Halloween uppvisning!

Heej!

Jag har precis ätit hotelets buffe. Det var gott.:) Men just nu så sitter jag och tittar på nån skräckfilm med mamma och pappa. Men klockan halv tio så ska vi gå till receptionen igen. Jag tror att det skulle vara nån skräck uppvisning idag eftersom det är HALLOWEEN idag! Men jag har inte så mkt mer att säga nu så här kommer några  halloween bilder från google.se:)






Ha en trevlig Halloween kväll!

Måndag:)

Heej!

Idag är det måndag! Idag så har jag badat lite och så har jag spelat biljard med Adrian (min bror). Det är typ det jag har gjort.. Men om några timmar ska väll vi gå och käka lite middag! Men jag är as trött nu så jag kanske lägger mig och vilar en stund snart. Eller så kollar jag några bloggar eller så! Men jag har inte så mkt mer att säga. Här kommer en bild på mig.

Bye;P

Söndags kväll i Egypten!

Heej!

Nu så tänkte jag berätta hur min söndags kväll har varit här i Marsa Alam! Först så gick vi ner och år buffe. Det var gott men jag tycker det är svårt att välja när det är buffe. Sen så satt pappa och min brorsa kvar i lobyn medans mamma och jag gick till några affärer och tittade lite! När vi var där så var det massa som hälsade på mig. Det var till exempel en kille som hette Alvo(vi säger att det stavas så) som häsade på mig. Haha. Men sen så gick vi och köpte lite att dricka medans vi tittade på lite uppträdande och sånt. Sen så gick vi en liten promenad runt hotelet, och nu sitter vi på rummet och sofftar! Men jag ska nog sova snart!! Är ganska trött. Men här kommer nån bild från i förr går!

Sånna här bilar åker hotelpersonalen runt med hela tiden!
Ses i morron!

Roliga plåster!

Heej!

Just nu så är det lite tråkigt i Egypten, så jag gick in på www.roligaplaster.se! Här är några plåster jag skulle vilja ha!

S_235_200_03a1e83699ec13b9f2edabd74f1bc3f0

















S_200_200_8461-o















S_224_200_2331_3904

















S_257_200_bndg-5653
















S_300_167_funny-bones














S_300_180_cupcakes
















S_225_200_2331_8212


















S_228_200_2331_3902


















Jag vet att det här inte alls handlar om Egypten, men eftersom jag skriver ifrån egypten så får den hamna i den kategorin!
Hejdå!


Bästa kommentaren!

Heeej!

Jag fick just världens bästa kommentar från världens bästa Malin!

main om På väg:):

Alva jag kommer sakna dig så mkt. Kommer att bli så tråkigt på lovet att inte ha någon att va med ses nästa vecka puss och kram från din bästis <3

Svar:

Jag kommer sakna dig jag med! Vi måste va jätte mkt när jag kommer hem!!! Puss och kran från DIN bästis!

 


Snorklatt!

Heej!

Just nu så sitter jag vid hotelrummets skrivbord och vilar upp mig efter dagens snorkling. Vi har sätt jätte mycket färgglada fiskar. Men det har i alla fall vart jätte kul. Dom dåliga nyheterna är att jag fick lite rivsår på benen av koral revet eftersom det var lång grunt! En till dålig nyhet är att jag råkade tappa min kamera i sanden och den gick typ sönder!!! :( Men jag tror att pappa kommer att få igång den! Jag hade tänkt att ta några bilder till en ny design imorrn. Men vi får se om min kamera lever då! Men här kommer en bild från i går!

Haha, snygg jag vet!

Första inlägget från EGYPTEN!

Tjo!

Just nu så sitter jag och äter Egyptiska pringles. Skit goda! Förlåt att jag inte har bloggat i går eller i dag. Men i går så gick vi mest och tittade på hotelområdet, och idag har vi legat vid poolen hela dagen! Men de flesta här är jätte trevliga. Det var till exempel en kille som sa att jag hade snygg tröja när jag skulle beställa en 7-up. Haha! Men här kommer en bild från planet och en bild på öken.

Vi satt precis vid vingen som ni kanske ser!

Bilden tog jag när vi åkte buss till hotelet från flygplatsen!
Bilderna är tagna av mig och min lilla blå kamera! Och om nån av mina vänner från sverige läser detta så vil jag önska dom ett mysigt och kuligt höstlov!!!!!!!!!!!!!!:) Fler bilder och ord kommer i morgon!
Bye bye:)


Heej! Just nu så sitter jag på arlanda med...

mms_img73190 (MMS)

Heej! Just nu så sitter jag på arlanda med en cola. Om en och en halv timma åker vi!!!:-)


´Sitter på hotelet!

Heej!

Just nu så sitter jag på hotelet i stockholm och tittar på lyxfällan. Eller jag tittar inte så mycket men vi säger det! Men jag tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan jag hoppar in i dushen. Här kommer en liten bild på mig just nu!

Lite suddig men det får duga!
Men nu ska jag hoppa in i dushen och sen ska jag sova!!!
Natti:)


På väg:)

Tjooooo!

Just nu är jag på väg till stockholm. För er som inte visste det, så ska jag sova över på hotel där, för att tidigt i morgon bitti åka till Egypten! Det ska bli så kuuuul! Men jag vill hälsa till alla mina fina vänner, och hoppas att ni inte saknar mig för mycket, haha. Men jag har inte så mkt mer att säga så, hejdå!

Svar på kommentar!

Heej!

Innan jag drar till skolan så tänkte jag svara på en kommentar som jag fick häromdagen!

Kommentar  
Alicia om Mitt pass!:
har du anorexia? :)

IP: 81.232.66.96





Svar:

Neej, jag har inte anorexia! Varför tror du det? XDXD

 

 

Hejdå!


Morgon är som kväll, fast ljusare!

Haha, förlåt för rubriken, men jag kom inte på nån bättre! Jag tycker det är jätte svårt att komma på rubriker på mornar och kvällar.
Men i alla fall... Nu så ligger jag i min säng och bloggar. Jag har nyss ätit frukost och fixat mig! Men snart ska jag väll dra till skolan. Men så länge får ni en webbcam bild som jag tog nýss!

Lite mörk, men den får duga!

22:38

Hej!

Just nu är klockan 22:38! Det betyder: sovdags! Innebandyn var i alla fall skit kul. Asså det har vart en väldigt jobbig kväll! Först innebandy 2 timmar, sen hem och dusha så snabbt jag kunde, sen riva ut hela garderoben och packa och sen jobba SO i en timma. Jag var verkligen tvungen att jobba SO, eftersom jag ska va klar i morgon. Men nu måste jag verkligen sova! Natti!

