sen!!

Hej! Nu är vi på väg till falun och har de...

mms_img71509 (MMS)

Hej! Nu är vi på väg till falun och har det kuligt! Men nu ska jag va social!!!


Falun idag!

Hej!
Nu är klockan kvart i sju och jag har vart vaken i 45 min nu. Men idag så ska jag ju åka till falun, och det var därför jag gick upp tidigare idag! Men jag kommer kanske att skriva nåt inlägg via mobilen när jag är där. Men förmodligen inte. Men nu ska jag äta frukost!
Hejdå!

Tidning i sängen!

Hej, nu ska jag gå och lägga mig i sängen med några bra tidningar. Men vi hörs ju i moron. Godnatt alla ;D

Saknar dig tiepmalin!

Hej!
Min BÄSTA vän Malin har vart sjuk nästan en vecka, och jag saknar henne sjukt mkt! Längtar tills på måndag i skolan. Först så träffar jag dig i skolan, sen så ska vi sitta på samma buss i cirka 2 tim, sen slöjd ihop, sen sova i samma rum. Sen nästa dag vaknar vi samtidigt i samma rum, sen kommer vi tillbringa hela dagen tsm. Men nu måste jag leva i nuet, haha!
Malin!!!!!

Städat rummet!

Hej!
Nu har jag precis städat mitt rum! Såg alvarligt ut som ett bombnedslag, eller rättare sagt klädnedslag. Det låg kläder på hela golvet, täcket på golvet, choklad papper över allt. Har till och med bevis:
Före!
Efter!
Lite skillnad, va?? ;)
Nu ska jag byta om, kolla facebook och lite till :D

Hello!

Nu sitter jag i köket med mina kära föräldrar :D Men jag tänkte berätta hur min dag har varit!
Först vaknade jag av att min lilla kusin skrattade. Sen gick jag ner och fixade mig. Sen va jag lite med min kusin vitamin. Sen åkte jag om mamma och leteade efter A3 papper, men vi hittade inget, så i morgon så åker mamma och köper ett på marieberg! Men när jag kom hem så tittade vi på smurfarna som vi hade hyrt! Haha, bäst!!!! Men nu så vet jag inte vad jag ska göra! Här kommer en bild :)

Hej! Nu ska jag åka och köpa ett A3 papper...

mms_img10337 (MMS)

Hej! Nu ska jag åka och köpa ett A3 papper! Skriver mer när jag kommer hem!


Godnatt alla♥

Hej♥
Nu ska jag sova! Är verkligen trött.. Jag hade tänkt att fixa lite grejer i moron, t ex städa mitt rum, jobba lite med en bilduppgift som vi ska göra innan falun och blogga såklart! Godnatt♥
Dålig bild jag vet ;)

Falun på måndag!

Hej!
En grej som jag kanske inte har berättat för er är att jag ska åka till falun i tre dagar med hela årskurs 6 på min skola! Vi åker dit på måndag och kommer va där i tre dar! Så vi kommer hem på onsdag! Men jag tror inte att jag kommer blogga där uppe, eftersom man inte får ta med sig nån dator :( Men jag kanske skriver nåt mobilinlägg, men troligtvis inte.. Föresten är det bara 8 dar till jul! Hoppas jag får nåt fint i julklapp!!!!!!

Sorry Rorry!

Hej och förlåt för att uppdateringen har vart usel nu! Men jag har inte haft tid! Innebandy, skolan, kompisar, allt!
Men nu ska jag slänga in ett liten inlägg. Men jag tror att jag kommer att blogga lite mer i kväll så jag tänker inte skriva så mkt nu, hehe.
Föresten.. Har ni sätt barnprogramet "Rorry, en racerbil"? Bara för BÄST!


Sova!

Hej!
Nu ska jag sova! I morgon så ska jag försöka blogga mycket!
Godnatt!

Amanda Fondell - All this way!!

Sitter och gråter till denna låt just nu!! Amanda Fondell, du får mig att gråta :')

Ni borde läsa detta!

Jag hittade just ett inlägg på en blogg som ni borde läsa!!!!
KLICKA HÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Denna bild är inte ny!

Amanda Fondell - True Colors

Nån mer som tyckte att det var rätt som vann idol 2011?

Haj på daj!

