Ingen lust!

Heej!!

Förlåt för att jag inte har bloggat på länge.. Men jag har verkligen ingen blogglust nu för tiden. Så tills jag har kommit över en del saker och kan ta det lite lugnare med skolan och så, så kan jag börja blogga igen.. Men just nu så blir det en liten bloggpaus. Vet inte riktigt hur länge den varar, men det får ni väl se!!
Vi seees!! :*

Bara för att..

Heej!!
Nu bloggar jag för att jag har inget annat för mig just nu. Men snart så ska jag gå och göra lite frukost. Det blir nog yoghurt som vanligt. Men sen drar man till skolan som vanligt. Och sen har man idrott som vanligt. Efter skolan så ska jag nog plugga som vanligt. En helt vanlig dag helt enkelt..
Nu blev det ett sånnt här tråkinlägg utan bilder och så.. Men dagens outfit får ni sen. Hejdå! :*

Måste skolan börja i morgon!?

Hej!
Just nu har jag lite damp för att jag inte har pluggat som jag skulle, men samtidigt så tänker jag att allt kommer gå bra, och att jag kommer hinna. Men jag får jobba bra i skolan i moron. Inte sitta vid massa som pratar osv.. Fast jag kanske gör det i alla fall.. ;) Men men.. Det blir mitt fel i så fall. Nu ska jag sova, så jag orkar gå upp i moron!
Puss & kram♥


Ska ladda kameran i natt så ni kan få lite riktiga bilder osv.

Orkar inte!!

Hej!!
Just nu så sitter jag och gör typ ingenting.. Men jag tänkte snart plugga, men egentligen orkar jag inte!! Ligger bara så grymmt mycket efter i franska så jag orkar inte jobba med det.. Men man måste ju ;) Hej svejs!! :**

Just nu

Hej!
Just nu sitter jag och kollar på lite tapeter till mitt rum. Ska göra om hela mitt rum om ca 2 veckor. Hoppas det blir fint. Men nyss så rev katten mig i huvet! Schyst katt man harå! ;(( Men nu ska jag läsa lite bloggar mm.
Kort oh tråigt inlägg ;(

Ännu en tidig morgon!

Heej!!
Idag så skulle jag sova x-tra super länge.. Men jag vaknade halv nio.. Varför blir det så föör??? Jag som hade planerat så bra! Jaja, det är som det är. Men nu har jag i alla fall legat i sängen 1 & ½ timma och smsat mm. Men snart ska jag ta på mig lite mys kläder och gå ner och äta frukost.. Ha det så bra


Ny header!

Heej!!
Jag skiter i den där header tävlings grejen. Jag gjorde en helt ny i stället och klistra in den!! Blev rätt nöjd faktiskt!! Puss på er!! :**

Kväll..

Hej..
Äntligen så är det kväll. Just nu så sitter jag och chattar med özlem på facebook. Har det lite trevligt och såå... Men snart ska jag väl byta om och hoppa i säng. Men inte riktigt än. Jag uppdaterar nog inte mer i kväll så, ni får ha det så bra!!
Puss o kram :**

Är ni me jaoo? In the club jaoo?


Färdig med matten!

Hej!!
Nu så tänkte jag inte plugga någe mer matte idag!! Ska bara plugga lite franska senare.. Men nu ska jag kolla facebook och blogga lite mm.
Puss och hej leverpastej :*



Jag just nu ↑↑

Städa, musik, plugg

Hej på er!!
Nu ska jag städa mitt bombnedslag till rum, och sen ska jag plugga matte och franska. Inte direkt rolig dag, men det är roligt när man är klar med allt. Självklart blir det musik till det ♥ BYEBYE!

Dagens

mms_img50097 (MMS)

Dagens


Fortfarande kvar i sängen ;)

Hej!
Jag ligger fortfarande kvar i sängen och smsar med söötaste!! Hihi.. Men ska väl gå upp snart och göra lite frukost!
Puss på alla :**

Gilla bloggen på facebook!

Hej!!
Gå in och gilla min blogg på facebook!!
Ni kan göra det HÄÄÄRRR!!!
Ha det så bra!!

www.lisarasmusson.devote.se

Hej.. Nu tycker jag verkligen att ni ska cheka in min kompis, lisas, blogg. Hon skriver om allt mellan himmel och jord. Följ den gärna också, för det gör jag!!
Och bra kompis är hon också!!!