Snart innebandy med mallan igen!

Tjo på er!
Just nu så sitter jag hemma hos malin och snart (klockan5) så ska vi åka och hämta malins nya cykel. Det är en lika dan cupkakes cykel som jag har! Haha, men nu ska vi äta!
Hejdå:)

Godmorgon!

Heej!

Jag har just ätit frukost, och nu sitter jag och sms-ar med mallan. Men en sak som jag glömde att säga igår var att jag ska på innebandy idag! Men nu ska jag dra till skolan!
Här kommer en bild från igår!

Bilden blir röd om man håller för blixten!
Hejdå!!

Min kväll!

Tjo på er!

Just nu så sitter jag vid datorn, håller på lite med mobilen och läseer en FRIDA tidning. Klockan är ju snart halv 11 så jag kanske skulle sova snart men ville bara slänga in ett inlägg så alla nattugglor har nåt att läsa;) Men i morgon blir det väll skola som vanligt! Jag ska kanske redovisa svenska, vi får se. Efter skolan så ska jag städa mitt rum, måla naglarna och packa! Ja det är väll det. Och så klart så kommer jag blogga från morgon till kväll! Men nu måste jag nog sova!
Godnatt!

Min kväll i bilder!


Mitt pass!

Heej!

Mamma tog nyss fram hela famlijens pass! Jag tog direkt fram kameran och tog kort på min bild.

Haha, dålig bild jag vet! Men vist var jag tjock där!
Hahha, nu ska jag titta lite på tv. Skriver nog lite senare i kväll, hedjå!

Ny kategori!

Heej!

Som ni kanske ser så har jag en ny kategori som heter Egypten Okteober/november - 2011! I den kategorin kommer jag att skriva om när jag är där!

Snart åker vi!!!!

PÅ FREDAG ÅKER JAG TILL EGYPTEN, PÅ FREDAG ÅKER JAG TILL EGYPTEN, PÅ FREDAG ÅKER JAG TILL EGYPTEN, PÅ FREDAG ÅKER JAG TILL EGYPTEN, PÅ FREDAG ÅKER JAG TILL EGYPTEN, PÅ FREDAG ÅKER JAG TILL EGYPTEN, PÅ FREDAG ÅKER JAG TILL EGYPTEN, PÅ FREDAG ÅKER JAG TILL EGYPTEN, PÅ FREDAG ÅKER JAG TILL EGYPTEN

-Ge mig ett P!
-P!
-Ge mig ett Å!

-Ge mig ett FREDAG!
-FREDAG!
-Ge mig ett Å!
-Å!
-Ge mig ett K!
-K!
-Ge mig ett E!
-E!
-Ge mig ett R!
-R!
- Ge mig ett JAG!
-JAG!
-Ge mig ett T!
-T!
-Ge mig ett I!
-I!
-Ge mig ett L!
-L!
-Ge mig ett till L!
-L!
-Ge mig ett EGYPTEN!
-EGYPTEN!
-Vad blir det?
-PÅ FREDAG ÅKER JAG TILL EGYPTEN!

Förlåt om jag verkar lite skrytig, men det ska bli så himmla kuuuul!

Har damsugit!

Heejheeeeeeej!

Nyss så damsög jag om ni ville veta. Men jag har liktsom inget att skriva nu så här kommer 5 saker ni kanske inte visste om mig!
1. Jag cyklar (nästan) varje dag till skolan.
2.våran ytterdörr är gul.
3.Min kamera är blå.
4. jag ska ta med mig min dator till Egypten.
5. Jag älskar kykling file.

Titta riktigt noga på nr 4! JAG SKA TA MED MIG MIN DATOR TILL EGYPTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Då kommer jag att kunna blogga när jag vill. Hoppas jag få lite mer läsare då.. Men nu ska jag gå och göra nåt kuligt!

Bilden tog jag nyss! Gud vad tjocka kinder jag ser ut att ha där!?
Hejdå:)

Äntligen har jag jobbat klart :D

Tjoooo:D

Nu är jag äntligen klar med min Powerpoint. Jag får se om jag kan redovisa den i morgon!!! Det var ganska kul, men också ganska svår, eftersom jag först inte viste vad en powerpoint va. Man skulle göra en om sin förebild. Gissa vem det är!!
-Din pappa?
-Neej!
-Din mamma?
-Neej!
-Vem är det då?
-Anchisa Wallström!
-Vem är det?
-Hon som driver bloggen www.fokis.se!
-Jaha!!
Så nu vet ni det!
Men nu ska jag nog klistra in headern som jag gjorde här om dagen! Föresten så kan ni gå in på Malins blogga (den äger)!
www.tiepmalins.blogg.se!
Hejdå!!!


Det blev inget hål!

Mamma ringde nyss och sa att vi inte skulle ta hål i örat. Det var för att hon tror inte att det är så bra att ta hål precis innan man ska åka utomlands! Jag tror henne, men jag vill ju så gärna ta hål innan!!! Asså hur snyggt är det att gå runt med bara ett hål i örat!? Och när man är utomlands så brukar man ju oftast ha uppsatt hår, så det synns ju ännu mer!!!! Jag döör!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aja, nu vill jag inte vara arg inför bloggen, hehe. Nu måste jag fortsätta jobba, hedjå!

Work, work, work!

Hejhej!

Jag har precis kommit hem och hade tänkt att jobba lite. Eftersom jag ska till Egypten och inte kommer vara i skolan på fredag så måste jag lämna in alla saker (som ska va inne på fredag) på torsdag! Men jag har inte så jätte lång tid att jobba, eftersom klockan fyra som är om typ 10 min så ska jag om mamma till krämaren och ta mitt andra hål (i örat). Här får ni en bild!

Snygg va?

Hej! Just nu så är jag påväg till skolan! ...

mms_img73188 (MMS)

Hej! Just nu så är jag påväg till skolan! Jag kommer nog fram om ca en kvart! Kanske bloggar då:-) Hejdå!!!


Godmorgon!

Heej!

Nu så sitter jag i sängen och väntar på att klockan ska bli 8. Klockan 8 ska jag gå till skolan. Men jag kanske går lite tidigare. Men jag vet inte vad jag ska göra dom här 20 minuterna i mellan!?!? Något förslag? Men nu orkar jag inte skriva mer, så hejdå!

