Min dag!

Hejhej!
Tänkte berätta om dagen lite.
Började med att jag drog t skolan! I skolan så var det fett kul. Jag och Angelika hade fett kul i slutet av dagen!! HAHA!! Efter skolan så va jag med Emelie och Lisa. Vi va också lite med Hugo. Sen cyklade vi och tittade på Hugos och Max fotbollsträning. Kallt men ändå kul. Men sen drog jag hem vid 9 typ. Sen har jag bara chillat typ!
Men nu ska jag sova, pusss♥

Friidrott

Tjabba babes ;)
Just nu så sitter jag i soffan och tittar på friidrott. Rätt chill. Ska snart gå upp. Berättar mer om dagen mm sen.
Hejrå!

En vanlig vardags kväll ;)

Tjaa!
Nu är det en vanlig vardags kväll. Sitter här och tittar på big brother som vanligt.

Men idag har jag vart i skolan som vanligt! Efter skolan drog jag hem och hade picnik helt 4ever anone. Sen somnade jag i soffan. När jag hade sovit klart så gjorde jag smothie på glass, hallon och mjölk. Blev rätt gott faktiskt. 
Ingen intressant dag, men men.
Ska titta färdigt på BB nu! Pusss&kram♥

Vad ska jag skriva om??

Snälla svara nu!!
Vad tycker ni att jag ska skriva om??
Snälla, jag vet att jag har lite läsare, och för att jag ska få fler så måste jag veta vad jag ska skriva om!!

Someone like you

Tjaaa babees!
Just nu så sitter jag och tittar på big brother, inget nytt men men..
Idag så cyklade jag till skolan tidigt. I skolan hade vi hemkunskap. Jag, Emelie HA och Jacob bakade världens godaste pizza! Maja tål inte pizza så hon fick baka muffins i stället som vi fick till efterätt. Så jääkllaaaa goda!!
Efter skolan så följde jag med Lisa och hämta hennes hund på dagis. Skit kul på vägen dit och skit kul på vägen hem. Haha.. Sen drog jag hem, åt och sen chillade jag bara!!

Men nu ska jag titta på Big brother så att jag inte missar något! Pusss♥
Btw, glasögonen är inte äkta!

Evryday i'm shufflin

Hellu babes!
Just nu sitter jag och tittar på Big Brother och chillar lite.
Dagen började med att jag åkte t skolan. I skolan va det ganska kul. Men jobbade inte så mkt för att har typ jobbat färdigt med allt :O
Efter skolan så va jag med Lisa en stund. Sen åkte jag hem, åt, och sen drog jag och mamma t marieberg och fixade lite accesoarer mm till skolavslutningen. Har fortfarande inte hittat nån kläning :(

Nu ska jag i alla fall fortsätta titta på BB och chilla, puss ♥

Störd unge?

Hej!

Tittade just på lite kommentarer jag fått när jag har varit borta. På en stog det att jag såg ut som en störd unge. Asså, jag kanske gör det, men kan ni snälla hålla det för er själva. Har fått massa sånna här kommentarer och ni kanske tycker att det är skit kul att säga exakt vad ni tycker men jag tycker inte det. Så snälla håll det för er själva!! 
Ville bara säga det!

Just nu..


Bilder från stockholm


Kanske finns mer i kameran, men dom kommer i moron i så fall!

Hemma ;)

Hej!
Tänkte berätta lite om vad som hände igår och idag.

Igår:
Vi vaknade och åt frukost. Sen åkte vi upp på stan. Köpte inte så mkt. Sen så drog vi t grönan och åkte massa. Så glad att jag vågade åka insane, haha. Va as rädd innan vi åkte. Sen åkte vi tillbaka till hotellet. Jag och linn stannade till vid en affär och köpte glass. Sen åt vi den på balkongen och snackade med två söna killar, hehe. Sen tittar vi lite på eurovision innan vi somnade.

Idag:
Vi åt frukost, packade, åkte hem. När jag kom hem så bytte jag om t bikini och la mig och sola. Myssss.. Sen har det typ inte hänt så mkt mer. Ska snart hopppa in i duschen och sen gå upp och titta på BB. Myss kväll.
Bilder från STHLM kommer senare.
Pussss♥
Bild från jag va med Emelie.
Snodd från emeliewestin.blogg.se

STOCKHOLM!