Hej allihoppa!
Idag har jag vart i skolan som vanligt! Jag hade skit kul med Lisa och Ella hela dagen. Fast sen hade vi idrott och då var inte Lisa med :( Sen så följe Linne pinnen (Linn) med mig hem. Vi hade lite kuligt!!! Men nu så har jag Linn dragit hem till sig och jag sitter ensam i mitt kalla rum och bloggar! Förlåt för dålig uppdatering föresten. Men jag lovar att jag ska skärpa mig nu! Har blive klar med allt skol jobb nu, så nu har jag mer tid till bloggen!! Men nu ska jag lyssna färdigt på en låt, sen vet jag inte vad jag ska göra :P
påtal om ingenting, har ni också stjärnor i era fönster?
Bästa bilden ever :)

Hej! Här är en bild från igår! Men nu ska ...

mms_img73484 (MMS)

Hej! Här är en bild från igår! Men nu ska jag gå till skolan! Kanske skriver ett mobilinlägg när jag kommer fram, om jag kommer fram. Men nu måste jag gå, hejdå:)


At home!

Hej!
Nu är jag hemma igen! Jag frös verkligen fötterna av mig där. Men nu ska jag chatta lite på facebook och så! Hejdå

Hej! Nu har jag vart på julmarknad. Det va...

mms_img59995 (MMS)

Hej! Nu har jag vart på julmarknad. Det var inte så kul för jag frös fötterna av mig! Men nu sitter jag ensam i bilen medans mamma o pappa är inne och handlar!! Men nu ska jag typ smsa lite! Hejdå :)


Hej! Just nu är jag påväg till en julmarkn...

mms_img35398 (MMS)

Hej! Just nu är jag påväg till en julmarknad! Skriver kanske mer sen! Bye bye!


Trött!

Nu är jag trött, och ingen är inne på facebook så det är ingen idé att var vaken mer. Men innan jag somnar så ska jag lyssna färdigt på Angels med Robbie Williams! Min BÄSTA kompis Malin tipsade mig om låten. Den är verkligen super bra! Tack för tipset BÄSTAKOMPIS!
Verkligen skit snygga bilder ;)
Godnatt mina sötnosar!

I'm back!

Hej!
Som ni kanske har märkt så har jag haft en liten bloggpaus i några dagar. Men det är för att jag vill verkligen jobba så mkt som möjligt nu sista dagarna i skolan! Men nu har jag inte så mkt kvar att göra i skolan så nu tänkta jag avbryta den lilla bloggpausen. Men nu kasnke inte kan förvänta er världens bästa uppdatering! Men i alla fall något. Men snart ska jag nog sussa. Så jag säger väll godnatt här!
Hoppas att ni inte tycker att jag ser ut som en zombie utan smink :D

Tisdag ;)

(Först så vill jag bara säga förlåt för att uppdateringen har varit kass dom senaste dagarna!)

Heej!
Igår: skolan, innebandy!
Idag: skolan+idrott, plugga hemma, marieberg!
Som ni ser så har det inte hänt nåt speciellt dom senaste dagarna. Skolan har vart ganska kul, innebandyn var sådär, idrotten var ganska kul, att plugga hemma var ganska kul, jag köpte inget på mariberg så det var inte så jätte kul! Dom två senaste dagarna har vart ganska kul men trots det har jag inte haft nån lust alls att blogga:(
Men vi får hoppas att det går över! Här kommer en bild!
Världens finaste bild! Hittad på: www.weheartit.com!

Tjoooooo

Hej!
Idag är jag super glad jag vet inte varför!!!!!!

Katter!

Är det bara jag som tycker det här är jätt sött?!

2 tidsinställda!

Hej!
Snart drar jag till skolan! Men först vill jag bara berätta att jag har två tidsinställda idag. Men då vet ni! Men nu måste jag gå.
Hejdå!
Bild från igår!

Dagens outfit!


Tröja: gina tricot // Byxor: JC!

Godnight!

Hej!
Det har varit en lång dag på stan idag, så nu ska jag sova! Jag orkar verkligen inte göra någonting annat nu. Men nu måste jag stänga av datorn innan mamma och pappa märker mig, haha!
Godnatt!

Video - På stan med Ella!

Den kan vara lite konstig!
Klicka HÄR för att komma till Ellas blogg!

Video on way!

Hej!
Snart kommer en video från stan. Hoppas ni gillar den!

Bildbomb från stan!

Genrepet på O helga natt. Om du tittar på bilden noga så ser du Thomas Di´leva men lila kläning och blå jacka!
Senare på kvällen!
En bild i skyldfönstret!
Sen fick vi ju ett program också!
En suddig bild på en julgran som stog på stan!
Skulle egentligen ha laddat upp en bild på två donuts som vi köpte, men bilden vägrar att komma upp på bloggen!
Snart kommer en liten video från stan!