Heej! Innebandyn var super kul! Men nu så...

mms_img73187 (MMS)

Heej! Innebandyn var super kul! Men nu så tänkte jag sova lite! Men jag skriver mer i morgon, då får vi hoppas att blogg.se funkar! Godnatt:-)


Snart blir det innebandy!!!!!

Heej!!
Just nu sitter jag hemma hos malin! Snart ska vi dra hem till mig och hämta min innebandy klubba, och sen så blir det innebandy för oss. Men detta inlägget skriver jag från lilla mallans dator. Hon har en macBook pro 13tum, äger!!!!!!! Men nu måste jag gå!
Bye bye:)

Såhär står det när jag söker på blogg.se! ...

mms_img73184 (MMS)

Såhär står det när jag söker på blogg.se! Jag fattar inte vad som är felet! Men jag får väll mobilblogga idag då! Hejdå:-)


Im going to sleep!

Heej!

Nu så ska jag gå ner till badrummet och borsta tänderna och så! Måste vara utvilad till skolan i morgon!
Aja, har väll inget mer att skriva. Så hedjå!

Godnatt!

www.fannynorlin.se!


Heej!

Jag vill tipsa er om en bra blogg som heter www.fannynorlin.se! Bild från hennes blogg:

Hejdå!

www.lifeaspinnen.blogg.se

Heej!

Jag skulle vilja att ni gick in på min kompis Linns blogg. Den är BRA! Hon kanske inte skriver så jätte ofta men när hon skriver så skriver hon nåt bra!

Tydligare visning av det jag köpte på marieberg!


Ovanför är videon jag berättade om nyss. I videon visar jag upp tydligare vad jag köpte i går!
I hope you like it!

video påväg!

Heej!

jag har nyss gjort en video och ska snart ladda upp den på bloggen! Så kika in om nån minut så får ni se den!

Bye!

I want you now!!!!!!!!!


MacBook pro 13tum...

MacBook air..

klackskor..

Halsduk..

HEJDÅ:)

TJO:)

Tjo bloggen!

Idag har jag inte haft nån blogglust alls! Det är därför jag inte har bloggat så mkt idag. Men nu kände jag mig lite tvungen att kasta in ett inlägg.:) Men jag just läst ut en Frida tidning som mamma köpte till mig, för jätte länge sedan! Har typ tusen tidningar jag inte har läst ut än. Men jag ska försöka att läsa ut dom så snabbt som möjligt så att jag kan börja på en bok som jag lånade på skolan! Men vi får se hur det går med det! Hahah. Jag bloggar förmodligen lite mer i kväll och efter maten och så. Men idag kan jag inte sitta uppe så där länge som jag gjorde igår, eftersom det är skola i morgon. Och då ska jag även prova på innebandy igen, fast med 00-or och 99-or. Ska bli kul. Men nu så ska jag gå ner till mamma och pappa och se hur det går med maten!
Hejdå!

Nya skor:)

Heej!

Nyss så var jag och mamma och köpte nya inneskor till mig! Men bilder kommer på det lite senare! Men tyvärr så kan jag inte skriva mer just nu! Mamma och pappa vill att jag ska gå ut och hjälpa dom kratta lite löv och sånt! Men vi hörs senare!!!!
Hejdå!

i want to sleep!

Heej!

Klockan är kvart över 1 och jag är rätt så trött nu, så jag tänker hoppa i säng! Men i morgon så ska jag försöka ha så bra uppdatering som möjligt! Här kommer en bild på mig när jag sover!

Det var en kompis som tog den när hon sov över hod mig!
Haha:)

Fanta!

Heej!

Har precis drukit en fanta! Fanta är typ den godaste drickan jag vet. Så drick fanta, det är gott!

Rekomenderas:)

Fest hos mange!


Just nu så sitter jag och lyssnar på fest hos mange!
ÄGER:)

TJO!

Heej!

Nyss så piffade jag till en bild lite i paint. Asså det va två huvuden och så målade jag till varsin kropp! Ni kanske får se den i morgon! Asså nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra!? Jag är rätt trött men jag vill vara uppe länge idag! Vet inte varför!?! Ska väll kolla några bloggar eller nåt!
Bye!

Bloggtips?

Heej!

Jag är extremt sugen på att läsa bloggar nu!!! Och det är jag ganska ofta, så jag vill att ni ska tipsa om bloggar som ni tycker är bra! Jag kommer läsa varenda ni tipsar om!

VILL HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heej!

Hittade just ett par skor som jag jätte gärna vill ha.

Jag tror att Mallan har sånna, men dom är i alla fall skit snygga!!!!!!!

New nails

Heej!

Här kommer en liten bild på en av mina naglar!


Dom blev ganska fula, jag har ju bara målat topparn blå.

Nytt:)

Heej!

Jag har just tagit kort på sakerna jag köpte på mariebeg i dag.

Väskan:

Den är mycket snyggare i verkligheten! Men det är en mobilbild, så den är ganska dålig!

Bild på prislappen! Som ni ser så kostade den nästan 1000 kr. Men det var det värt. Men den är i alla fall köpt på accsent i marieberg galleria!

Tröjan:

Bild när jag har på mig den!

Bild när jag inte har på mig den!


Aja, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra! Ska försöka få bättre bilder på sakerna i morgon med kameran! Haha, hejdå!


Dålig uppdatering, jag vet..

Heej!

Idag har det inte vart så bra uppdatering som ni kanske har märkt. Men jag ska försöka bättra mig! Men idag så har jag i alla fall vart på marieberg och shoppat lite som behövdes inför vår Egypten resa. Till mig blev det en
t-shirt och en resväska! Resväskan var ganska dyr, så jag vill tacka mina snälla föräldrar för att jag fick den!!!! Men bilder kommer senare. Det kommer även bilder på mina naglar lite senare. Bara så att ni vet så blir det mobilbilder för att min kamera är helt slut på ström, och såklart har jag glömt att ladda den!!!! Men nyss har jag städat mitt rum och det är fortfarande lite kvar, så jag ska städa det sista så bloggar jag mer sen! Hejdå!!!

Bild på mina förra naglar!


Hej, just nu tittar jag på american dad! M...

mms_img46102 (MMS)

Hej, just nu tittar jag på american dad! Men nu ska jag sova! Natti natti!


Funderar på att fixa naglarna!