Tjooo!!
Just nu så sitter jag på hotel rummet med bästis festis. Helt ensamma och festar runt lite, haha. Ne, men vi chillar och ibland dampar vi runt lite.. Men den här har varit värsta grymma dagen!!
Först var vi i skolan, jobbade inte så mkt. Efter lunch så drog jag och Linn hem t mig och fixade det sista. Sen åkte vi t max och köpte lyxshake. SUPERGOD. Vi hade ganska kul på bilresan hit. Körde gulbil, hehe.
Sen när vi kom fram så drog vi typ t gammla stan direkt. Var ganska tråkigt där, men pizzan som vi åt sen va god. Sen åkte vi tillbaka t hotellet. Mamma o pappa är inte här nu, så vi är själva o såå. Men vi hörs väll.
Pusssss ♥
Btw, linn är inte cp.. Hon e bara störd...

Bästa dagen :D

Hej!
Dagen har vart GRYM med stort G. Jag har redovisat matte och gjort ett so prov som var skit enkelt. Efter skolan följde jag med Emelie hem. Vi hade skit kul!! Vi cyklade runt och tog massa bilder, som emelie förmodligen lägger ut på sin blogg, emeliewestin.blogg.se ;) Sen åkte jag hem och städa lite, och snart ska jag äta mat och packa t sthml med Linn!!! Kommmer bi gryyyymmmt!!!
Ska dra nu, byeee ♥

Dagen

Hej!
Tänkte berätta lite om dagen:
I skolan så hade vi nationella prov i engelska, det gick ganska bra. Sen hade vi idrott. Man fick välja vad man ville göra men jag körde flaggan. Höll på att dö eftersom det va så varmt. Hade shorts i skolan idag föresten.
Sen efter skolan så åkte jag och Maja upp på stan. Vi gick runt lite. Sen skulle Maja klippa sig och då så gick jag runt själv lite.
Sen på kvällen har jag mest bara chillat. Jag fick med mig ett par solglasögon och ett par örhängen med mig hem!
Men nu ska jag väll sova, godnatt!

Båda från gina!

Tisdag!

Hej!
Förlåt att jag inte blogga igår kväll, kan berätta lite vad jag gjorde!
Först så kom jag hem från skolan, gjorde inte så mkt. Sen åkte jag mamma och pappa t hästhagen för att han avslutning med laget. Vi spelade brännboll och lite fotboll och fikade mm.. Sen kom jag hem, duschade, tittade på tv osv. 
Men idag är det nationella prov i engelska, MUNTLIGT.. Kommer säkert gå bra. Sen efter skolan så ska jag kanske åka upp på stan med Maja, men det beror på om jag behöver plugga efter skolan eller inte. Men jag hoppas att jag inte behöver det. 
Men nu ska jag dra t skolan, vi hörs!!

Dagens outfit

Lite suddig, menmen..

Spetslinne-gina
Jeans-JC

Måndag morgon..

Tjoo!
Nu är det måndag morgon och jag är redo för en ny vecka. Jag har pluggat ihjäl mig i helgen så jag hoppas att det har hjälpt. Har också so redovisning idag, sen på onsdag tror jag att det är nationella prov och jag tror också att det är franska hörförståelse. Sen måste jag redovisa matte och svenska den här veckan också. Jaja, kommer säkert gå bra. Men nu ska jag åka t skolan!
Pusssss.

Vad ska jag..

..Skriva om?

BB

Hej!
Det blev Big Brother. Men nu är det reklam och jag tänkte ta på mig pyamas och fixa lite. I morgon är det ju skola och jag är redo!!
Men bloggar nog inte mer i kväll, så godnatt ♥
Bloggar mer i morgon!

Partaj vs Big Brother

Tjabbaaa babes!
Idag har jag lagt all tid på matte, inte super kul, men var tvungen :(
Nu sitter jag i alla fall med ett stort glas cola i handen och försöker bestämma om jag ska titta på BB eller Partaj. Vilket tycker ni är bäst ??
Pussssss..

Kommer plugga hela dagen, hörs i kväll..

mms_img15014 (MMS)

Kommer plugga hela dagen, hörs i kväll..


Sofiaaa!!

Tjoo!!
Dagen började med att jag vaknade vid 10 och fixade mig. Sen åkte jag hem till sofia. Vi gjorde allt från att hoppa studsmatta till att titta på tv. Sen åkte jag hem och va hemma i typ 5 minuter. Jag mamma o pappa pratade om när vi drar t stockholm på fredag! Sen cyklade vi till en resturang och käka pizza. Påvägen hem så köpte vi lite snacks och en glass t mig!!
Här kommer bilder från dagen ↓
Sofia!
Ja och Sofia, asså ful man vaaa!!
Soffiiiiaaaa!
Blev lite popcorn när vi tittade på tv (y)!
Haha sööt!!