Indiana jones!

Hej!
Nu har jag dushat och sitter och tittar på indiana jones. Den äger! Men i pausen så laddar jag upp bilderna från stan. Vi hade så jäkla kul!

Efter en lång och rolig dag på stan så sit...

mms_img66400 (MMS)

Efter en lång och rolig dag på stan så sitter jag här hemma med en coca cola vanilla! Men nu ska jag ta en varm dush! Skriver mer sen och då kommer även bilderna från stan:-)


Snö på bloggen

Hej nu har jag snö på bloggen! Men nu måste jag gå!
Hejdå!

Om en halvtimma!

Hej!
Om en halvtimma så kommer Ella och hämtar upp mig så åker vi till stan och shoppar! Kommer bli så sjukt kul. Vi kanske möter upp sebbe och kevvan (kevin) också. Då blir det kul!!!!! Men nu måste jag förbereda mig lite! Hejdå!

637

Hej, detta är mitt 637:e inlägg! Men just nu så ligger jag i sängen och kollar några bloggar! Men jag har kollat alla som jag följer nu, så jag ska nog sova nu! Godnatt!

Musik i mp3!

Hej!
Nu har jag laddat över lite musik till min mp3. För er som undrar så fick jag den idag, som en välkomspresent för jultidningarna. Jag fick också hem alla premier förutom min donut maker. Den kommer vecka 51 så det är inte så långt kvar! Men det blev ien så många låtar. Jag orkar inte sitta uppe längre så jag ska nog byta om och sova nu!
Godnatt!

Musik!

Hej!
Just nu så sitter jag och försöker ladda ner lite musik till min nya mp3 som jag fick med posten idag. Är det någon av mina läsare som vet nån bra sida för nedalddning av musik! I såfall är det bara att kommentera!
En bild på paketen jag slog in förut idag!
Puss och kram gummibanan!

Hur gammal är du?

Hej!
Hittade just en rolig video på youtube!

Mitt rum!

Hej!
Nu tänkte jag visa mitt rum lite! Inte så bra bild, eller videon i huvud taget blev ganska dålig, men den får duga tills vidare!
Jag vet att det är fult men jag ska snart göra om det!

Söta katter!

Hej!
Hittade just världens sötaste katt-video och Fokis.se
Så gulligt!

Choklad kalender!

Här är min choklad kalender som mamma köpte till mig i dag! Lite sent, därför fast det inte så många att välja mellan!

Städar och slår in julklappar!

Hej!
Jag har precis städat mitt rum. Men nu sitter jag och slår in julklappar. Men snart måste jag åka ut på stan igen och hitta nåt till världens bästa Malin! Bild på hennes julklapp kommer tyvärr inte ut på bloggen eftersom hon läser min blogg! Men nu ska jag fortsätta med att slå in julklappar!

Kan inte ladda upp mina bilder!

Hej!
Nu hade jag tänkt att ladda upp två bilder som jag nyss tog men jag hittar inte överföringssladden till kameran:(
Men när jag hittar den så får ni bilderna! Men nu ska jag typ kolla några bloggar och sova!
Natti natti!

Paint - bild!


Foki = sötaste!

Tycker inte ni att foki är för söt? Här är en bild som dök upp på hennes blogg förut i dag!

Julbord!

Hej!
Förlåt att jag inte har bloggat idag, men jag har inte haft tid. Men det var sjukt kul i skolan idag, av tre anledningar!
1. Vi fick pannkakor till lunch!
2. Vi såg på film i skolan (madagaskar 2)
3. Jag redovisade franska!!!!

Men jag har i alla fall  nyss varit på julbord. Det var mysigt med live musik och alla tända ljus!
Men nu har jag inte så mkt att säga! Hejdå!

Pepparkaka och mjölk!

Hej!
Jag vet att jag iten har bloggat så mkt idag, men nu är jag här! Men idag har jag gått i skolan som vanligt! Efter skolan så åkte jag bara hem titta på tv. Och nu sitter jag med pepparkakor och mjölk. Men jag har liktsom inte så mkt att säga så det här får bli ett kort inlägg!
Hejdå!

Jobba hårt.

Hej.
Nu så är jag förmodligen i skolan och jobbar så hårt jag kan. Men jag kommer hem snart. Men ni får hålla ut tills dess!
Så här såg jag ut när jag var liten!

Bara jag som gillar snickers reklamen?

Är det bara jag som älskar snickers reklamen?!


RSS 2.0