Heej:)

Just nu så sitter jag instängd på mitt rum och myser lite. Det jag gör är att chatta se på nyheterna och chatta med några kompisar på facebook! Kanske inte låter så jätte mysigt, men lite! Haha, men nu funderar jag på att måla naglarna lite. I så fall kommer resultatet upp i morron! Min kamera är tyvärr inte laddad så jag kan inte visa idag! Men nu har nån skrivit på FB!
Hejdå!!!

Just nu är jag med är jag med Linn'!


HEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJ!

Hej!

Snart ska jag dra till skolan! Men först tänkte jag skriva ett litet inlägg!! Men jag har itne så mkt att skriva om så här kommer ett test!

Sömn-testet

- Vad har du på dig när du sover? En stor tröja
- Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc) På sidan
- Hur många kuddar har du i sängen? 2
- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna? ibland
- Har du drömt "sann-drömmar" någon gång? Nej!

Vi ses efter skolan! Hejdå!!!!

Konserthuset:)

Godmorgon!

Idag ska ju alla 6-or på hela skolan åka till konserthuset. Konserten måste va bra, för det e 2 timmar lång. Men nu så sitter jag i alla fall och försöker ladda ner musik till mobilen! Jag vill ha lite musik när jag cyklar hem sen.. Men idag är det världens bästa dag: FREDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) I kväll ska väll vi sitta och titta på tv som vanligt. Men det är ju mysigt ändå! Men nu orkar jag inte skriva mer, så hejdå!


Har haft en helt bloggfri dag!

Heej!

Förlåt, men idag har jag haft en bloggfri dag! Men jag kände att jag behövde det, efterdom jag behöver jobba mycket i alla ämnen i skolan, och idag har jag redovisat två steg och så har jag kommit lite längre fram i NO-n! Så efter skolan kände det ssom om jag behövde en liten paus, så jag följde med Linn hem, och var lite med henne. Men vi satt lite vid dator, köpte lite godis och hon lärde mig att skala potatis. Men tyvärr så har jag inga bilder från dagen, men ni får nöja er med en gammal.


Det blev inte direkt nån gammal bild, men det här var headern jag gjorde i går! Jag blev rätt nöjd, men jag klistrade in den i header fältet och sedan såg jag att den blev för stor, så jag testade en annan storlek och då blev den för kort men för hög. Aja, ni får nöja er med min gammla ett tag till..


Men i morgon ska vi till konserthuset med alla 6-or på hela skolan och se på nån musikal. Hoppas den är bra, för den är 2 timmar lång!!! Annars vet jag inte vad som händer resten av dagen. Kanske ska gå på gårn med några kompisar! FÖRKLARING: gårn är ett ställe på min gammla skola där barn/ungdomar kan umgås och köpa godis!

Hejdå!!!


Ny design!

Hej!

Nu så tittar jag på den stora mat resan med per moberg. Men ibland kan det bli lite lång tråkigt, så jag håller på lite med en ny design. Jag vet att jag inte har haft min nuvarande så länge men jag är ändå inte riktigt nöjd. Hahah. Aja, nu ska jag fortsätta på designen. Hejdå!

Dayviews.com!

Hej!

Skapade nyss en sida på dayviews.com, även kännt som bdb! Har aldrig haft det förut men nu så tipsade min kompis Alice om det! Men nu ska jag vara inne där en stund, sen får vi se vad som händer!
Hejdå!!!


Work with English!

Heej!

Förlåt att jag inte skrev något i morse, men jag hann inte. Men nu så sitter jag och jobbar med Engelska. Jag håller på att skriva ner vad ungsomar i engelsktalande länder gör (som inte vi gör) på engelska. Aja, nu ska jag i alla fall fortsätta med det. Men när jag är klar kanske jag kan kasta in nåt inlägg. Men vi får se..

bild tagen med: webb camera (det är derför den är så dålig bild! Jag menar, texten blir ju till och med baklänges!)
Hejdå..

99 saker man måste göra innan man dör!

Hej!

Nu hade jag tänkt att gå och sova. Men för typ en kvart sen så tittade jag på 99 saker man måste göra innan man dör! Den var as bra!!!!!!!!!!!!!!!! Skratta gjorde man. Hahhahaahahahahaahhahahahahhhhhhhhhaaaaaaa! Men nu ska ja sova! Natti..

Bild på min bulle!
Bye!

Test

Heej!

Nu så sitter jag och har precis bäddat rent i min säng. Efter curlingen så följde jag med Malin hem. Men vi va bara i ca en timma. Malin var rätt så trött så hennes mamma skjutsade hem mig! Men nu så är jag hemma och sitter vid mammas o pappas dator. Men jag har liktsom inget att skriva om, så här kommer ett test!

Dagens-testet

DAGENS VILL HA: En ny dator
DAGENS KLÄDSEL: mjukisbyxor och en tröja från gina
DAGENS FRISYR:utsläppt med uppsasatt lugg
DAGENS LÅT: lollopop
DAGENS PLANER: Slappa
DAGENS SAKNAD: sängen
DAGENS DUMMASTE:jag
DAGENS MISSLYCKANDE:curlingen (för att det var svårt)
DAGENS DROG:vet ej
DAGENS KÖP:inget
DAGENS GODIS:inget
DAGENS HUMÖR:trött
DAGENS CITAT:hej
DAGENS ROLIGASTE:curlingen
 
BYE:)


Hej! Just nu så är vi påväg till trängen f...

mms_img45824 (MMS)

Hej! Just nu så är vi påväg till trängen för att curla! Skriver mer när jag kommer hem! Bild:malin(mallan)


Hej! Just nu så sitter jag och gör mig i å...

mms_img45823 (MMS)

Hej! Just nu så sitter jag och gör mig i ådning. Men snart ska jag väll åka till skolan.. Bilden ovanför är dagens outfit:-P


I morgon..

Heej!

I morgon ska min basgrupp och en annan basgrupp åka och prova på curling. Det ska nog bli kul. Men man skulle ha kläder som kan röra sig bra i, så påmin mig i morrn om att ta på mig mjukisbyxor. Men efter skolan så vet jag inte riktigt vad jag ska göra!?´Om jag behöver jobba så åker jag hem och jobbar, om jag inte behöver jobba så följer jag nog med Mallan hem. Hon ska göra en ny blogg, så jag ska hjälpa henne lite, hehe. Men nu så ska jag sova, hedjå!

Mallan+jag=har super kul tillsammans!

Heej!

