haj haj!

Hej!
Förlåt att jag inte har skrivit någe efter skolan idag. Men jag har helt enkelt inte hunnuít. Efter skolan så pluggade jag franska, sen innebandy, sen apoteket med mamma, sen mat och sen dusha. Men nu är jag här och bloggar. Men innebandyn var kul, men vi ganska lite, så det blev jobbigt på matchen. Men nu så ska jag fixa några tidinstälda tills i morron ;)
Hejdå!

Hej! Nu ska jag hoppa in i dushen!

mms_img28945 (MMS)

Hej! Nu ska jag hoppa in i dushen! Jag skriver mer snart!


14:00

Snart kommer jag hem, stå ut tills dess!

13:00

Hej!
Nu är jag säkert i skolan och jobbar stenhårt. Jag kanske jobbar franska eller matte, vem vet! Aja!
Ses senare!

Tips

Hej!
Ett tips till alla som har tråkigt! Sätt på 6:an. Det finns alltid nåt att titta på där: simpson, vampire daires, famiy guy mm.

Älskar er!

Hej!
Jag vill bara hälsa alla mina vänner att jag älskar er så himla mycket. Utan er skulle mitt liv vara skit! Ni är allt för mig. Ni gör mina dagar, ni är bara för underbar!

vill ha!

Båda från gina tricot!

I tink a need to sleep!?

Hej!
Snart tror jag att jag måste gå och lägga mig! Jag sitter här i soffan brevid min sovande mamma och gäspar. Haha. Men här kommer två bilder som jag nyss tog!

Dröm mössa!

Hej!
Nu har jag suttit och fantiserat ihop en drömmössa! Här kommer en bild ↓
Visst är den sexy!

Home!

Hej!
Nu så är jag hemma från en rolig dag! Först så var det skola! Då så hade vi inget speciellt förutom idrott. Sen efter skolan så följde jag och malin med Linn hem. Vi hade det fett nice. Men nu är jag i alla fall hemma och ska snart äte tror jag. Men idag blir det extra god mat, för mamma och pappa har varit tsm i 15 år nu. Men här kommer några bilder som jag tog för länge sedan!
Jag och malin!
Och den här är ganska ny men jag gillar den!

skolan!

Hej!
Nu sitter jag förmodligen i skolan och jobbar! Men jag tänkte att ni ville ha lite uppdatering så här kommer en lista över allt som  jag måste göra innan jul!
  • Redovisa 2 steg
  • Äta
  • sova
  • ha kul
  • vara med kompisar
Ja, det var det! Hejdå!

Nån som såg CSI!

Hej!
Asså för er som inte såg csi idag hade otur. Det var as bra! Men det var typ det jag ville säga, hehe.
Hejdå♥

Borta bra, men hemma bäst!

Hej♥
Nu så har jag kommit hem från innebandyn. Det var jätte kul men det är ändå skönt att vara hemma! Men nu ska jag ta nåt att äta och sen ska jag ta en lång, skön dush! Jag kanske skriver mer sen.
Hejdå!
Bilden är lite mörk men man ser i alla fall lite :P

www.tiepmalins.blogg.se

Hej!
Nu vill jag tipsa om min kompis, malins, blogg! Klicka bara på bilden nedanför ↓
Den äger!

Hemma från malin!

Hej!
Nu har jag kommit hem från malin. Bilder från stan kommer senare. Men nu så sitter jag i köket och äter lite yogert (stavning)! Men på stan så handlade vi typ bara julklappar. Det var as kul!!!!! Men här kommer en liten innebandy outfit↓
Lite konstig bild, men jag tog bara en! :P

Hej! Nu så har jag vart på stan och sitter...

mms_img48961 (MMS)

Hej! Nu så har jag vart på stan och sitter i hemma hos malin nu. Om ca en halvtimma så ska jag dra hem för att hinna byta och kanske äta nåt innan innebandyn. Men nu ska jag vara lite social. Hejdå!


Mitt första tidinställda!

Hej!
Detta är ett tidinställt inlägg! Det är mitt första eftersom på internet exploner så funkade det inte att fixa, men nu när jag har laddat hem google chrome så funkar det tipp topp! Men nu är jag säkert på stan och letar julklappar! Här får ni bara en bild på ett par shorts som jag vill ha!!!
Bilden hittade jag från google! Hejdå!

Snart blir det stan med Malin!

Hej!
Idag så ska jag åka upp på stan med malin och köpa julklappar. Hoppas jag hittar något fint. Men det kanske kommer upp en mobil blogg eller nåt. Men vi får se. Aja, nu ska jag fortsätta att göra mig i årdning.
Hejdå!
Här har ni också gårdagens outfit!

Sova kanske!?

Hej!
Idag har mamma sagt att jag ska gå och lägga mig tidigt, så jag får väll göra det. Haha! Men jag kanske ligger och läser i nån julia tidning så jag blir trött innan. I morgon så är ganska många lediga från skolan! Jag är en av dom. Alla som var med på öppet hus för några veckor sedan skulle få ledigt en dag, och det är i morgon. Men då får vi se vad jag hittar på. Jag tror att jag drar på stan med Malin! Men nu tjatar mamma om att jag ska sova, så godnatt bloggen!

...

Om ni inte ser min nya header, tryck på F5!

Hemma!

Det blev ingen mobil bloggning hemma hos mormor! Men nu är jag i alla fall hemma. Här kommer en bild som jag tog förut när jag var ute!


Mormor!

Hej nu ska jag till mormor! Kanske blir nån mobilblogg när jag är där.
Hejdå!

Förminskat!

Hej, nu så har jag förminskat headern. Men som jag sa förut så blev jag himla nöjd med den här headern. Den är gjord i picnik för er som vill veta det. Jag bara älskar den!
Klicka för att få bilden större.
Vilken tyckte ni va bäst, den här eller den gammla?