Sitter hemma hos sofia och chillar! ;)

mms_img39098 (MMS)

Sitter hemma hos sofia och chillar! ;)


Let's Dance

Hej :)
Just nu så sitter jag och tittar på Let's Dance med familjen. Den här kvällen och eftermiddagen har vart toppen.
Jag mötte Sofia förut och vi åkte till en lekpark och typ chillade bara. Sen åkte jag hem och vi grillade osv.
Föresten, vem håller ni på i Let's Dance?
Själv hejar jag på Anton och Sigrid!
Btw, jag ÄLSKAR choklad!!!!

Lillen

Heej!!
Just nu så sitter jag här och är lite osocial. Min 2:åriga kusin är här och vi har rätt kul. Hon springer runt och jagar katten  osåå. Har också lärt henne att spela innebany, HAHA, fett bra är hon. Men nu ska jag va social!
Bye!!

Love yourself


Pluggar -.-

mms_img14363 (MMS)

Pluggar -.-


Idag ska jag..

*Plugga matte
*Läsa lite
*Va med nån?
*Fixa naglarna

Frukost!

Tjooo!
Åt precis en lite (ganska mycke) sen frukost ute i det fina vädret. Det va i alla fall gott!
Yoghurt med jordgubbsbitar!
Stekarn ;)

Fridaayy

Tjaaooooo!
Vaaknade för ungefär 40 min sen. Sitter i soffan och lyssnar på turn to you med justin Bieber, loveuu!
Men ska snart fixa mig osåå..
Sen får vi se vad som händer idag!
Ses senare, pusss!
Gammal bild!

Hopp i säng

Nu ska jag typ gå och lägga mig!
Bloggar mer i  morgon när jag har fått min skönhetssömn!

Justin's nya

Har ni hört justin's nya låt?
Fett braa!

asdfghjklö

Tjooo babessss ;D
Har precis läst två kapitel ur en av mina nya böcker, "sommaren jag blev vacker". Verkar rätt bra, har bara läst två kapitel så kan inte säga så mycke. Men ska i alla fall typ städa, städade här om dagen, men jag är kung på att stöka till.. hehe.. Efter städningen så kanske jag läser lite till eller så går jag nog och lägger mig eller chillar framför datan.
Har inte så mycke mer att säga, så chaoo♥
Stööökiiigtttt!!

Kvällens chill

Halloj, ne fy vad töntigt!!!
Aaa, hej i alla fall ;)
Förut när jag va ute och chillade så satt jag typ på en skit stor ställning. Tog lite bilder som kommer här:
Byeee! ;)

Dagens inköp :)

Tröja - Ginatricot


Böcker - Bokia



Tycks? ;)

Big Brother

Hej babes ;)

Dagen började med att jag vaknade runt 10. Käka lite frukost, fixade mig osv. Sen drog jag och mamma t marieberg. Köpte 4 böcker och en tröja (bilder kommer sen). Sen köpte vi med mc hem och åt. Mmmm..

Sen gjorde jag inte så mkt, men nu i kväll så har jag suttit uppe på typ en ställning och chillat med chips o dricka, myyssss! Pratade i tele med Sofia också.

Men nu tittar jag på BB (big brother) och chillar! Ska snart dra på mig mjukisar och en tjock mysig tröja.

Bilder från dagen kommer lite senare.. Nu ska jag titta färdigt på BB!

Pussss ♥

Btw, vem hejar ni på i BB? Själv hejjar jag på Amandus!!

Onsdag 16/5

Vaknade halv 7 och drog t skolan. Hade NO prov direkt på moronen. Sen åt vi, babblade lite osv. Sen redovisade jag typ halva steg 9 i svenska :D STOLT! Men efter skolan så följde jag med Linn Bästa Amundsson hem. Vi åt världens godaste mellanmål och flummade runt lite som vanligt. Han inte va så länge tyvärr :( Men eftersom vi är ganska ofta så göre inge..
Men sen åkte jag hem, spelade lite innebandy osv. Sen åt vi, tittade på tv och nu sitter jag i soffan och chillar!
Ska typ sova osåå..
Bloggar mer i morn, ses babes ♥

Varför?

Anledningen till att jag inte har bloggat dom 2/3 senaste dagarna är att jag har pluggat till ett NO prov som vi hade i dag. Nu ska jag skärpa mig och börja blogga igen..
Btw, ett inlägg om min dag kommer upp om nån minut!