En sak vill jag bara säga: JAG ÄLSKAR GUSTAVSVIK OCH JAG ÄLSKAR ATT VARA DÄR MED MALLAN!
Som ni kanske förstod så hade vi sjukt roligt. Vi cyklade dit och hem. Snacka om att det var jobbigt att cykla hem efter att ha sprungit upp och ner för trappor hela eftermiddagen. Vi började bada typ 3. Sen åkte vi massa! Sen delade vi på en hamburgetallrik. Sen åkte vi lite till, och sen gick vi och basta. Men nu är jag hemma, och har tittat på waterwörld och 2 ½ men. Båda ägde. Men nu så ska jag nog kolla några bloggar. Okej, det kanske blir ett inlägg senare, men vi får se!

Heej! Nu så står jag och väntar på att vi ...

mms_img31920 (MMS)

Heej! Nu så står jag och väntar på att vi ska cykla till gustavsvik! Ska bli såå sjukt kul:-) men jag skriver mer sen! Bild: jag och mallan!


Här har ni en dålig bild av min outfit! Ja...

mms_img31919 (MMS)

Här har ni en dålig bild av min outfit! Jacka-hm, tshirt-gina, tights-lager 175! Ha en bra dag!


bråttom!

Hej!

Nu får detta bli ett snabbt inlägg. Om en halvtimma så måste jag åka till skolan och jag är inte ens hälften klar! Men jag ville bara uppdatera bloggen lite. Men jag tror att det kommer komma en outfit bild från mobilen. Men nu måste jag fixa mig lite! Hejdå..

Gammal bild, jag vet. Men jag har båttom!!!!

Dags att sova!

Hej!

Nu ska jag hoppa i säng. Datorn följer med mig. Jag tänkte kolla några bloggar tills klockan blir 11. För er som också gillar att slapna av och kolla några bloggar på kvällen, så kan ni gå in på blogg.se och skrolla ner typ 2 cm. Sen kollar du på aktiva listan till höger. Där finns massa bloggar. Okej, nu måste jag hoppa i säng!
Godnatt!

I morgon får ni nya bilder!

Keela.se + NCIS: Los Angeles = söndagsmys..

Hej!

Jag hittade just en blogg som verkligen äger ut alla bloggar (förutom fokis.se och lifeasalva.blogg.se) i helavärlden. Den heter www.keela.se. Hon är en döt tjej på 21 år som skriver om allt som är bra. Den bloggen läser jag i alla fall, medans NCIS: Los Angeles rullar på tv. Klockan är 10 så jag lägger väll mig om nån timme. Kommer va as trött i morgon, men jag kan inte motstå söndagsmyset. Men nu ska jag fortsätta att läsa www.keela.se.
Ses i morgon!

En liten bild på mig, väldigt gammal!

Pan am!

Hej!

Just nu så sitter jag och tittar på premiären av Pan am. Den har precis börjat, men den verkar rätt så bra. Om ni också vill se den så slå över till 3-an. Men jag skriver mer efter filmen!

FILMEN VAR INTE SÅ BRA SOM JAG TRODDE, OCH JAG STÄNGDE AV TV-N NÄR HALVA FILMEN HADE GÅTT!

2 veckor!

Heej!

Om två veckor blir det bara sol och bad för mig! För då ska jag till Egypten. Jag har skrivit om detta förut, men nu är det bara två veckor kvar!!! Jag ska nog snart skriva en lista på allt som jag ska ta med mig. Jag tror att jag ska ta med mig dator, så att jag kan blogga där. Jag ska det om jag får. Men om jag tar med mig den, så kanske ni inte kan räkna med världens bästa uppdatering. Men det kanske ni förstår. Här kommet några bilder från www.google.se








LÄNGTAR...


 

2 veckor kvar!

Heej!

Om två veckor blir det bara sol och bad för mig! För då ska jag till Egypten. Jag har skrivit om detta förut, men nu är det bara två veckor kvar!!! Jag ska nog snart skriva en lista på allt som jag ska ta med mig. Jag tror att jag ska ta med mig dator, så att jag kan blogga där. Jag ska det om jag får. Men om jag tar med mig den, så kanske ni inte kan räkna med världens bästa uppdatering. Men det kanske ni förstår. Här kommet några bilder från www.google.se








LÄNGTAR...


 

Här är nagelacken jag köpte på marieberg! ...

mms_img31918 (MMS)

Här är nagelacken jag köpte på marieberg! Jag köpte ett genom skinligt, ett brunt, ett turkost och ett vitt! Med på bilden syns också en liten prydnads hund som jag köpte på hinders messan förra året! Hejdå!:-)


Göra om i mitt rum!

Hej!

Jag har funderat på att mublera om i mitt rum och köpa en ny tapet och lite så. Jag tycker att det är lite barnsligt nu. Men jag hade tänkt att filma rummet som det är nu, och sen filma rummet när det är klart. Men först måste jag rensa i alla lådor, och allt möjligt så det kanske tar en månad. Men här är några tapeter jag skulle vilja ha!

 




Nu hittar jag inga mer snygga! Kanske vill ha zebra mönster också men hittade inga bra bilder. Alla bilder är hittade på www.google.se!
Bye:)

Ännu lyckligare!

Hej!
Nu har jag testat mobilbloggningen, och det funkar!!! Ni fick även se mitt läcke-örhänge. Men nu är jag ännu lyckligare än jag va förut!!!!!!! Så här kommer två lycklighets bilder!





Här är en bild på mitt läcke-örhänge! Snyg...

mms_img31917 (MMS)

Här är en bild på mitt läcke-örhänge! Snyggt va?


JAG KAN MOBILBLOGGA IGEN!!!... Tror jag!?

Hej!

Jag tror att jag kan mobilblogga igen. Hoppas det i alla fall. Men vet ni vad det betyder? Jag kommer att kunna blogga mycket mera nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!! Älskar liver just nu!!
Men nu ska jag packa badkläder tills i morgon. Hahah, påtal om nåt annat! Men här kommer en bild som visar att jag är lyklig!

Visst ser man hur lycklig jag här!!?!?!?
Snart så ska jag testa att göra ett mobilinlägg!
Bye :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Bättre bloggning i morrn och resten av veckan!

Hej!

Förlåt att jag inte har bloggat på typ tre fyra dagar. Men dom här dagarna har jag i alla fall haft sjukt roligt. Jag kan berätta vad jag har gjort dom här dagarna jag inte har bloggat!


I torsdags så tog jag och Malin bussen ner till marieberg. Vi missade tyvärr bussen, men det var kul endå. Jag shoppade fyra nagelack, en milkshake (som jag fick sjukt ont i magen av) och ETT hål i örat. Ett kostade 199, och jag hade bara 300 med mig, så nån dag i veckan ska jag och mamma åka ut och ta det andra hålet!