Välj och kommentera!

Hej! Nu ska ni få välja mellan två headrar.. Den ena har jag gjort och den andra har Moa gjort. Mer info kommer nedanför!
HEADER 1:

HEADER 2:


Header 1: av moa!
Header 2: av mig!
För att rösta på header så skriver ni bara "jag röstar på 1" eller "jag röstar på 2".. Skriv hälst namn!
Ha det gött!

Idag igen!

Hej!!
Idag vaknade jag tidigare än beräknat.. Jag vaknade HALV TIO... Jag vill ju sova till typ 11 när det är lov!! Jaja, gjort är gjort!
Idag ska jag nog bara plugga mm. Snart kommer det också upp två headrar som ni får kommentera och välja mellan.. Så håll ögonen öppna!!
Puss och kram :*
Jag just nu!!

idag och igår

Hej!
Eftersom jag inte bloggade igår, så tänkte jag berätta vad som har hänt idag och igår babes!
Igår så skjutsade pappa mig och Lisa till kfum huset. Med kfum så åkte vi o bada! Vi hade SKIT kul!! Sen åkte vi till baka till kfum huset och titta typ på film. Det var ganska trångt i soffan, så jag fick sitta i hoptryckt mellan Lisa och Ludvig, hahaha. Sen åkte jag hem och gjorde mig i årdning för discot som skulle va på kvällen. Sen skjutsade pappa mig och Lisa till discot. På discot satt jag mest och pratade med Ludvig, samuel mm. Men lite dans blev det i alla fall.
Sen idag har jag bara slappat framför datorn och tv. Det dåliga va att jag vaknade kl 8!! Ville ju sova länge, men icke då ;(((
Men nu ska jag typ göra ingenting!
Två bilder på samuel och ludde från i går!

Puss ;*

Nu måste jag verkligen sova ! Klockan är halv 11 och jag ska gå upp kl halv 6 i morgon. HUR SKA JAG ORKA !!??!?!?! Men jag får väll göra ett försök. I morgon ska vi i alla fall åka och bada. Ska bli lite kul ;)
Godnatt..
Krusade föresten håret förut och satte upp det i en toffs. I LIKE IT!
Ps: mammas mobil, inte min!

Bilder från veckan.

I morron blir det skriskor med alva!!<33
<p>Söta alva!&lt;3</p>
<p>Från slalom baken!</p>
<p>Då ska alva och jag åka slalom!!&lt;3 :D</p>
Bilder kopierade från lisas bdb!

Dag 1 - 10 sanningar

1. Jag har åkte skidor för första gången i tisdags
2. Dom jag umgås mest med nu är Moa och Lisa
3. Jag vill att snön ska smälta bort (HATAR SNÖ!!)
4. Längtar så mkt efter sommaren
5. Vill så gärna åka till Frankrike med mamma
6. jag vill ha en iphone 4 eller en samsung galaxy s2 (hälst iphone)
7. Jag vill åka slalom igen!
8. Jag längtar tills i morgon
9. I morgon är det Kfum disco!!
10. Jag älskar mig själv

2 bilder + text

Hej.
Idag har jag varit med kfum och åkt skridskor. Vi åkte inte så mycket för jag frös som en apa i ett hönns hus! Men sen så åkte vi tillbaka till kfum huset, åt mat, körde pingis mm. Och nyss så kom jag hem.. Var meningen att jag skulle publicera ett video inlägg också men jag hittar inte videon ;)
Hejdå..

FÖRLÅT!!

Hej och förlåt för att jag inte har bloggat på länge!
Jag har varit för lat helt enkelt.
Men den här veckan ska jag tillbringa med kfum !! Igår spelade vi lite fotboll och innebandy, och i dag så var vi i storstenshöjden och åkte slalom skidor. Första gången för mig dårå, men det gick faktiskt rätt bra.. Fast man rammlade ju några gånger. I morgon så vi åka skridskor! Det är jag bättre på. Men nu måste jag sova.. Ska ju upp halv sju i morgon ;)
Godnatt !!
snyggit :)
En bild från helgen ;)<3

...