Inklistrad och klar!

Hej!
Nu har jag klistrat in den nya headern. Jag vet att den blev lite stor, men jag kanske gör om storleken på den lite senare! Men nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske tittar jag på nån film eller nåt! Hehe :)
Hejdå!

Ny header!

Hej..
Nyss så gorde jag en helt ny header. Den är lite julig, men inte överdrivet julig. Haha, jag blev i alla fall ganska nöjd med den. Jag gjorde den i picnik och den blev seriöst skit snygg. Jag klistrar in den i senare idag eller i morgon. Jag vet inte riktigt. Men nu vet jag iten vad jag ska göra. Ska väll kanske byta om. För vi ska till mormor och morfar senare för mormor fyller år på onsdag. Vet inte riktigt vad hon fyller, haha. Men vi höres.
Oj, vad konstig den blev. Men här har ni i alla fall en bild på min vinterjacka!

Dag5: En bild på din idol och varför du gillar henne/honom så mkt.

Min idol är Anshisa Wallstöm, även kallad Foki. Hon är min idol för att hon är så bra och har typ en av sveriges största blogg. Älskar henne!
Besök hennes blogg HÄR!

Höst foton!

Hej!
Nu har jag varit ute på en lite foto runda. Jag vara bara här hemma, så det blev inte så jätte speciella foton. Bättre än ingenting!
Vår julgran!
Jag har betydligt många mer bilder, fast det är bara bilder på mig, så jag orkar inte ladda upp alla!
Hejdå:)

Hannalovisasol.blogg.se

Hej!
Nu ska jag tipsa er om en sjukt bra blogg.
WWW.HANNALOVISASOL.BLOGG.SE
Den ääääääggggggeeeeeeerrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag vill ha snö!!!!!!!

Hej!
Idag så vaknade jag fem minuter över tolv. Det blev ganska sent i går med! Men i natt så drömmde jag att det snöade, och då kom jag och tänka på vad mysigt det är med snö. Man kan stå i köket och baka, medans det är helt vitt och fint utanför. Så jag vill ha snö, nuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men senare idag så kanske jag går ut och fotar lite. Det regnar typ så det kanske inte blir så bra bilder, men man kan ju alltid försöka! Men vi ses senare!
Byebye!

Time to sleep!

Hej!
Nu ska jag hoppa i säng. Men jag kanske tar med datorn. Men jag vill bara mysa med kudden, så jag går och lägger mig fast än jag är pigg. Men nu har jag i alla fall använt google chrome en hel kväll nu, och tycker det verkar skit bra. Bättre än internet exploner i alla fall! Aja, nu vill jag sova, och jag tror att ni också vill det!!!

Jason Derulo♥

Hej, just nu så sitter jag och lyssnar på Jason Derulo! Han äger.. Här kommer mina favvo låtar med han:
Don´t wont go home!
It girl!
Dom äger juuu!!!!!
Men jag vet att det har blivit mycket musik i kväll men jag älskar verkligen musik, och skulle inte kunna leva utan det!

New nails!

Hej!
Nu så har jag målat mina naglar. Men dom blev inte så speciella. Bara helfärgade, men det duger väll i några dagar. Här ser ni resultater:
Inte så bra bild, men man ser i alla fall vilka färger det är. Om ni är färgblinda så är det svart, turkos, gul, brun och vit. Men nu vet jag ient vad jag ska göra. I går så gick jag och la mig halv tre. Vi får se hur länge jag blir uppe i kväll!?

Måla naglarna!

Hej!
Nu ska jag nog måla naglarna. Får se hur det blir den här gången.. Tror det blir nåt enkelt bara. Men resultatet kommer upp här på bloggen så fort jag fått upp bilderna på datorn! Men nu måste jag skynda mig innan jag somnar!
Love this pic!

Mistletoe - Justin Bieber

Bara älskar den låten. Kan inte sluta lyssna på den.
Håller ni med?
Me♥

Hey ya!

Hej!
Nu sitter jag och lyssnar på hey ya.. Den äger!!!!!
Ni måste lyssna på den!!!!

Facebookar!

Hej alla som läser detta!
Just nu så facebookar. På facebook så chattar jag med min goda vän karro. Hon är fett snäll. Men nu har jag lite små tråkigt så här jag tänkte blogga lite.. Här kommer några saker jag ska göra i kväll!
  • Måla naglarna
  • Smsa
  • Facebooka
  • Lyssna på musik
  • Nörda google chrome
  • Spela jakten på den stora nöten
  • Ta kort
  • Äta choklad
  • Dricka läsk
  • Titta tv
  • Äta pepparkakor
Ja, det var lite vad jag kommer att göra. Men här kommer en liten bild från förut!
Sweety!

Google chrome!

Hej!
Nyss så laddade jag ner google chrome som var gratis och lagligt! Jag rekomenderar det verkligen. Det är både snabbare och enklare!
Om du också vill ladda ner google chroma, klicka här:
http://www.google.com/chrome?hl=sv
Klicka sedan på "hämta google chrome" till höger, sen fattar ni nog själva hur man gör! Men nu känner jag mig lite tråkig så nu ska jag sluta babbla!
Hejdå!

Tips till alla bloggläsare!

Hej
Nu tänkte jag tipsa om världens bästa blogg (enligt mig)!
WWW.KEELA.SE
WWW.KEELA.SE
WWW.KEELA.SE
WWW.KEELA.SE
WWW.KEELA.SE
WWW.KEELA.SE
WWW.KEELA.SE
WWW.KEELA.SE
WWW.KEELA.SE
WWW.KEELA.SE

Klicka på nån av dom tio länkarna ovanför för att komma till hennes blogg! Här kommer en bild från google.se

 

Byebye:)


Dag4: En bild på ditt favvo plagg och vart du köpte det.


Dom här jeansen köpte jag på jc för cirka 600 kr!