I fredags så hade vi först simtest på Gustavsvik. JAG KLARADE DET!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sen så gick vi tillbaka till skolan. När skolan slutade så sprang jag hem till Malin. Klockan 17.15 så provade jag och Malin på innebandy. Fast vi spelade typ inte, för det var bara 14 åringar som spelade. Så nån gång nästa vecka ska vi prova på med 00-or.


Igår så var jag hemma hela dagen och hjälpte till lite i trädgården. Sen på kvällen så kom mormor och morfar hit och åt middag. Sen så badade vi i tunnan och lite så.



Och i morgon så ska jag och Malin cykla ner till Gustavsvik och bada på äventyrsbadet. Vi kommer ha så HIMLA kul! Men nu känner jag att ni inte orkar läsa mer, så¨här kommer en bild som jag tog tidigare idag!


Inte så snygg ja vet, men har faktiskt inte tagit så mycket bilder den här veckan!
Men i morgon och resten av veckan så ska jag försöka blogga så mkt jag bara kan!
Bye bye!


Tagga morgondagen!

Hej!

Detta blir mitt sista inlägg idag. Jag längtar så himla mycket tills i morgon, jag och malin ska ju till marieberg. Men nu ska jag hoppa i säng. Somnar man tidigare så känns det som allt går snabbare! Natti.

(har ingen ny bild!)

:)

Blev plötsligt sugen på ostbågar!







Mina naglar!

Hej!
Nu tänkte jag vida mina naglar som jag målade igår!



Nu var jag ju så dum så jag tog i svartvitt. Men jag berätta vad det var för färg på naglarna! Själva bakgrunden var svart soch de smala ränderna var lila. Men just nu så sitter jag och lyssnar på ABC med jackson five! Har på nåt sätt fått den i skallen!
Hejdå..

Marieberg och innebandy!

Hej

Förlåt att jag inte har skrivit i dag. Men jag har köpt busskort och sen har jag vart tvungen att jobbat franska för att vi ska redovisa denna vecka! Men nu har jag en liten stund att skriva tills maten är klar!
Men jag och malin har pratat om att börja på innebandy tillsamans. Nyss så ringde Malin och sa att hon hade hittat en innebandy klubb. Så på fredag åker vi och testar. Föresten ska jag och Malin till marieberg i morgon! Vi ska kanske ta hål i öronen. Men vi får sr hur det blir. Men nu så ska jag äta korv!

Bye bye.
PS!
Jag lovar att uppdateringen kommer bli bättre nästa vecka och så kommer ni få fler bilder som jag själv har tagit!

Sov så gött!

Heej:)

Nyss så tittade jag på "99 nya saker, med erik och mackan"! Älskar alla deras program. Men just nu så sitter jag i sängen lite halv blöt. Jag dushade innan programet, om ni ville veta. Men i moron så är det skola igen. Det ska bli kul att träffa mina kompisar igen. Men det är jobbigt att gå upp tidigt. Men nu så ska jag snart sova. Klockan är ju halv 11 så det är väll dax snart. Men ni får sova så gött.. Skriver mer i morgon!!!
Bye bye!

Moa!

Heej!

Nu så har jag precis ätit lite sen lunch. Men nu så sitter jag och msnar med min kompis moa. Vi har lite kuligt och skriver saker som: I want to brak up.. I need a new computer! I now it`s hard now, but you are not good for me!!
Hhaahahah... Oj nu har hon skrivit, Hejdå!

Gammal ego bild!

Ego time!

Heeeeeeeeej!

Just nu så sitter jag och tittar på mtv fantastic music videos. Men nu är klockan i alla fall tolv. Idag vet jag inte riktigt va jag ska göra. Ska nog måla naglarna. Men vi får se vad det blir. Men nyss hade jag lite tråkigt så jag tog några ego bilder. Hoppas ni vill se dom, för här kommer dom!






Och här kommer min favorit!


Snygg va?
Men nu ska jag ta och måla naglarna. Bloggar mer senare!


STUDIEDAG I MORGON ;)

Halloj bloggen!

Nu är klockan snart halv 11. Men jag kan va uppe hur länge jag vill, för vi har studiedag i morron!!! Men i morgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag kanske inte har berättat det här, men när jag kom hem från Malin i lördags så var jag sur (vet inte varför, det är väll alla ibland!). Mamma och pappa tyckte jag var för sur, så dom gav mig utegångs förbud i tre dagar: måndag, tisdag, onsdag. Så jag kan inte va med nån i morron. Men jag får väll hitta på nåt kul för mig själv. Om du har studiedag och inte kan/får/vill vara med nån kompis, här kommer några tips på vad du kan göra!

1. måla och styla dina naglar.
2. leta på en film som du gillar och mys. Eller så tittar du på en barn film, alltid lika kul!!!
3. tänd några ljus och läs lite ur en bok du gillar.
4. ring en kompis och prata i telefon. Ni kan snacka om killar, pinsammheter eller andra saker.
5. rita en stor bild av din familj.
6. ta en riktigt lång dush. Det är skönt när man inte har nån tid att passa.
7. om du är arg: slå på en kudde. Om du är glad: hoppa i sängen.
8. jobba med skoluppgifter som du inte har hunnit med i skolan.
9. sätt dig vid datorn och spela "jakten på den stora nöten".
10. lyssna på några bra låtar och bara dansa till dom.
11. Ställ upp några saker som du tycker om och fota dom.
12. städa ditt rum så noga du bara kan!

Så, nu har ni några saker att göra när ni har studiedag!
Hejdå..

Abduction!

Hej!

Vill tipsa er om ett sjukt bra mobil spel. Det heter Abduction. Så ta fram telen och ladda hem det från market. Det är helt gratis och jag nördar det hela tiden. Ha det så bra sålänge!

Bye!


S&M

Hej..
Just nu så lyssnar jag på s&m av ´Rihanna. Men ni vet i videon i förra inlägget där när jag visade upp mina nagelack och sa att jag hade köpt ett svart vanligt nagelack också som jag inte visade. Men jag hittade en bild på det på google. Här kommer bilden!

Om ni vill köpa ett lika dant så kan ni köpa det på kicks eller nån annan stans om ni hittar det där!!!
Men nu ska jag surfa runt lite, bye!

Äntligen video blogg!

Hej..