Pauline om 10 dagar:
Har du dissat din bästa kompis malin eller?? hon verkar jätte trevlig men varför är du inte med henne nu för tiden?? snälla svara på denna fråga för ja blir förvånad att du pratar om andra hela tiden och inte om hon malin eller vad hon heter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svar:
Ehh, nej jag dissar inte Malin. Jag vill inte bara vara med henne hela tidien, så jag har andra kompisar också. Bara för att malin är min bästa vän så betyder det väll inte att man får ha andra kompisar. Lägg dig inte i..

Just nu!

Tjolahoppsan!
Just nu så sitter jag och Moa och väntar på att världens bästa Elin ska komma.. Det blir väl lite dator, bad i tunnan mm.. Föresten! Bilderna jag och Moa tog i går kommer upp lite senare. Men det blir garanterat en bildbomb. Men nu ska jag smsa och spela temple run på Moa boa toas mobil!!
KOLLA : www.moamolin.devote.se

Nu!!

Just nu har jag och moa haft lite kule li kuligt.. VI HAR:
*BADAT
*CHATTAT
*TAGIT BILDER
*ANSIKTSMASKAT
*TV
*DATOR
Bilderna kommer upp senare när vi har hittat sladden!!
Hejdå babes
Och godis har vi ätit ..

www.moamolin.devote.se

www.moamolin.devote.se
LÄÄÄÄÄÄÄS!!

Dagens inköp


Lördag

Hej!
Nu sitter jag i mitt rum med moa bästa molin. I morse vid 11 så åkte vi till marieberg och delade in laget i lite grupper.. Då gick jag och Elin och delade ut lappar till lite folk. Sen så stannade jag, moa och elin kvar på mariberg åt lunch mm. Köpte lika dana tröjor ;) OMFG!! Hade skit kul.. Det jag köpte var:
1. Ansiktsmask
2. OMFG tröja
3. Baguette
mm..
Love u girlzz!!
Sötizzzzar!!

10 dagar

dag 1: 10 sanningar
dag 2: 9 kompisar (närmaste)
dag 3: 8 ego bilder
dag 4: 7 bilder på din idol/idoler
dag 5: 5 saker du gillar
dag 6: 4 favvo plagg
dag 7: 3 favvo deserter
dag 8: 2 "jag blev nöjd med" bilder
dag 9: 1 favvo blogg
dag 10: varför har du en blogg?

Puss på alla !

Hej alla!
Nu ska jag ta och sova så att jag orkar gå upp i morgon (vilket jag troligtvis inte gör i alla fall, men vi får hoppas på det ). Så jag tänkte bara säga puss och godnatt!

Min nya kompis

Hej!
Skaffade en ny kompis i skolan idag!! Per heter han!!!
Visst är han snygg!!

Mitt sportlov + denna helg

Lördag: Marieberg med laget (Dela ut reklam, typ), sova med Moa!!
Söndag: Va med Moa, slappa
Måndag: kfum vecka med lisa
Tisdag: kfum vecka med lisa
onsdag: kfum vecka med lisa
torsdag: kfum vecka med lisa, kfum dico på kvällen
fredag: kfum vecka med lisa
Lördag: Kanske va med nån
Söndag: Kanske va med nån

...

Tröja - Gina // Byxor - hm

Done!!

HEEEJ!!
Nu är jag klar med städningen. Jag städade mest för att Moa bästa Molin ska sova här i morgon.. Innan det ska vi och resten av innebandy laget åka till marieberg och dela ut reklam lappar för örebro airport! Sen så ska jag och Moa kanske stanna kvar på marieberg en liten stund ;) Det är därför jag ska gå upp tidigare i morgon!
Här kommer lite bilder.

Städa kanske ?? !!

Heej!!
Förlåt för att jag inte har bloggat så mkt.. Men jag har helt enkelt inte haft så mkt tid idag !! Jag har inte riktigt tid just nu häller. Jag ska städa rummet nu, och jag ska upp tidigt i morgon ! Varför berättar jag senare, när jag har städat klar mm..
Puss puss!!

Godnatt

Hej allihopa.
Nu har jag kollat på mina tv-serier och kollat min bloggar. Nu finns det bara en sak kvar att göra.. SOVA!! Eller, jag måste eftersom det är prov och redovisningar i morgon!! HATA SKOLAN!! Nee men det är jobbigt med allt samtidigt. Men nu ska jag somsagt sova.. Puss allihop!