Första advent i morron :)

Hej!

I morgon är det första advent som ni kanske vet. Så idag har vi bakat pepparkakor och satt upp ljusstakar mm. Här kommer lite bilder från dagen!

Dom vart olika stora, vet!


En pistol..


..Som gick sönder :(


Blev rätt nöjd med den där bilden faktiskt!

02:00

Hej, nu är klockan 2 och jag sitter och gäspar! Snart så ska jag nog gå och lägga mig i sängen. Men jag har nyss suttit och raderat massa bilder från min dator. Jag raderade massa helsvarta, asså nu i efterhand tycker jag att det var väldigt dummt av mig att ta helsvarta bilder! Haha. Men jag ska sätta på teven nu och hoppas på att det är american dad på mtv. Det äger! Men aja! Godnatt!

Snygg bild va?!

Dag3: Din favvo bild och varför du gillar den så mkt.


Detta äe min favvo bild för att jag älskar min katt Persson. Han ställer alltid upp för mig och så är jag nöjd med bilden för att jag lyckades ta en bild på mig och Persson när han tittade mot kameran!:)

Hello!

Hej!

Nu har jag lite tråkigt, så jag tänkte göra nåt kul, som att lyssna på musik och måla naglarna! Det är väll kul? Men jag har i alla fall nyss städat mitt rum. Kanske blir att titta på nån film senare. Vet inte. Men jag tror att jag kommer vara uppe ganska länge idag. Älskar långa fredagar. Det är skönt att va uppe länge och ha kul. Sen kan man sova hur länge jag vill.. Aja. Nu får vi se vad det blir, här kommer i alla fall en bild!

Min fredagskväll i bilder!








Ostbågar, trokadero, facebook, navy cis och dator!

the vampire diaries!

Hej, nu sitter jag och tittar på "the vampires diaries"! Om ni vill ha teve tips så är det bara att slå över till 6:an nu! Fett bra. Men förlåt att jag inte har bloggat på några dagar nu. Men jag ska försöka börja blogga så mkt som jag kan. Men nu vill ja titta på teve.
Hejdå!!!!!!!!!!!!!!!

Världens sötaste inlägg!

Ni måste läsa detta inlägg, på keela.se! Det var jätte kul..

http://keela.se/2011/november/smatt.html 

Titta, titta och titta ännu mera!

Klar med So!

Jag har just blivit klar med so:n som ska var inne i morgon. Men så måste jag ju jobba med engelska och svenska som jag hade tänkt att redovisa denna vecka. Så jag har inte tid att prata nu! Hejdå..


Dag2: En bild på dig och din bästa vän och 3 minnen ni har tsm.


Minne 1: När malin brände sig på lasangen.
Minne 2: När mikron höll på att brinna upp.
Minne 3: När vi skulle prova på innebandy med 14-åringar!

Tv kväll framför soffan!

Hej!

Nu så sitter jag och myser med csi. Men idag så har jag haft innebandy, och det var fett kul. Men på söndag så är det martch och jag vet inte om jag ska vara med. Troligtvis så kommer jag vara det men vi får se! Här kommer en webbcmera bild.

som ni ser så har jag nyss tagit en varm och skön dush!

Snart skolan!

Hej!

Snart drar jag till skolan. Men det är om cirka 20 minuter, så jag kan blogga lite innan. Men idag är det innebandy igen. På onsdag blir det ingen innebandy, då ska vi åka och bowla med laget i stället. Super kul!!!! Men här kommer en bild.

Jag bara älskar den bilden!

Dag1: En bild på dig och 5 sanningar om dig!


1: Min alra bästa kompis heter Malin och är för bäst!
2: Jag prenumenerar på Julia.
3: Jag har en rosa xperia x10 min pro.
4: Jag har haft bloggen i typ ett halv år.
5: Jag tappade min kamera i sanden (när jag var i Egypten) så den paja:)

10 dagar!

Nu tänkte jag göra en 10-dagars-lista som ni kommer få vara med att följa!

Dag1: En bild på dig och 5 sanningar om dig.
Dag2: En bild på dig och din bästa vän och 3 minnen ni har tillsammans.
Dag3: Din favvo bild och varför du gillar den så mkt.
Dag4: En bild på ditt favvo plagg och vart du köpte det.
Dag5: En bild på din idol och varför du gillar henne så mkt.
Dag6: En bild på din favvp pryl.
Dag7: En bild på en saknad.
Dag8: En bild på något du är nöjd över.
Dag9: En utomhus bild.
Dag10: En förklaring till varför du gjorde en 10-dagars-lista!

I hope you like it!


Dumle som smakar pepparkaka!

Hej nyss så åt jag nåt jätte gott!

Det är dumle som smakar pepparkaka. Den var så fett god. Rekomenderas!

För dig som ska plugga hemma!

  • Sätt dig själv på ett ställe som det är lugnt och tyst!
  • Lägg undan mobilen eller sätt den på ljudlöst! När man får sms så kan man inte låta bli att svara!
  • Plugga aldrig med en kompis. Man tror att man kommer plugga men det kommer ni inte!!!


Hoppas mina tips funkar! Jag skull egenligen lägga upp en cool bild som jag hade gjort i paint men det cp:ade sig så det gick inte!
Hejdå!


Bilder från igår!

Hej!

Nu orkar jag verkligen inte plugga mer. Men här kommer bilder från gårdagen med malin!











Nu har jag tyvärr inga fler!!!
Hoppas ni får en trevlig kväll!

Pluggar fortfarande!

Hej!

Nu så sitter jag fortfarande och pluggar! Och jag vill bara medela er att jag kanske inte kommer att blogga mer idag.. Har ganska mycket att göra! Hoppas ni får det bra utan mig!

Bara älskar den bilden<333

Kan inte plugga!

Hej!