Här kommer video bloggen som jag har lovat kommer nuuuuuuuu!!!

I hope you like it!

Video påväg!

Hej!

Jag ville bara säga förlåt för dålig uppdatering. Men nu så är i alla fall en video påväg. Eftersom videofy inte funkade så gjorde jag en video på youtube. Så antingen så söker ni på "palvan video bloggar om: Allt ;)". Eller så vänter ni tills videon kommer upp på bloggen. Men nu måste jag gå.. Hejdå..

Ingen video idag!

Heej!

Jag kunde inte komma in på videofy så det blir ingen video idag. Bilderna från igår, kommer inte häller idag, för att jag inte fick upp dom på datorn. Men jag hoppas att ni inte gråter för det. Men detta är nog det sista inlägget idag. Men i morgon så får ni hoppas på bättre uppdatering. Jag har nämligen bestämt att jag inte ska vara med några kompisar denna vecka. Men nu ska jag nog kolla några bloggar. Hejdå..

im so sorry!

Hej!



Förlåt för att jag inte har bloggat idag eller igår!!!! Men jag har haft så sjukt kul så jag glömde bort allt som hade med blogg att göra. Men jag kan berätta vad jag har gjort.

Igår!
Igår så vaknade jag halv 11 hemma hos Malin. Vid två åkte jag hem. Hemma så målade jag 1 nagel. Sen lite senare så åkte jag och min familj till strike och bowlade. Jag kom 3-a (näst sist). Efter det så gick vi till kina muren och åt. Sen tog vi en taxi hem och myste framför tv-n.

Idag!

Idag så vaknade jag runt tio. Sen så gjorde jag mig i årdning lite. Typ vid lunch så åkte jag och mamma till marieberg och shoppade lite. Sen kom vi hem och jag skulle måla resten av naglarna men det blev bara kaos så jag gjorde det aldrig. Men nu så sitter jag här och slappar vid datorn.


Bilderna från tjej kvällen med alva och malin, och bilderna från igår kommer i ett annat inlägg. Alla saker som jag köpte idag kommer i en video tillsammans med mina naglar lite senare. Men nu ska jag göra videon, så hedjå..


Malins myskväll!!!!!!!!!

Heej!

Nu så är jag hos Malin med Alva. Förlåt att jag inte har bloggat idag, men min dator har vart cp så jag har inte kunnat. Men vi har i alla fall skit kuuul! Vi har snackat lite roligt och haft lite kuligt. Nu väntar vi på att kevin ska ringa men han svarar ju typ inte. Om ni undrar vem Kevin är så är det en kille i vår basgrupp som sa att han skulle komma på Malins tjejkväll(i kväll), men aldrig kom. Hahah. Men nu vill jag inte dissa mina kompisar mer, så hejdååååå!
Har ingen bild så det kommer i morrn!
 

Stressa!!!!

Hej!

Förlåt för att jag inte bloggtt speciellt mycket idag. Men jag har i alla fall haft en ganska jobbig dag. Först så åkte jag till skolan och jobba. Det var inte speciellt kul i skolan idag. Jag kunde inte konsentrera mig alls, så jag fick inte så mycket gjort. Men efter skolan så följde jag med Malin hem(Alva följde också med oss). Det var meningen att vi skulle jobba, men vi fick inte så mkt gjort där heller. Så nu har jag jobbat stenhårt hemma, och är inte klar än. Men jag är helt slutkörd nu, så jag tänker inte jobba mer nu. Jag måste åka till skolan tidigt i morron så att jag hinner jobba lite där. Anledningen till att jag måste jobba är att vi ska vara klar med några papper i morgon. Jag visste inte när dom skulle in, så jag har inte jobbat så mycket med dom. Man ska svara på några frågor om kroppen. Men nu orkar jag inte skriva mer. Jag kommer tyvärr inte kunna skriva mer idag. Det är för att jag o Alvish(alva) ska sova övet hos mallan(malin) i morgon och jag ska ha med min dator, och jag ska packa väskan till i morgon nu! Men nu måste jag börja med det, så jag inte behöver göra det i morgon!!! Men vi seees!

Hinner inte ladda upp en ny bild nu!!!
Hejdå..

Morning!

Hej.

Nu är jag redo för skolan. Det enda jag har kvar är att äta frukost. Men jag hade tänkt att åka åtta så jag har ca 20 min på mig att äta. Men idag ska jag åka till skolan som vanligt. Efter skolan så måste jag åka hem och jobba. Så det kommer inte bli sådär toppen kul dag för mig. Men om jag blir klar med jobbet snabbt så kan jag nog fixa ett video inlägg. Jag kommer att filma med min webbcam då, för att det tog jätte långt tid att ladda upp från kameran förra gången. Men nu måste jag äta nåt innan jag ska åka! Och ush, nu regnar det också!!!!!!! Och jag som ska cykla till skolan..


Trött!

Heej!

Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig. Är ganska trött efter att ha vart med Malin, och efter att ha jobbat stenhårt(eller inte) med so. Får se hur det går med tandborstningen. Jag har en blåsa på tungan, så det kanske gör lite ont, haha. Men nu så ska jag rusa in i badrummet.
Godnatt alla vänner.



Skicka inte vidare!

Hej.

Ni vet att det finns kedje sms och såna där saker på fb som säger att man ska sätta denna på sin status. Om det till exempel står att om du inte gör det så dör du, skicka inte vidare/sätt det inte på din status. Alla sånna där ljuger. Det kommer inte att hända något. Om du skickar vidare ett sms så slösar du på pengar. Om du sätter det på din status så riskerar du att skrämma andra. För man sätter ju den på sin status för att man blir rädd. Detta är ett jätte bra tips till alla som håller på att få slut på pengar på mobilen p.g.a kedje sms. Men ALLA ljuger. Hoppas detta hjälper dig!

Gammal bild!

Zebra naglar..

Heej.

Nyss så tittade jag på lite bilder på google. Då hittade jag ett par zebra naglar som jag tyckte var jätte snygga. Så nu blev jag inspererad av att göra zebra naglar. Så nästa gång jag ska på stan så ska jag köpa vitt och svart nagellack och göra egna zebra naglar. Jag ska nog göra zebra naglar fast i andra färger i morrn. Men här kommer bilden jag hittade!

Detta är ett tips till alla som gillar att ha snygga naglar, och alla som gillar zebror eller djur i huvud taget!
Men nu så ska jag nog gå in på facebook och kolla lite!

Min dag..

Heej!