Plugg, plugg, plugg

Hej!!
Förlåt för att jag inte har bloggat på jätte länge! Men det har varit jätte mycket i skolan nu. Idag har jag suttit hemma i flera timmar och pluggat för att hinna med allt som ska vara inlämnat i morgon. Jag måste planera bättre!! Men ni fick ju i alla fall en trevlig gästblogg av maja i min klass.. "just nu så sitter jag och äter blodpuddig och pussas med min kille".. Och sen fick nu ju en seriös gästblogg av maja i min paralell..! Har inte tagit så mycket bilder direkt så här kommer en webcam bild ;)
Jag tog 4 i stället ;)

Gästbloggaren här jao !

Hejsan jag som tänkte skriva lite här nu heter Maja och jag går på samma skola som Alva och vi går i paralell klasser och hon är GRYM kan jag säga.
En liten presentation av mig här !

Jag som sitter bakom den hära Mobilen heter Maja och är galen i att köra cross, hålla på med motorsport, rida, Spela Handboll och skriva ! Ni hittar en novell som jag skrivit här. Jag fyller 13 i mars detta året och jag går på Kunskapsskolan och I LOVE IT ! Jag är en liten halv galen tjej med dåligt självförtroende.

har inte tänkt lägga in så mycket mer !! Men ni kan iallafall följa mig HÄR och HÄR
men tack Alva för jag fick blogga här men hoppas vi ses på någon av mina bloggar!
Jag och en häst som heter Mysko <3

Läxhjälp

mms_img63219 (MMS)

Just nu så sitter jag och jobbar på läxhjäp.. Puss puss!


Trött..!

Heeeeeeeej!
Nu så är jag ganska trött.. Men jag ska försöka hålla mig vaken ett tag till! Jag ska kolla några bloggar innan jag går och lägger mig. Men jag bloggar nog inte något mer ikväll.. Så jag säger väl godnatt!
puss

Ps:
Skulle gärna vilja att ni kommenterar mer"

Kontoret!

Hej!

Förlåt att jag inte bloggade direkt när jag kom hem, men jag var bara så trött.. Men det var kul i alla fall.

Snart ska jag titta på premiären av kontoret. Hoppas det är bra!!


Svar!

malin om Sova!!:
Skulle inte du få en samsung galaxy s2 av din pappa? :) <3
Svar:
Hej Malin!! Jo kanske, om han köper ny mobil.. HOPPAS DET!! Orkar inte med min nu!!!

Gårdagens outfit och dagens outfit!


Går
Ja, för det mesta hade jag dom här kläderna igår!
Tröja: Ginatricot
Byxor: H&M

Idag..

Heej!!
Det här har jag inte berättat, men för några dagar sen så frågade mormor & morfar om jag ville med ut och åka skridskor. Jag svarade ja. Är inte lika taggad som förra gången, men det ska nog bli kul endå :/
Dom kommer och hämtar mig om typ en timma, så jag har god tid på mig att klä på mig mm.
När jag kommer hem ska jag försöka plugga lite. Har inte gjort det, fast jag skulle göra det igår och i fredags. Ännu en söndag med skoljobb. Aja..
Nu måste jag ta på mig kläder och fixa lite.. Jag bloggar så fort jag kommer hem!
Puss ♥

Sova!!

HEJ!
Nu ska jag sova.. Är så sjukt trött och så har jag jätte ont i huvudet :'(  Får hoppas att det hjälper med lite god natts sömn!
Puss & godnatt

Ps!

Om jag någonsin får en samsung galaxy s2, så vill jag ha detta skal:
Eller detta:
Vilket tycker ni är snyggast?

Hemma, fräsch och vid liv..

Heej!!
Idag på poolspelet gick det inge vidare. Första matchen (mot lindesberg) spelade vi oavgjort, 3-3. Andra matchen (mot åsbro) vann dom stort, 8-0. Men vi kämpade och hade kul.
När jag kom hem gick jag och la mig i soffan. Jag somnade nästan direkt. Sen så hoppade jag in i duschen för inte så länge sen, jag vet att det var lite sent men jag var så trött.. Efter duschen så hade jag hårinpackning för första gången i mitt liv ♥ !! Och nu sitter jag i min mysiga morgonrock.
Men nu så är mamma och pappa på "Raw", så jag och storebror är hemma själva. Senare i kväll ska vi titta på melodifestivalen och äta pizza!! Mummsss.. Nu ska jag klä på mig och kanske måla naglarna!