Dag4 - 3 vill ha

1. System kamera!!
Inte exakt en sån då, men jag tog bara en snabb bild från google..

2. Plattång!
3. Sommar!

Helluuu

Tjoo!
Nu så sitter jag i min säng och ska snart åka t skolan. Idag så måste jag jobba på i skolan.. No prov och nationella prov i engelska på onsdag, TAGGA.. Eller inte. Men men...
Ska nog dra snart, hejdå! ♥

Godnatt boggen

Nu ska jag sova! Skola imoron..
Bjuder lite..

Dagens bilder


My outfit today

Tröja - gina
Byxor - HM

Favvo låten!!


Lite om dagen..

Haaaii!
Nu tänkte jag berätta lite om hur min dag kommer att se ut!
12.00 - 12.15, Läsa bloggar och blogga.
12.15 - 13.15, plugga.
13.15 - 13.45, Rast.
13.45 - 14.15, plugga.
Sen efter det så får vi se vad som händer HAHA.. Kul att planera lite ;)
Pussss

Dag3 - Dina djur


Svart och vit, Elsa!
Hel svart, Persson!
Mina två sötingar till katter!

Nattiiii

Nyss så va jag nere och fixa tvätta bort sminket osv.. Så nu tror jag att jag ska ta o hoppa i säng? Ja det ska jag!!
Godnatt sötnowsar ♥
Bjuder på en bild där jag är helt ofixad!

Enkel men snygg..


Gina, 99.-

Dag2 - Dina närmaste vänner

Lisa Giraffen Rasmusson ♥
image description
Älskarej mest Lisa!! Du är en av mina bästa vänner och när vi är så uppstår alltid skratt! Puss!!

Linn Bästa Amundsson ♥
Älskar dig Linn!! Du är sjukt rolig, även fast du är lite efterbliven ibland så älskar jag dig bby!

Elicia sötnowsen ♥
Älskarej<3 Synd att vi bara syns 2 gånger i veckan! Hoppas vi kan vara i helgen.. Loveu elicia<33
Älskar dig min lilla knäppis! ♥

Dagen :D

Tänkte berätta lite om idag!

Det började med att jag vaknade vid 9.15 typ. Sen fixade jag mig. När jag var klar så skjutsade mamma mig och Sofia t stan. På stan så mötte vi upp Benamin. Sen åt vi typ glass på mcdonalds. Efter det så var han typ tvungen att åka. Jag och Sofia stannade på stan en stund och fikade och köpte varsin tröja på ginatricot (visar sen). Sen efter det drog jag typ hem och sen dess har jag bara chillat!

Men nu ska jag fortsätta med chillandet!
Puss ♥
Bild från idag, blev rätt nöjd faktiskt! ♥

Låt videon tala.


Tralllaalalalallala

Rubrikbrist som ni kanske ser? :O

Förlåt för dålig uppdatering men jag vill jobba dom sista veckorna nu i skolan! Har i alla fall haft ganska kul igår och idag!

Igår: Igår så va jag i skolan! Efter skolan så följde sofia med mig hem! Vi köpte glass och titta på tv typ. Sen hade jag världens bästa träning. Det va bara typ 4 som kunde spela, så vi körde mongo boll (Innebandyklubba och skummgummi boll). Sen hade vi typ vattenkrig! Sen åkte jag hem, åt, sov!
Idag: Idag så kom först Sofia och Maja hem till mig på morgonen, och sen cyklade vi till skolan tsm. Sen i skolan så hade vi nationella prov i engelska! Gick väll sådär :/ Men efter skolan så va jag med Linn. Men vi hann inte vara så länge! Sen följde jag med mamma och brorsan till marieberg. Min bror skulle klippa sig och mamma skulle köpa räkor, så jag va mestadels på bokia och gina! Letade lite avslutningskläder osv.. Men sen åt vi mcdonalds och sen har jag typ inte gjort så mkt mer!
Men nu ska jag sova! Natti natti♥

Lite bloggar!

xjenny.blogg.se
Jenny är en rolig och snäll tjej som jag vill lära känna bättre, grym blogg har hon också!

llouiseericsson.blogg.se/
Louise är rolig och jag skulle vilja lära känna henne mer! Kolla in hennes blogg-

emeliewestin.blogg.se
Emelie är världens bästaste syster som är snäll och rolig. Lyckas med allt. KNASBOLL!
Grymaste bloggen också!

elllin.devote.se
Elin är världens grymaste och snällaste tjej. Bra på innebandy är hon också!

majasss.bloggplatsen.se/
Snäll tjej men känner inte så bra!!  Kolla hennes blogg! ;)

Pusssssssssssssssss

Dagens bilder!