Idag så har jag gått i skolan som vanligt. Men i skolan så jobbade jag mkt so. Men nu så har jag jobbat klart med so-n. Jag var tvungen att jobba lite hemma om jag skulle hinna. Men efter skolan så följde jag med Malin hem. Vi hade jätte kul. Vi gjorde inte så mkt, men vi hade kul endå. Nu så sitter jag och jobbar lite på datorn. Snart ska jag nog dela den sista super stora bullen med min brorsa. Här kommer en bild på mig och malin!

Visst är vi snygga?


God morgon!

Heej!

Nu så har jag precis borstat tänderna och sminkat mig. Så nu ska jag bara äta lite och sätta upp håtet. Men idag så är jag i alla fall toppen glad. Vet inte varför!? Men nu så orkar jag inte skriva mer. Klockan är ju faktiskt 20 i 8. Men jag måste bara berätta en sak till. Nu är det inte långt kvar tills jag åker till egypten. Bara typ 3 veckor eller nåt sånt. Men NU orkar jag inte skriva mer. Så ha en bra dag!

Här är en bild som jag tog en annan morgon precis när jag hade vaknat. Snacka om bad hair day..

Sista!

Heej!


Detta blir det sista inlägget för idag!´Men nu så tänkte jag gå och lägga mig och läsa några av mina tidningar. Jag måste läsa ut alla KP tidningarna jag har fått av linn. Så jag tror att jag ska läsa KP. Men nu är det ju typ höst. Och vad passar inte bättre än en bra film på höstan? Men jag har alltid svårt att välja film när jag hyr/lånar, så nu vill jag ha film tips. Snällla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vill att alla som ser detta inlägg ska ge minst ett filmtips. Även dom jag känner(tex; Kompisar, familj o.s.v). Men det var allt jag hade att säga! Hejdå!
Väldigt suddig bild på mig i en spegel innan idrotten idag!
Godnatt!

Kanelbullens dag!

Heej!


Mitt internätt har inte funkat nu på kvällen, så jag har inte kunnat blogga. Men nu gör jag det. Men idag så har jag varit med Linn. Vi har mäst spelatt sims. Men sen när jag kom hem så åt jag världens största kanel bulle. Men nyss så tittade jag på outsiders. (Det är ett program som handlar om andorlunda människor.) Idag så handlade det om sånna som känner sig som djur. Men nu så hinner jag inte skriva så mkt. Vill hinna se lite av 99 saker man måste göra innan man dör med Erik och Mackan. Men här kommer bilder på kanelbullen:)

Och för att fatta hur stor den igentligen är så genför jag bullen med mitt ansikte på bilden nedanför:))


Fattar ni??? Bullen var större än mitt ansikte. Den var i alla fall väldigt god!
Men nu ska jag titta lite på tv! Skriver nog inge mer idag, så godnatt!

Pinnen...

Hej.
Just nu så sitter jag hemma hos pinnen (linn, www.lifeaspinnen.blogg.se)! Vi har precis kommit hem och håller på att fixa nått att äta! Men nu vill jag inte vara tråkig mot Linn mer, så jag skriver mer när jag kommer hem!!!!!
Bye bye!

Mamma mu!

Heeej!

Nu har jag rätt så tråkigt så här kommer några bilder från barn filmen mamma mu!




'
Fattar ni att jag har tråkigt???
Alla bilder kommer från www.google.se!
Nu ska jag nog göra nått kuuuligt!
Hejdå.

SVAR;)

Hej!
Nu tänkte jag svara på en liten kommentar!

Kommentar;

Alicia om Länkning:

Hej alvis!!! Du är så fiiiiiiiiin !!!!!!!!!!!
Du är den bästa bloggaren som finns din blogg äger ! du är min idol , juste jag såg dig förra gången du va i stan , men jag vågade inte be om autograf... Jag ville ta en bild med dig, men jag vågade inte. Men om jag skulle se dig någon fler gång, skulle du vilja att jag gick fram och kramade dig? Jag skulle vara väldigt tacksam om du svarade på den här frågan på i ett inlägg på din blogg!!! Din blogg äger, och det skulle vara trevligt om du gjorde en video snart!
Kraaaaam // Alicia

Svar;

Hej Alicia!

Tack, tack. Coolt att jag är din idol!!! Haha. Känns lite konstigt att du vill ha min autograf. Men det är bara att du kommer fram och ber om den. Jag bitts liktsom inte. Och samma sak med om du vill ta en bild med mig. Skulle kännas konstigt, men du skulle få det! Och samma sak att du vill krama. Mig känns konstigt men visst får du det! Tack. En video kommer aldelles strax! Ska kanske försöka fixa en i morgon om jag hinner!

Tack för att du gillar min blogg så mkt.

Hejdå!


Bildbomb.. typ...

Hejsan!

Nu kommer dom där tre bilderna jag lovade förut!






Nr 1; jag som lipar och gör peace teknett!
Nr 2; Jag från sidan!
Nr 3; Min älskade katt, Elsa!!
Alla bilder är tagna för ca 10 min sedan. Men jag vet inte varför detta var så nödvändigt men jag vill att min blogg ska vara bildrik!
Ha en fin kväll då;)


Malin o Alva!

Hej!

Idag så har jag varit med min fina vänner Malin och Alva! Vi har gjort lite allt möjligt. På fredag ska vi kanske vara igen. Men vi får väll se! Men i går så sa jag ju att jag skulle lägga upp en bildbomb idag, men det blir inte så många bilder bara typ 3, 4 st. Men det kommer senare. Men jag har inte så mkt att skriva, så här kommer en video som jag hittade på youtube.com!

Bara sååå sööööt!

städa...

Hej!


Just nu så håller jag på att städa lite i mitt rum. Det kändes stökigt bara! Men jag har inte så jätte mycket tid på mig att skriva nu eftersom jag måste åka till skolan snart. Därför hinner jag inte ta nån ny bild så det får bli en gammal.

Hejdå!

I am back!

Tjenare!

Nu är jag till baka från min bloggpaus. Kankse inte så lång, men jag har blivit trött på att inte blogga, haha. Men nu är jag som sagt tillbaka och ska försöka med så bra uppdatering som möjligt. För att fira att jag är tillbaka så tänkte jag publicera en bildbomb i morgon! Men nu så sitter jag och lyssnar på en as grym låt. Här får ni den!
Men nu ska jag gå ner till min kära familj och titta lite tv. Blir nog ingen mer bloggning idag, så att ni vet!
Ses i morgon!

RSS 2.0