Puss!

Innebandy in my ♥

Heej!!
Nu så har jag precis packat färdigt och så. För snart ska vi spela innebandy match!! Vi kommer äga.. Tror jag! Men aahhh.. Snart ska jag åka så, hejdå!!!
Önska oss lycka till...

Puss och godnatt

Heej!!
Nu har jag kollat facebook och sånnt. Så nu ska jag ta och sova. Måste ju vara utvilad inför matchen i morgon!! Kanske skriver något kort i morgon bitti innan jag åker ;)
PUSS OCH KRAM :*


kfum!!

Hopp i säng

Heej!!
Nu tror jag att jag ska gå ner, tvätta bort sminket, borsta tänderna mm. Jag är sjukt trött och desutom har jag match i morgon. Ligger nog och kollar facebook i sängen ett tag innan jag somnar! Här kommer lite bilder från kvällen!!
Bara EGO här, men det får väll duga!!
PUSS!! :**

Jag följer ...

...
www.hannalovisasol.se
www.keela.se
www.ssagans.blogg.se
www.fokis.se
www.liinneafalkhufvud.devote.se
www.ellaekblom.blogg.se
Vilka bloggar följer ni??



Dagens..

TRÖJA: Lager 157
BYXOR: Wear it

Låt videon tala!!

Titta bara på videon!!
JAG SKA BLI BÄTTRE PÅ ATT GÖRA VIDEOR OFFTARE!! JAG LOVAR!!

Trött..

Heej & godmorgon!
Idag blev jag klar lite tidigare än vad jag brukar.. Det var nog för att jag använde en annan mascara som jag aldrig använt förut, så den var liktsom full eller vad man ska säga ;)
Snart ska jag väl åka till skolan. Det är nationella prov idag igen ;( Hoppas det går bra idag med.. Sen på eftermiddagen så ska vi göra en labrapport i NO !? Jag är jätte nervös. För jag kan typ ingenting :'(
Det viktigaste är att jag gör mitt bästa och åtminstonde får ett E.. Om jag får F så blir jag inte glad. Jaajaa.. Nu ska jag väl läsa några bloggar och sedan åka till skolan.
Föresten.. I måndags så glömde jag att lägga upp bilder på min nya väska. Så här kommer dom ;D
Nu måste jag fixa lite och så!!
Hejdå!! ♥♥

Snabb uppdatering..

Heej alla!!
Jag har just klivit ur duschen och nu ska jag sova. Tänkte bara uppdatera snabbt innan det. Men aja, snabbt sa jag..
Hejdå!!
Väldigt gammal bild.. Ville bara inte skicka ut inlägget utan bild ;)
Puss puss !

Hårt jobb i skolan!!

Heej!!
Nu är jag hemma efter en skoldag med hårt jobb. Först så hade vi två nationella prov på rak. Alla 6:or i sverige hade det idag. Sen hade vi lite rast. Och sen jobbade vi NO i 2 timmar!! Efter skolan piggade jag upp mig med en bulle och en banan. TACK LINN. Sen så stannade jag kvar lite på skolan och jobbade x-tra. Så nu är jag lite små trött.. Så jag ska pigga upp mig med lite yoghurt och en energy dryck! Mmmm.. Hajdå!!

dages..

mms_img61209 (MMS)

Tjoo. Just nu så sitter jag och äter frukost. Här är dagens outfit!


Full rulle!