Nu försöker jag plugga siffror i franska men det går bara inte. Jag kan inte koncentrera mig. Jag var ju uppe halva natten så det kanske inte är så konstigt, men jag måste lära mig dom tills i morron. Annars dödar barbro mig. Haha, nej jag skämta, men jag måste ändå lära mig dom tills i morron. Så nu kan jag inte blogga mera. Skriver mer när jag har lärt mig dom.. Hejdå..

Äter pizza och ska snart plugga!

Hej!

Nu har malin åkt hem, och jag sitter och äter pizzan som blev över igår. Men snart så ska jag plugga. Jag måste lära mig siffror upp till 100 på franska, göra nån grej i so, lära mig väder på franska och skriva en faktatext om innebandy på engelska! Shit jag kommer säkert sitta hela dagen och plugga. Men allt går med mat i magen och musik i högtalaren! Haha, ha en bra dag!

Bild från igår!

Hej! Just nu sitter jag och malin o tittar...

Hej! Just nu sitter jag och malin o tittar på bratz! Fett bra ju<3


Det brann typ i mikron!

Hej..

Nyss skulle jag och malin smälta choklad i mikron. Malin gick upp och medans jag väntade på att choklade skulle smälta så skärde jag mellon. Plötsligt kände jag att det sved i ögonen. Jag tittade på mikron och såg att det rök som in åt helvete. Jag skyndade att öppna mikron och öppna altan dörren. Jag tog en handuk och vifdade ut röken, men det luktar fortfarande rök i hela huset! Asså shit vad vi blev rädda. Men här kommer några bilder från dagen!


Malin på subway!


Jag och malin har damp!


Malin facebookar!

Nu orkar jag inte ladda upp några mer!
Hoppas ni får en rolig kväll, för det kommer jag ha!

Jagochmalin.se

Hej!

Just nu så sitter jag och malin och har fett kul. Här kommer en liten bild på oss.

We are so sexy!

Snart blire frukost:)

Hej!

Nu sitter jag vid mammas och pappas nya dator. Den är bra men ibland missar den några bokstäver när man skriver.
Men snart ska jag äta frukost. Idag ska jag gå på stan med några kompisar, sen så ska malin följa med mig hem och sova här! Ni kommer att få en paint bild om min dag senare. Men bilden finns inte på den här datorn så ni får den senare. Men här kommer en webbcam bild!

Som ni ser har jag precis dushat så är inte så snygg!


Ont i skallen!

Hej!

Just nu så dunkar typ mitt huvve. Asså jag vet inte varför jag har så himla ont!! Men snart så ska jag nog försöka sova så jag orkar gå på stan i morron. Men nyss så satte jag min kamera på laddning så ni kan få bilder efter stan i morn. Men vi får se om jag ens kommer i håg att ta med den. Men jag hinner nog blogga innan, men det är inte säkert. Men nån mobilblogg blir det nog när jag är där. Ne nu ska jag hoppa i säng och försöka få bort den här huvudvärken!
Godnatt!


sexy and i know it!

Denna låt lyssnar jag på hela tiden, bara för bäst!


BÄST!

Fredag!

Hej!

Just nu så sitter jag och tittar på lite tv. Men nu så tänkte jag berätta om min dag!!!!
Först så cyklade jag till malin. Sen så cyklade vi två till stan och å frukost på mcdonalds. Sen så skulle vi möta hela klassen på olof palmes torg. Sen så ggick vi nån slags stadsvandring som var skittråkigt. Sen så cyklade i tillbaka till skolan och jobbade lite med svenska. Sen så hade vi typ BG och sen åkte vi hem! Mer än så var det inte. Här kommer en liten webbcamera bild.




Messar!

Hej!

Nu så sitter jag och smsar med några. Och om du ser detta malin så vill jag att du ska kolla din telefon, för jag har både ringt och smsat dig! Men snart så ska jag jobba lite franska. Måste göras!!! Men nu blire ingen bild så ni får nöja er med bara ord!
Hejdå!

Hej! Nu sitter jag i skolan och väntar på ...

Hej! Nu sitter jag i skolan och väntar på att malin ska komma. Men nu blir det ingen bild, hoppas ni nöjer er med ord!


Godmorning!

Hello!
Idag är det torsdag och klockan är 07:43. Men idag tror jag att jag ska redovisa matte med malin och emelie. Men vi får se om jag klarar det. Men jag har i alla fall tänkt åka till skolan åtta så jag kan skriva ett tag till. Men i morgon så ska våran basgrupp träffas uppe på stan på morgonen. Jag och malin ska cykla dit. Jag tror vi ska gå nån utställning om solsystemet. Föresten så köpte min pappa en ny dator (till sig själv) Igår. Och jag fick reda på att jag skulle få behålla min nuvarande dator även om jag fick en ny. Så nu vill jag ha en ny. Men här kommer en liten bild på mitt face idag!



Ush vad ful jag blev men jag har tyvärr ingen mer bild. Men nu måste jag åka till skolan. Kanske skriver nåt på nån rast. Men hejdå!


22:45

Heej!

Nu är klockan 22:45 och jag ska nog sova! Så här kommer en bild för att visa hur trött jag är:

Godnatt!

Längtar så till lördag!

Hej och förlåt för att jag inte har bloggat på några dagar. Men jag har haft fult upp med skolan, kompisar mm. Men nu tänkte jag skriva ett inlägg så ni inte slutar läsa! Men tyvärr så har jag liktsom inga bilder nu så det får bli en webbcam bild. Men först så tänkte jag bara berätta lite om varför jag längtar så tills på lördag. Först så ska jag och Malin (kanske några mer) gå på stan. Vi cyklar ner dit och sen cyklar vi hem. Sen så följer malin hem till mig och sover där. Vi kommer säkert vara uppe halva natten och titta på film och sånt. Men sen dagen efter vet jag faktiskt inte vad som kommer hända, men jag tror den dagen också kommer att bli kuuul! Men nu orkar jag inte skriva mer så jag säger hejdå för tillfället och bjussar på en webbcam bild!

