Bestämmt.

Hej!
 
Nu har jag bestämt mig för att sluta blogga helt. Det tar upp allt för mycket tid av mitt liv. Har ändå typ inga läsare så.. ;) Men om ni vill så får ni ju gärana följa mig på insta (perssonalva), och får också gärna kika mig hur ofta ni vill (AlvaApanPersson). 
 
Skriver på insta/facebook/bdb (Alvap3rsson) om jag skulle komma tillbaka någon gång.
Hejdå, för sista gången då:*
Btw, tar inte bort bloggen..

Kommentarer!!
Tack för att du kommenterade, Bloggfan

Skärp dig! Om du slutar går hela fucking världen under.. Sluta inte! Om du vill att din blogg ska känd, ha tålamod. Skriv om nåt som är du. Något som skriker Alva. Jag följer din blogg och jag ser hur fantastisk du är, du ser ut som en Ängel ?, du är helt enkelt perfekt. Gå in på : claraslife.devote.se Hon skriver lite om vad jag just sa. Var dig själv, inte Kissie - wannabe. Fast du är ju dig själv, men i alla fall. Jag skulle vilja träffa dig irl, du verkar så snäll.. Love u främling.

2012-11-01 @ 16:50:35
Tack för att du kommenterade, Mikael

Hej, Modemannen här!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från Mikael

2012-12-29 @ 15:19:47
URL: http://forum.modekampanj.com

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser det)

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0