Hej allihopa !
Förlåt för att jag inte har bloggat idag, men det har varit full rulle hela dagen. Först skola (idrott, svenska, engelska mm.), sen följa med moa till stallet (äta smörgås, titta på när moa rider mm.) och nu är jag hemma!! Jaja. Nu ska jag i alla fall äta något och ta en snabb dusch efter det.. Kan ju inte gå runt och lukta häst ;)
Ha en fin kväll :*


Måndag ;(

Heej!!
Idag är det måndag, jag hatar måndagar (förutom innebandyn då)!! Min måndag började såhär: Jag vaknade klockan 7.45, jag skulle igetligen vaknat och gått upp klockan 7.00. Men jag skyndade mig, tog på mig kläder mm. Sen sprang jag ut till cykeln och skulle cykla till skolan.. Då märkte jag att det inte gick att växla. Så på 1:an cyklade jag till skolan. Sen när jag kom fram till skolan träffade jag mina vänner, vilket blev genast bättre. Sen så efter skolan stannade jag, Linn, Ella, Malin och Lisa kvar och jobbade med so! Jag blev klar!!!! Yeaahhh!! Men idag är det ju innebandy (bäst)!! Så jag ska väll börja packa och så.
Ha det bra!!


Hej! Idag hade jag tänkt att vara så dukti...

mms_img71386 (MMS)

Hej! Idag hade jag tänkt att vara så duktig som möjligt och uppdater o så. Men det blir ju inte så lätt när man försov sig 45 minuter. Aja nu måste jag hoppa upp på cykeln och åka till skolan.. Ha en bra dag!


Se you!

Chaa!!
Jag har precis skrattat till 2 ½ män..
I morgon är det ju skola som vanligt. Ska försöka göra så gott jag kan och inte babbla bort tiden. Men aahhh, nu ska jag sova. Puss & godnatt
Tagen: 5/2 2012
Modell: Alva Persson (jag)
Fotograf: Alva Persson (jag)
Kläder: Byxor - H&M // Skor - converse

Svar på tal

Alicia om Lite bilder från kvällen:
Har du varit på en såndär modell-för-en-dag sak????? Jättefina bilder!! :)

Svar:
Tack. Nej jag har inte var en såndär modell-för-en-dag sak! Jag bara lade ansiktet mot en spegel och tog kort.. Testa du med, jätte änkelt!!

Alicia om Outfit by moi!:
Vilken fin outfit!!!!! Vart har du gjort den?

Svar:
Haha, eftersom jag inte har photoshop eller så, så har jag gjort den på paint. Och bilderna hittade jag bara på klädbutiker på internät. Det var därför bilden var så dålig! Men outfiten var fortfarande snygg ;)

Tack Alicia för att du kommenterade..

Wooopidooph!!

Heej alla snyggingar!
Jag har precis duschat o så. Det blev en lång en. Idag har jag inte bloggat lika mycket som jag gjortde igår, men det har faktiskt inte hänt så mycket. Jag har suttit vid datorn, bytit örhängen, titta på tv mm. Altså inget intressant ;(
Men nu ska jag faktiskt va lite social och gå ner o kolla tv med familjen..
Puss o hej..


Lite fail bild som jag tog förut idag!

Dagens outfit!

Linne - Gina // Jeans - H&M

Outfit by moi!

Heej!!
Jag hade lite tråkigt så jag satte ihop en snygg outfit! Kolla:
Vad tycker ni?

Nuuu!!

Heej!!
Jag har precis kollat fb och så nu! Så nu ska jag ta på mig kläder o så. Sen kanske jag går ut och tar några foton.. Får väl se hur det blir. Några av bilderna kommer jag att använda till min nya design som jag ska göra. Vet inte hur det kommer bli med den, och när den kommer upp, men den kommer nog upp så småning om!!
Bild från igår!

Vad ska ni göra idag??

Mys lördag!

Tjoooo :)
Just nu så sitter jag och myser. Stickade sockor, fanta, ahlgrens bilar, bacon chips, dator!
Kan det bli bättre?
Men ush vad tjock jag känner mig.. Men vad fasiken, det är ju lördag!
Nu ska jag titta på svampbob i orginal språk ;)
Puss på er!

Vilken kväll !

Tjoo :)
Jag har ju inte bloggat sen melodifestivalen började (kl: 20.00), så jag tänkte berätta vad jag har gjort efter melodifestivalen. Jag har: Fotat, fotat, målat naglarna, fotat, fotat, fotat och fotat. HAHA.
Jag tog faktiskt väldigt mycket kort. Mest på mig själv (hehe, EGO!). Naglarna målade jag bara i svart så jag tänkte inte visa dom ;P
Jag märkte också att det blev väldigt stökigt i mitt rum efter att ha fotat och så.. Så nyss tog jag tag i det och städade. Men nu tänkte jag flytta över mina skolgrejer från gammla väskan till den nya ;) Ha det bra ♥
Här är en av bilderna :*

Hiss & diss


Hiss:

*Att melodifestivalen har börjat
*Jag har fått en ny skolväska
*Jag har världens finaste vänner
*Jag älskar mig själv
Diss:

*Jag pratar för mycket i skolan
*Jag har pinsama föräldrar
*Mitt rum är stökigt
HEJDÅ!