Lite suddig menmen..

Sovdags!

Hej.
Förlåt för att jag inte har bloggat idag men idag har vart en seg dag. Jag vaknade typ halv 12 idag. Typ direkt när jag vaknade så tog jag en lånt dush. Sen så låg jag och titta på tv tills typ 5. Sen så åkte vi till net on net och titta på datorer. Där fanns det en vit as snygg som pappa sa att han kunde köpa till mig eftersom min e så seg. Jag vet inte varför men jag tackade nej. Det känns liktsom taskigt mot min nuvarande dator. Men sen så åkte vi he och jag tittade på tv tills nu. Men nu så ska jag sova, godnatt!

En bild jag tog för länge sedan men blev ganska nöjd med;)


Nu ä klockan 1!

Nu ä klockan 1 och jag vet inte vad jag ska göra! Jag kanske ska ta att läsa nån julia tisning eller nåt! Jag måste läsa ut dom innan jag börjar i min bok och jag är väldigt sugen på att börja i den! Men här kommer 1 random bild från sommarlovet..

Oj vad konstig jag såg ut där;)

Målat en russin burk!

(Haha, jag vet att rubiken låter lite konstig men det är ju sant!)

Hej!

Nyss så diskade jag ur en gammal russin burk och målade den! Resultatet blev sådär, men bilder kommer i morgon för min kamera är helt död nu, hehe.

Det var en sån här burk som jag målade på:


Jag tog såklart bort den röda plasten ovanpå innan jag målade burken!!!


Purr!

Hej!

Jag skulle jätte gärna vilja ha katy perrys parfym purr!



Nån mer som vill ha den?


Tips om godis!

Nu vill jag tipsa er om en godis som jag år tidigare idag!






Jag säger bara:
-oj, vad god den var!

My outfit to day..

Här kommer en bil på hur jag ser ut idag!


Linne-hm, tröja-gina tricot, jeans-jc.

Idag kom jag på att min kamera hade tidsutlösare, vilket var jätte bra!
Hoppas ni får en fin kväll/natt!

Plugg bilder!

Hej!

Nu sitter jag framför skrivbordet och har precis dragit på mig mjukis byxor som igår. Men förut när jag pluggade så tog jag några bilder som jag vill visa er!

Persson ville hjäpa till med so:n men han var inte till så stor hjälp!



Det var liktsom meningen att jag skulle ladda upp dom här för länge sen men det blev något fel på internet förut, så när jag skrev inlägget så stängdes internet bara ner. Så jag fick skriva om hela inlägget nu!!

ziperall

Hej!
Jag var nyss inne på zipealls hemsida och såg dom här söta mobil ziperallerna!

Visst e dom söta!

hannalovisasol sidgrej

Hello!

Nu vet jag inte vad jag ska skriva förutom att jag har en ny sid grej. Så nu om ni vill till www.hannalovisasol.blogg.se så kan komma dit genom att klicka på sidgrejen där på sidan! Men nu vet jag inte vad jag ska göra! Så hejdå!!!

Svar på tal!

Här kommer lite svar på kommentar!

Anonym om Klar med So!!:
Vilken rolig bild. Vart är den ifrån??
IP: 81.232.66.96




Svar: Den bilden har jag faktiskt snott från google.se! Om du söker på plugga så kommer den ner typ längst ner på första sidan! Tack för att du läste min blogg!!!!!!!!!


Alicia om Rent och snyggt!:
Den där bilden på popcornen, den i mitten var jätte bra. Ser ut som om du tagit den med systemkamera. :))))
IP: 81.232.66.96




Svar: Tack Alicia! Nej, bilden är faktiskt bara tagen med en typ 8-9 megapixler(stavning) kamera! Men jag skulle gärna vilja ha en system kamera! Tack för att du läste min blogg:)




Klar med atomer!

Äntligen har jag gjort klart frågorna om atomer. Och det var ju inte speciellt kul att göra. Men jag måste ju om jag inte vill ha en galen Thomas efter mig, hehe. Vår No lärare heter Thomas så ni vet.Men nu ska jag nog inte jobba mer idag, jag jobbar mer i morrn. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men här kommer en rolig bild från i går!!!

Jag kan karaté.. Hahah, nee!


Klar med So!!

Äntligen är jag klar med so:n som ska vara inne på måndag. Men nu måste jag göra nåt dumt papper om atomer, bara för att jag har tappat bort det som jag har gjort. Jag lovar att jag har gjort det. Om ni inte tror på mig så kan ni lämna en kommentar och fråga malin på www.tiepmalin.blogg.se! Men även om ni tror mig så kan ni gå in där och kolla. Men nu måste jag jobba!!!!!!
Sen när jag är klar så kommer ni få massa bilder. Hejdå..


Päron ätaren!

Tjo..

Nu så sitter jag och äter päron. Haha! Men snart så måste jag jobba lite skolarbete. Det blir nog lite franska, so, engelska och matte och kanske svenska. Jag vet att det låter mkt men det är lite mkt i skolan så jag måste jobba nu.. Men här kommer en liten bild på mig från i går!!!

Hoppas ni får en bra dag:)


Hej! Just nu så är jag med malin! Vi har l...

mms_img31735 (MMS)

Hej! Just nu så är jag med malin! Vi har lite kul. Men jag skriver mer när jag kommer hem!


Rent och snyggt!

Hej!