Lite på mig, lite på sofia!
Btw, som ni märkte så blev det inget med Lisa och Samuel idag!!

SOFIA!! :D

Heej!!
Just nu så sitter jag i soffan med sofia och chillar galet!! ;) Men vi har vart och köpt glass osv.. Bilder kommer eftermiddag, men just nu lyssnar vi på den här ägiga låten!!
No she doesnt mind..

Söndag!!

Tjoo!
Idag är det söndag..
Hitils så har jag inte gjort ett skit, har inte ens borstat tänderna! Haha, ska gå ner och göra det efter jag har publicerat inlägget. Ska väll typ snart gå ut eller nått, riktigt fint väder idag. Sen typ vid kl 2 så ska jag KANSKE vara med Samuel och Lisa. Jag vet inte men KANSKE! Men annars ska jag försöka få tag på nån annan att vara med ;)
Det var typ det jag ville säga, bloggar mer sen!
Pussss♥

Tävlar om att bli veckans blogg!!

Heej!!
Jag tävlar om att få bli veckans blogg på Hannalovisasol.se. Bloggen är grym!! Har följt den sen typ 1 år tillbaka. Skulle vara grymt om jag blev veckans blogg. Ni borde läsa och följa den!

Klicka HÄR för att gilla hennes blogg på facebook.
Klicka HÄR för att vara med och tävla om att bli veckans blogg.

Älskar din blogg Hanna! ♥
Söötast är hon också! ♥

Tack Emelie!

Emelie fixade en snygg header till mig!! Vad tycker ni? Ska jag ha den eller den gammla?

Nattiii

Dags att sova nu då!

Bilder från idag :)

Sen så tog jag lite fler ego bilder, och massa bilder på min katt Elsa men dom såg ni ju förut! ♥

Älska dig själv, för det gör jag..


Mjaaooo

Okej, Elsa såg jätte konstig ut på sista bilden men jag älskar henne endå!

Nya skor!

Heej!
Fick ett par nya skor av mamma idag. Hon har typ bara användt dom 1 gång så jag fick dom!! Braa att man har en mamma med små fötter!

Myyyysssss

Hej!! Just nu sitter jag och myser framför datorn med chips, godis, dricka och vatten!! Kan inte bli bättre!!
Pussssssss

Dag1 - Bilder och sanningar på/om dig


1. Jag har pv (pojkvän)
2. Jag hatar min mobil (xperia x10 mini pro)
3. Jag älskar min familj
4. Jag har sökt till att få va statist i ica reklamen
5. Jag har två katter
6. Jag förlorade nyligen en vän som jag saknar till 1000000.
7. Jag är inne på facebook 24/7
8. Jag säger 24/7 hela tidein (24/7)
9. Jag har inte klippt mig på jätte länge
10. Jag har skolavslutning 13 juni
11. Jag fyller år 9 juni
12. Jag hade tänkt att göra 10 sanningar men i slutet kom jag på jätte många ;)
13. Jag längtar tills vi ska åka till falun (med skolan)
14. Jag har ett ganska stort ego :3

En kort!!

Kör en kort nu för jag har aldrig klarat en hel..

Dag1 - Bilder och sanningar på/om dig
Dag2 - Dina närmaste vänner
Dag3 - Dina djur
Dag4 - 3 vill ha
Dag5 - Favvo låtarna

Pusssss <3

Seegasteee..

Det här har varit världens segaste och tråkigaste dag ever.. Har försökt pluggat, men har bara segat, så det gick inte. Men sen nu i eftermiddag har jag inte haft att skit att göra! Jahopps, gick i alla fall ut och tog lite bilder mm. Men ska typ läsa eller gå ut nu! Och sen så har min dator helt plötsligt blivit as seg!!
Hejdå!

Plugg dag!

Hej!
Idag så kommer jag nog inte blogga så mkt. Har bestämmt att jag ska plugga typ resten av dagen! Vi får väll se hur det går ;)
Pussssss ♥

I ♥ U

Fick världens FINASTE sms på 12 slaget förut!! Kom seriöst glädje tårar!
Loveu♥

Dagen/dagarna

Hej!
Jag har ju inte bloggat på några dagar (om ni tittar på videon i förra inlägget så vet ni varför).
Tänkte berätta vad jag har gjort dom här dagarna!
Onsdags: skolan, träning! Hände väll typ inte så mkt mer.. Joo föresten, var på läxhjälp, hehe!
Torsdag: Skolan, va med Linn!
Idag: Skolan, umgicks med bruur (va länge sen).. Inte så mkt mer..