Hiss & diss

Hej!!
Nu har jag skapat en ny kategori som heter "hiss & diss". Så varje söndag/lördag kommer jag lägga upp minst en hiss o diss. I hope you like it ♥

Melodifestivalen 2012

Hallå där kött och blåbär!!
Just nu så sitter jag och tittar på melodifestivalen. Sean banan sjunger just nu, och det var därför jag skrev "hallå därr kött och blåbär" nyss! Hehe. Men nu ska jag väll fortsätta titta ;) Ha det bra!

Lite bilder från kvällen

Fler bilder kommer sen..

Godis.

Förut så köpte vi lite godis!! Ska bli mumma...
Extra drops, Ahlgrens bilar och chips.. Mmmmm.....
Puss :*

Sneak peak

Här får ni en sneak peak på väskan jag fick av bästa föräldrarna idag!!
Resten av väskan får ni se på måndag. Då berättar jag också varför jag visar upp den då och inte nu!!
Ha en fin kväll :*

Kvällens frilla..

Cha cha babes ♥
Innan jag gick ut och bada i tunnan så satte jag upp håret, och såg att det blev gansak fint ;)
Vad tycker ni?
Puss :*

Shopping!!

Heej!

Jag kom nyss hem från en liten sopping runda med mamma o pappa. Vi köpte en ny väska till mig och sen lite snacks. Föråt för att jag inte har haft så bra uppdatering på länge, men jag ar liktsom haft lite mycket i skolan och så.. Men den här helgen kommer ni att få bra uppdatering.. Eller ... Ni kan i alla fall hoppas på det...

Ha det bra..

Puss o hej♥


Jag just nu..

 
Min kamera är lite konstig just nu, så det är därför det kommer web camera bilder nu för det mesta. Men jag ska försöka fixa den, så ni får bra bilder!!


Har lite tråkigt!

Heej!
Just nu så sitter jag och har lite tråkigt.. Ska snart sätta på lite musik, och då blir jag nog genast mycket mer bloggsugen. Men så länge får ni nöja er med detta.....
Hajdå!

My day!

Hej!
Just nu så sitter jag och lyssnar på lite musik. Japp.. Och bra musik är det. Tack Malin för tipset!!
Idag i skolan så fick vi göra nån ankät inför nationella proven i 6:an. Så nästa vecka blir det nationella prov onsdag och fredag. Är lite nervös.. Men det ska säkert gå bra! Idag efter skolan så följde jag med Malin hem. Efter en stund så kom Kevin och Sebbe hem till Malin. Haha, lite kul hade vi. Men efter det så var vi TVUGNA att följa Kevin till bussen eftersom han inte hittade dit (HAHA). Men sen åkte jag typ hem, åt mat, och nu så sitter jag här!!
Längtar föresten tills på måndag, då det är innebandy träning!!
Puss o hej!

Drar till skolan!

Hej!
Idag är jag lite förskyld men jag tänkte trotsa det och åka till skolan i alla fall! Hejdå!

Förskyld och pluggar!

Heej!

Just nu så pluggar jag svenska. Jag har precis gjort färdigt en grej som hette sveriges geografi i so! Idag i skolan så har det varit sämst! Jag har varit förskyld, trött, irriterad och har inte kunnat koncentrerat mig! Det är ju därför jag jobbar hemma. Men nu måste jag fortsätta jobbet, hejdå!!



Detta är en exempel bild på mammas o pappas data!! HAHA!!

Hej! Just nu så är jag påväg till skolan! ...

mms_img36852 (MMS)

Hej! Just nu så är jag påväg till skolan! Jag går idag, eftersom min cykel står kvar på skolan.. Men nu måste jag sluta skriva för jag fryser väldigt mycket om händerna! Haha, hejdå!


RSS 2.0