Nu är mitt rum rent och snyggt igen. Det är bara lite kläder som ska tvättas på golvet och sen så bäddade jag inte min säng så noga. Men efter jag hade städat så gick jag ner och poppade popcorn!!! Mummss..... Men sen så har jag också bytt om till lite mysigare kläder. Och nu sitter jag vid datorn medans idol utslagnings grejsett rular på teven. Jag hoppas inte Amanda Fondell eller Andre åker ut. Men efter det där idol grejset så är det typ mitt fredags favvo program som heter modern family. Det äger!!! Så om ni vill se nåt bra, titta på 4:an 22.40 varje fredag. Men här kommer lite bilder.
Min mys outfit:





Mina popcorn:






Ha en fin kväll!


Dax att städa!

Tjo!

Nu ska jag städa mitt rum. Det ser ut som ett bombnedsslag här. Men jag vill egentligen inte!! Men snart tänkte jag sätta på teven, gå ner och poppa lite popcorn och sen mysa med popcorn, teve och data. Men det kan jag absolut inte göra med stökigt rum.. Det är inte mysigt när det är stökigt! Så det som jag får göra nu är att sätta på lite bra musik och sedan är det bara att börja plocka upp sakerna från golvet, soffan och skrivbordet! Detta är en låt jag verkligen kommer att lyssna på när jag städar:)XD


Det är bara för bääääääääääääääääääääääääst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hejdå era filurer!!!

http://hannalovisasol.se/

Heej!
Jag vill tipsa om en jätte bra blogg som jag nyss läste!
http://hannalovisasol.se/
Lääääässsss!
Här kommer en bild på mig...

Denna bild är gammal så jag förstår om ni tycker jag ser andorlunda ut!
Hejdå

Hemma!

Hej!

Nu är jag hemma från en rolig dag i skolan. Idag har vi haft semenarium i NO! Det var tråkigt, men resten har vart kul. Men nu sitter jag vid mammas och pappas dator.. Jag sms-ade mamma och övertalde henne, hehe.

Men idag är det fredag och det betyder fredags myys. Men jag ska nog sitta vid datorn halva natten. Vet inte varför men jag gillar att kolla bloggar på natten. Det blir liksom mysfaktor i det hela då, haha. Men nu vet jag inte vad jag ska göra. Tror att jag typ ska chatta på facebook och kolla några bloggar och så. Ha en kul fredag!¨¨



Hej! Här har ni en liten outfit bild på mi...

mms_img38452 (MMS)

Hej! Här har ni en liten outfit bild på mig idag! Hehe! Jag kommer inte ha solglasögonen så att ni vet.. Men idag blir det ingen bloggning på morgonen! Men nu måste jag dra. Herrå:-)


Söt bild!

Hämta bild.PNG (326,4 kB)

Natt är som dag fast mörkare och kortare!

Hello och sorry för dålig bloggning de senaste dagarna.

Men jag har verkligen jätte mycket i skolan jag behöver tänka på!!! Men jag är snart klar med sakerna jag verkligen måste göra.. Jag hoppas ni läser ändå!

Men idag så har jag i alla fall vart med Linn en stund. Vi pluggade lite men det blev lite att vi tittade på hennes ipad och så också. Men nu är klockan ganska mycket så ja ska väll ta och sova!


Ne men, hej kvällen!

Hello!

Helt plötsligt blev det kväll. Men den här kvällen så har jag gjort följande: Spelat innebandy (både träning och hemma), ätit mat och tittat på tv! Innebandyn var kul, maten var god och teven var kul. Men just nu så sitter jag och lyssnar på en låt som heter "baby?" av newkid! ÄGERÄGERÄGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Lyssna också på "jag gråter bara i regnet" och "luftens hjältar". ("jag gråter bara i regnet" är bättre än "luftens hjältar")

Här kommer en liten bild på mig häromdagen!


Ha en fin kväll!
Ps!
om ni vill titta på ett bra tv program så börgar "berg flyttar in" på 3-an!!!!!!

Kex choklad!

Hello!

Detta är det första inlägget jag skriver på datorn på länge...

Just nu så sitter jag och äter lite kex choklad! Gott som vanligt.. Men i kväll så ska jag, moa och malin åka och spela innebandy!!! Hoppas att det kommer vara lika kul som vanligt!!! Men nu måste jag jobba lite matte:)


Hejhej! Nu så är jag med linn! Här är en ...

mms_img55035 (MMS)

Hejhej! Nu så är jag med linn! Här är en bild på linn när vi cyklade hem:-)


Hej! Förlåt att jag inte bloggade igår, me...

mms_img55032 (MMS)

Hej! Förlåt att jag inte bloggade igår, men jag hade verkligen inte tid! På morgonen så hade jag lite brottom. Sen har jag inte haft nån rast i skolan. Sen hade jag innebandy. Sen på kvällen så kunde jag bloggat men jag glömde det! Så förlåt alla läsare:-( jag lovar att blogga direkt efter skolan idag!!!


Hur morgondag kommer att se ut.:)

Tjo!

Nu är klockan halv 11 och jag är faktiskt inte så trött! Men jag ska väll sova snart i alla fall! Har väll inget bättre för mig, antar jag. Men i morgon är det skola som alla dagar! Efter skolan ska jag kanske hitte på nåt med mallan, och kanske moa. Sen drar vi till innebandyn och har kul där. Sen händer det väll inte så mkt mer... Men i morrn kanske ni får en bild på min innebandy outfit. Kanske det kanske. Men här kommer en liten bild på mig från förut!