Jahoppp, inte så mkt mer att säga..
..Pusssss♥

Videoblogg-Förlåt :(

Videon säger det mesta!
Fin stillbild hehe.. :)

Godnatt mina sötnosar! <3

mms_img48296 (MMS)

Godnatt mina sötnosar! <3



ICE CREAM!

Åt världens godaste glass förut!!
Daim päron dröm in my ♥

Dagen

Tjaaa :D
Idag har jag typ pluggat hela dagen. Först så satt jag ute och pluggade lite. Gjorde typ en fråga ute, sen gick jag in för att det bliv kallt. Sen så gjorde jag några frågor. Sen typ så kom min kusin och vi fikade lite osåå. Men sen gjorde jag färdigt frågorna, läste igenom texten och frågorna. Sen förhörde mamma mig! KLARADE ALLA!!! Stolt.se!!


Plugg&sol

Hej ♥
Idag är det super fint väder och jag har tillochmed tagit på mig shorts. Så jag ska väll gå ut och plugga lite till SO provet i morgon. Shiiit, tänkt om jag failar. Neee, nu måste jag plugga!!
Hejdå!
Bilderna tagna av: MIG!!

Het och trött

Hej!!
Nu är det såhär jävla varmt i mitt rum som det alltid blir på nätterna. Känns som om det är 20 pers här inne och bara springar runt och trängs! Jaha.. Nu ska jag väll ta och hoppa i säng, trött cheeyy! ♥
Nattiii♥

Städar'n

Tjaoo XD
Just nu springer jag runt i mitt rum och städar. Och shit vad het jag blir ;) Men det är bara att fortsätta för än är det inte klart.
Men jag vet inte om jag bloggar mer idag så säger godnatt nu!
Pussssss♥

Lisa och jag i Totte parken!

Haha, flummiga.se

Sofia Ahlqvist

Sofia är en grym tjej som jag är med lite då och då. Vi har kännt varandra sen lekis. Från 2:an till 6:an var vi bästisar. Hon är grym och vi har alltid kul när vi är. Vi kan hitta på sjuka saket tillsammans och skratt uppstår alltid. Hon är verkligen värd en länkning!!
Klicka HÄR, HÄR eller HÄR för att komma till hennes blogg ;)

Frukost tips

Tänkte tipsa om en god frukost som jag brukar äta ibland. Den är rätt så enkel!!
Du behöver:
Mjölk/fil/yoghurt
En banan

Gör såhär:
Skiva bananen i hur stora bitar du vill. Häll upp en talrik med mjölk/fil/yoghurt och plumsa ner bananskivorna. Enkelt, snabbt och supergott!


WHOOHOO, VALBORG ♥

Haaaj sötnosisar!!
Förlåt för att jag typ inte har bloggat på hela dagen, men jag har i alla fall haft så sjukt kul.

Först så typ hjälpte jag pappa och tvätta huset och lite så, inte så kul, menmen.. Sen åt jag och drog till Lisa. Hos Lisa så tittade vi på youtube klipp, KULIGT!! Sen drog vi typ till Tyble och tittade på majbrasa. Vi åkte Tekopparna, hahhahahaha. Men när vi hade vart där en stund så träffade vi Samuel (en kompis vi har sen typ ett dag-kollo som va på sportlovet). Vi tre hade sjukt kul. Sen drog jag typ hem och tittade på tv. HAHA, det var min ruuuligaaa valborg..!
Här kommer lite bilder osv..
-Tvätta huset outfit
-Rensar stupränna
-Lisa hemma hos henne
-Visst är vi söta♥
-Älskar dig!!
-Lisa klätrar lite!
-Jag i Lisas fake glasögon ;)
-Jag klättrar
-Lisa klättrar mer
-Hopp!
-Sniiigga brudaaar!
-
-Söt du är!
-Lisa klättrar
-Lisa klättrar!

Haha, som ni såg så klättrade vi ganska mycket! Filmade även lite när vi klättrade. Håller på att ladda upp den på videofy nu, men den va ganska lång så det går ganska segt! Men håll ögonen öppna så ska ni se att det kommer komma upp en video om ca en halvtimma, haha.. Om ni inte orkar hålla er vakna så länge till, kika in i morgon i stället!
Pussss♥

RSS 2.0