Fina bilder från www.weheartit.com

Tumblr_ltyehy6vwv1r2ui0to1_500_large


Tumblr_lu96blctco1r4pl0zo1_400_large


Tumblr_lu8sxcjkzs1qala3mo1_400_large


Tumblr_lu8safddfg1qffm87o1_500_large


Tumblr_ltfof1mlga1qala3mo1_500_large


Tumblr_lpf117rcgk1qk3kk1o1_500_large


Tumblr_lpj310dckl1qcd09to1_500_large


Tumblr_lqosc4hnqw1qgujcoo1_500_large


25264788_large
Tumblr_lsd6scjtzy1r3i0jqo1_500_large


Tumblr_lk685kdyhl1qh81keo1_400_large

Tumblr_lrmv03zyk31qekzn2o1_500_large

Tumblr_lnd348ukro1qdm1h0o1_500_large

5885106118_caeb142780_z_large

Favim.com-37622_large

40947_425684858796_535028796_5091032_2679605_n_large

Cne9twotsigmevfrn_km.0_large

Tumblr_lp4cu3qmdp1qbskx5o1_500_large

Tumblr_lthncwfuew1r57touo1_500_large

Tumblr_lu239oo3uf1r1fzbso1_500_large

300811_135593526544896_113963995374516_146981_441837229_n_large

Det var allt, hejdå!


Bloggtips!?

Tjoo!

Nu så sitter jag och tråkar här som vanligt!! Så nu behöver jag verkligen tips på bloggar! TIPSA OM ERA BLOGGAR, ANDRA BLOGGAR, ELLER OM NI VILL SÅ KAN NI TIPSA OM HEMSIDOR SOM ÄR ROLIGA!!!
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPP
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


www.ellaekblom.blogg.se

Jag läste nyss min kompis Ellas blogg, och såg att hon hade börjat blogga igen! Vilket jag tyckte var super kul. Så nu vill jag verkligen tipsa om www.ellaekblom.blogg.se!
Hoppas ni gillar den, för det gör jag! Här är en bild från hennes blogg!!!!!


I hope you like it..


Nytt!

Hello alla!

Idag när jag kom hem så fick jag se tre nya saker som mina föräldrar hade köpt till mig!!! Det var innebandy glasögon, hår spray och avsminkningservetter! Älskar er, mamma och pappa!


Här är bild på sakerna!
Jag tyckte att hårsprays flaskan var ganska söt! Vad tycker ni?
Om ni vill veta, så är bilden redigerad på www.picnik.com!

Ny kamera!

Hej alla!

Som jag har berättat så tappade jag min kamera i sanden (i egypten), och den gick sönder! Men igår så fick jag mammas och pappas gammla kamera. Den är dåligare än vad min var, men det är bättre än ingenting. Här under kan ni se en bild på den!


Min förra va blå, den här är svart!


Hemma efter en lång dag!

Hello!

Nu har jag (äntligen) kommit hem. Jag har hjälpt min morbror att flytta hela dagen. Eller hjälpt och hjälpt, jag har i alla fall följt med dom överallt, men det kändes mest som att jag var i vägen! Men här kommer några bilder hur jag ser ut idag..







Linne-hm, tröja-gina tricot, tights-wear it.
Ha en fin kväll!

Hellosan! Nu så sitter jag och tittar på n...

mms_img55031 (MMS)

Hellosan! Nu så sitter jag och tittar på när min morbror och morfar monterar ihop en soffa! Tråkigare än det låter!!!!! Men när jag kommer hem så skriver jag mera! Bye bye:-)


Hej! Just nu så är jag med och hjälper min...

Hej! Just nu så är jag med och hjälper min morbror att flytta! Om jag ska va ärlig så är det inte så kul som jag trodde! Men nu ska vi till ikea, och det blir nog roligare! Hejdå!!!!


Trött som en gris!

Hello alla..

Just nu är jag tröttare än en gris! Det vill säga, bara lite trött, hahah. Men jag tänker ändå gå och lägga mig nu.. Jag vill ju vara iútvilad när jag ska hjälpa morbror att flytta:) Har inte så mkt mer att säga!

Godnatt då mina läsare!


:)

Heej och förlåt för dålig uppdatering idag!

Jag har inte kommit in på internätt idag! Super dåligt, ja vet:/

Men nu är jag i alla fall här och kan berätta vad som har häntunder dagen! För det första har jag vart med Sofia. Det var riktigt länge sen vi umgiks så det var på tiden. Vi gjorde inte speciellt mkt men hade kul ändå. Sen på kvällen så kom mormor och morfar och hämtade mig, mamma och pappa för att vi skulle åka och tända ljus på gravarna (eftersom det är alla hälgon idag). Sen så åkte vi hem till mormor och morfar och åt världens godaste mat, åt så mkt så jag höll på att svimma. Och nyss så gick vi hem, och nu sitter jag i sängen och bloggar:)

Men hos mormor och morfar så bestämde vi att jag skulle följa med och hjälpa min morbror att flytta imorgon. Det ska nog bli kul tror jag!!!!

Men här kommer några bilder från dagen!







Och så drak jag och Sofia julmust också! Lite för tidigt, eller vad tycker ni!?


Hej! Nu är jag vaken.. Men nu ska jag ta f...

Hej! Nu är jag vaken.. Men nu ska jag ta fram datorn och blogga där i från:-) Bye!


Min design!

Nu så sitter jag i sängen och ska snart sova! Men först så vill jag bara berätta en grej angående min design. Ni har kanske sätt att jag har bytt design nu. Jag vet att den inte är supersnygg, men den är bara tillfällig tills min nya design kommer. Föresten så har jag taggit några bilder till designen nu i egypten, men jag måste ha fler och fixa lite mera saker. Men jag medelar när där är på G. Men nu är jag verkligen super trött så jag måste sova nu!

Klicka på bilden för att få den större!
Godnatt, alla sötisar!

Home sweet home!

Hej!

Nu sitter jag i bilen påväg till örebro. Samtidigt så pratar jag i telefon med Sofia. Skriver mer när jag kommer hem till örebro.

BYE:)


Egypten in my ♥

Hejsan!

 

Detta är nog sista inlägget från varma Egypten! Men jag har precis pakat färdigt det sista. Om några timmar så kommer en buss och hämtar oss för att köra oss till flygplatsen. Hoppas inte att flyget är försenat som det var i Thailand! Vi fick sitta där i typ 4 timmar, eftersom planet var försenat 2 timmar! Men vi får hoppas på det bästa..

Nu ska jag läsa lite ur min Julia tidning, hedjå!


En mån-bild härifrån!


www.shopbyalexandra.se

Tjo!

Har ni besökt www.shopbyalexandra.se? Om inte, gå in där NUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!! Där finns as snygga smycken. Själv vill jag alla. Här är lite bilder på det jag tycker är allra snyggast!

Svart blom-ring för bara 75kr!

Guldigt uggel-halsband för bara 75kr!
Det finns även kläder, här är ett par shorts jag jätte gärna skulle vilja ha!!!!!!!!!!!!!!!

Dom kostar 400kr!
Ni måste bara gå in på www.shopbyalexandra.se!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köpt te!

Hello!

Nyss så var hela familjen och köpte te hos en Adrians(min brors) nya kompis Alibaba. Men nu sitter vi och myser lite med m&m's och tittar på nån blodig film, hehe jag tittar inte så mkt. Men nu ska jag kolla några bloggar och lite sånt på datan!

Hihi!


Läsa, läsa, läsa!

Hallå!

Nu så tänkte jag ta några Julia tidningar och läsa ur! Inte så intresant men kan va kul att veta..


My last night in Egypt!

Hello..

Idag har vi snorklatt lite och solat vid poolen en sista gång här i Egypten. För i morgon så åker vi hem till kalla sverige:( Men nyss så var jag hos min brorsas nya kompis. Han har en te affär här på hotellområdet. Så han bjöd på te och vi fick hälsa på hans sköldpadda, sushi. Vi fick ju också tränna upp vår engelska eftersom han kom från egypten och inte kunde svenska. Men snart så ska vi väll gå och äta, men jag skriver mera när jag kommer tbx, hejdå:)

Liten bild på mig!

Morning!

Heej!

Idag var jag uppe först av alla;) Men snart ska väl vi gå och äta lite frukost, vi väntar bara på min sega bror! Men i moron så åker vi hem till sverige:( Det ska bli skönt men ändå tråkigt! Men nu ska vi gå.
Här kommer en bild på mig!

Bye!

The evening outfit:)

Tjo på er!

Nu så har jag och min familj ätit på hotelets buffe! Det blir lite katigt med buffe hela tiden, men en bra nyhet är att vi ska äta på en annan resturang på hotel området i morgon, en dålig nyhet är att i morgon så är det sista dagen här i Egypten! Vi har ju haft jätte kul här, i alla fall jag, hehe. Men nu ska jag inte vara negativ här i bloggen, så här kommer kvällens outfit och en annan (konstig) bild på mig!


Dålig bild, jag vet!



Haha, jag sa ju att den var konstig:)


Jag är med och tävlar på http://nilez.blogg.se!

Nu är jag med och tävlar om ett presentkort på 150 kr från http://smyckesboxen.se/! Här är det smycket som jag skulle vilja ha mest!

Besök också gärna Elins blogg(hon som har tävlingen) http://nilez.blogg.se!
Om du också vill vara med i tävlingen så klickar du in här: http://nilez.blogg.se/2011/october/tavlingsdags.html#comment

Men skynda dig, tävlingen avslutas 3/11 (imorron)!
Bye!


the pool all day!

Hello my friends!

Idag så har jag mamma och pappa softat vid poolen hela dagen! Jag badade aldrig, p.g.a att det blåste kallt och att det var iskallt i vattnet! Men nu vet jag inte vad jag ska göra. Men här kommer en liten bild på mig just nuuuuu!!!


Bye my friends:)

Blev ett till!

Heej!

Det blev ett litet inlägg till! Men jag har ganska tråkigt nu så jag tänkte först länka en blogg och sen gå och lägga mig! Här är bloggen!


www.klarisxl.blogspot.com!


Man kan säga att vi är kompisar, fast vi har bara träffats 1 gång! Men vi håller kontakten via msn och facebook!
Nu ska jag sova!
Natti!

När jag ändå sitter här!

Tjotjo!

Nu tänkte jag lägga ut en bild på ett armband min snälla pappa köpte till mig idag när vi var vid affärerna och shoppade lite! Jag tänkte: det är ju lika bra att lägga ut en bild när jag ändå sitter här vid datorn, haha!

Nu var det väldigt dålig bild, men bättre bilder blir det när jag kommer hem!
Detta blir nog mitt sista inlägg idag!
Hoppas ni sover gott!

Jag är med och tävlar på www.keela.se!




Vill du också vara med och tävla? Gå in här: http://keela.se/2011/november/tavling.html#comment 


Shopping!

Heej!

Nu så har jag shoppat lite sovenirer här på hotellet! Vi köpte en tavla och skulle pruta lite. Då så sa pappa ett pris, men det var för lite, och då så sa jag ett lite högra pris som vart lagom(enligt han som sålde tavlan)! Och eftersom jag hade sagt det braiga priset så fick jag detta (bild nedanför)!



I rutan (som jag pekar på i nedersta bilden) så står det Alva på Egyptiska!
Ursäkta för de dåliga bilderna, men eftersom min kamera har pajat så fick det bli webbcamera bilder!
Ha en trevlig kväll!
Ps!
Bilder på de andra sakerna jag köpte här i Egypten kommer upp på bloggen när jag kommer hem till kalla sverige!

Today is a good day! :)

Heej!

Idag är det tisdag och jag har haft kul hela dagen. Först så va vi på stranden och badade lite! Det var svart flagg så man fick egentligen inte bada men vi var bara några meter ut i vattnet. Sen så åt vi lunch buffe. Jag åt grillad kykling och pommes/klyftpotatis. Sen la vi oss vid poolen. Och nu sitter vi på hotell rummet och vilar upp oss till kvällsmat. Men vad ska man mer säga! Här kommer en bild på några söta strumpor!

RSS 2.0